Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Alincik @ 2012 11 08, 01:10)
O kainyte butu tokia pati - apie 80 lt?  4u.gif

Oo kas čia per katinukai? Iš kur? Jau man rodos ir aš noriu doh.gif smile.gif
Atsakyti
o galima atvaziuot pasiimt siuntinuko iki pietu? busit namie? ax.gif
Atsakyti
nesulaukiu skaiciuku del katinuko smile.gif o bais man jo reikia lotuliukas.gif tik parase kad avansu sumoket reikia 4u.gif

nerimauti man jau ar dar palaukti? smile.gif
Atsakyti
As norejau paklausti ar atsiusit i el.pasta kontaktus,kur atsiimti prekytes Vilniuje? Kaip zinoti,kada jau galima vaziuoti? Nes pirma kart perku pas jus nelabai zinau tvarka smile.gif
Atsakyti
Laukiam kada Vilnius šiandien gaus siuntą??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 08, 01:35)
fragrancedirect siulo nemokama atsiuntima i uk ,jei perki uz £20 iki sekmadienio.ar darysit uzsakyma?
ar kainuotu i lt siuntimas taip pat,kaip visada?7lt?nes uzmaciau visokiu nagu laku papigiai ck ir tt,o jie ne daug sveria  thumbup.gif

prisijungciau jei uzsakytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2012 11 08, 09:11)
nesulaukiu skaiciuku del katinuko smile.gif o bais man jo reikia  lotuliukas.gif tik parase kad avansu sumoket reikia  4u.gif

Nei nerimaut, nei palaukt-susimokėt avansą ir tada laukti pareinant katinuko mirksiukas.gif

QUOTE(pikciurniuke @ 2012 11 07, 13:17)
SVEIKUTES MERGINOS
DAR KARTELI PRIMENU ,KAS NORESITE KALBANCIU SUNIUKU AR KACIUKU PRASYSIU AVANSO PERVESTI I PRIEKI.nes zaislu atgal nepriima ,susimokate tada uzsakau-gaunu idedu iskart jums i Lietuva. Norime apsidrausti save ,kad paskui nesedeciau namie su 100 vnt katinu  blush2.gif  blush2.gif tikiuosi suprasite ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 08 lapkričio 2012 - 09:56
Labas rytas,

pasikartosiu su klausimu kokio daugmaz dydzio tas katiniukas? 4u.gif aprasymuose nerandu nieko...
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 07, 23:40)
antradieni pirks  4u.gif

busiu bet pasiskambinkit
uzsakytu gal kita savaite  4u.gif
Papildyta:

pirmadieni nelabai busiu , tai pasiskatenkit siom dienom pasiimti  blush2.gif

tai va kad vakar isvykau is Kauno iki pat sekmadienio. telefoniuka noreciau gauti Jusu ax.gif pirma syk pas Jus i draugiją. ..nepaskutinį tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 11 08, 09:55)
Nei nerimaut, nei palaukt-susimokėt avansą ir tada laukti pareinant katinuko mirksiukas.gif

but gerai kad bent butu parasius kiek ir i kokia saskaita biggrin.gif o tai dabar ir sedziu nezinioj smile.gif
dar be katiniuko kita daikta uzsakinejau, tai paprasiau kad viska kartu paskaiciuotu ir pervesciau. antra para jau jokiu ziniu ir emaile atsakymo tai jau cia atbildejau pasiklaust biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 08, 01:35)
fragrancedirect siulo nemokama atsiuntima i uk ,jei perki uz £20 iki sekmadienio.ar darysit uzsakyma?
ar kainuotu i lt siuntimas taip pat,kaip visada?7lt?nes uzmaciau visokiu nagu laku papigiai ck ir tt,o jie ne daug sveria  thumbup.gif

siandiena perka fragrance 4u.gif

QUOTE(neferite @ 2012 11 08, 05:14)
As neturiu kontaktu,kuri dalins snd katinukus.

kai gauname siunta tada visom surasom i az su kontaktais 4u.gif
QUOTE(laukine @ 2012 11 08, 10:11)
nesulaukiu skaiciuku del katinuko smile.gif o bais man jo reikia  lotuliukas.gif tik parase kad avansu sumoket reikia  4u.gif

sulauksit nespeja pikciurniuke 4u.gif

QUOTE(vavuum @ 2012 11 08, 10:24)
As norejau paklausti ar atsiusit i el.pasta kontaktus,kur atsiimti prekytes Vilniuje? Kaip zinoti,kada jau galima vaziuoti? Nes pirma kart perku pas jus nelabai zinau tvarka smile.gif

atsius i az kai gaus 4u.gif

QUOTE(Dominykai @ 2012 11 08, 11:00)
Labas rytas,

pasikartosiu su klausimu kokio daugmaz dydzio tas katiniukas?  4u.gif  aprasymuose nerandu nieko...

ner didelis jis bet ir ne miniaturinis ,na gal pavyks foto ikelti veliau
QUOTE(ovilija @ 2012 11 08, 11:11)
tai va kad vakar isvykau is Kauno iki pat sekmadienio. telefoniuka noreciau gauti Jusu ax.gif  pirma syk pas Jus i draugiją. ..nepaskutinį tikrai  drinks_cheers.gif

ok susitarsim
Atsakyti
[quote=Questa,2012 11 08, 10:35]
siandiena perka fragrance 4u.gif

Super! thumbup.gif
Atsakyti