Labas rytas:)
ar skaičiavot kiek katinų ir šunų papirkom visos? idomumo delei net idomu jei galima sužinot
o saldainiukai snickers- ar is Asdos pigiau ar is orouosto? ne yra galimybiu paprasyt nupirkt..ten yra maisais ie pardavineami, kainos nezinau.. nes lb skanus jie tai tikrai,bet gaudavau is oro uosto juos ..
Bet jūs gaudavote tik snikers saldainius maiše, o čia miksas įvairiausių ir šventinėje dėžutėje.
QUOTE(Vitolda @ 2012 11 07, 10:20)
Bet jūs gaudavote tik snikers saldainius maiše, o čia miksas įvairiausių ir šventinėje dėžutėje.
buna ir miksu maisuose-tik mini batoneliai o ne saldainiukai na sventine dezute- lb grazi
QUOTE(ovilija @ 2012 11 07, 12:29)
buna ir miksu maisuose-tik mini batoneliai o ne saldainiukai na sventine dezute- lb grazi
Aš pernai lakpkričio pab. buvau UK tai oro uoste tokia dėžė 20 svarų kainavo nežinau ar čia tiesiog pataikiau ant kažkokios super duper parduotuvės, bet kai šiemet pamačiau kad po 4 svarus siunčiatės net netikėjau, kad ten tokia pat pakuotė
QUOTE(ovilija @ 2012 11 07, 11:15)
Labas rytas:)
ar skaičiavot kiek katinų ir šunų papirkom visos? idomumo delei net idomu jei galima sužinot
o saldainiukai snickers- ar is Asdos pigiau ar is orouosto? ne yra galimybiu paprasyt nupirkt..ten yra maisais ie pardavineami, kainos nezinau.. nes lb skanus jie tai tikrai,bet gaudavau is oro uosto juos ..
As pirkau orouoste snikeriuku maisiuka lauktuvems, tai litais isejo apie 30 lt., nemaza kaina sakyciau, nes kiekis tikrai nedidelis buvo. O tose dezutese is asdos, tai ziuriu nemazas kiekis
Pikciurniuke, ar uzsakytumete is H&M, kur pristatymas Availability: 26-30 Nov ?
QUOTE(varniukas @ 2012 11 07, 11:02)
Uzsako tik tas prekes, kurios In Stock
Laba,
gal kas man pagelbėtų, labai reiks kelių suknelių mergaitiškų iš ASDA.
Sakykit o kaip su dydžiais, ar jie nepamažinti, nepadidinti? Neveikia man jų size guide
Sakykit o kaip su dydžiais, ar jie nepamažinti, nepadidinti? Neveikia man jų size guide
Starbucks kavos mačiau yra ir ASDA groceries. Aišku pasirinkimas nelabai didelis
QUOTE(varniukas @ 2012 11 07, 11:02)
neuzsakys zinokit
QUOTE(marselina @ 2012 11 07, 12:00)
Laba,
Bent kiek as pirkau tai sukneles padidintos. O komplekte esancios pedkelnes sakyciau pamazintos.
sakykit jus man blondinei, ar ši tinka plykimui paprastai užpilti verdančiu vandeniu ir tiek noriu užsisakyti ir nežinau kuri tinkama
http://www.starbucks...1,en_GB,pd.html
http://www.starbucks...1,en_GB,pd.html