Tuoj nebeliks ir saldainiu UK, Asda, tai tikrai
QUOTE(alinux28 @ 2012 11 06, 16:06)
o su kodu wintwr kokiems produktams akcija?
dekit i krepsiuka ir paskui irasykit koda winter matysit kam galioja
sia sav gausim katinus i LT kita sav saldainius
QUOTE(Questa @ 2012 11 06, 15:56)
dekit i krepsiuka ir paskui irasykit koda winter matysit kam galioja
bus ir katinu kita savaite
laba diena,
na va,ir as jau pervedziau pinigelius uz katiniukus lauksim dabar jau
Questa,o kokiu principu atsiemimas vyksta?butinai reikia atvaziuoti ta ir ta valanda atsiimti?o jei neiseitu man,nes as su leliuku,nors dar vyras gal gris iki tada,tai koks tada butu atsiemimas?
Questa,o kokiu principu atsiemimas vyksta?butinai reikia atvaziuoti ta ir ta valanda atsiimti?o jei neiseitu man,nes as su leliuku,nors dar vyras gal gris iki tada,tai koks tada butu atsiemimas?
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 06, 17:19)
laba diena,
ivairiai vyksta atsiemimas,nes dirbu slenkanciu grafiku tai tiesiog tartis kad as buciau namuose
Sveikos pareklamavo cia pazistama kalbanti katina, tai dabar ir man reikia, jei visu dar neispirkot gal galit parasyt kokia jo kaina butu ir nuorodele imest, kad nereiktu tiek daug skaityt, nes nelabai laiko turiu. Ir per kiek laiko mazdaug atsiuncia
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
QUOTE(Questa @ 2012 11 06, 17:21)
ivairiai vyksta atsiemimas,nes dirbu slenkanciu grafiku tai tiesiog tartis kad as buciau namuose
aciukas
kokie sekantys uzsakymai bus?ta prasme po asdu ir tt...?
ir beje,o sakantis is sportsdirect ar yra kokie nuolaidu kodukai?ar paprasciausiai cia islosiama siunciantis kartu?nes maciau siuntimas i lt 10£ jei paciai siustis...
ir dar klausimas... kada mazdaug buna next sale?sakysit is ten?
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 06, 18:35)
Sveikos pareklamavo cia pazistama kalbanti katina, tai dabar ir man reikia, jei visu dar neispirkot gal galit parasyt kokia jo kaina butu ir nuorodele imest, kad nereiktu tiek daug skaityt, nes nelabai laiko turiu. Ir per kiek laiko mazdaug atsiuncia
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
Kainyte uz viena katinuka 78 su centais, cia su siuntimu i lietuva, as siandien mokejau
va nuoradele
http://www.smythstoy...60-6687ce4f3c23
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 06, 17:36)
aciukas
ir beje,o sakantis is sportsdirect ar yra kokie nuolaidu kodukai?ar paprasciausiai cia islosiama siunciantis kartu?nes maciau siuntimas i lt 10£ jei paciai siustis...
next neperkam
siandien asda george ir asda groceries ir TBS
ryt pirks tesco,HM,smythtoys
ketvirtadieni chemist,fragrance.
Sveikos
taip skaniai cia apkalbejote, kad susigundziau ir as saldainiais ir katiniuku dovanoms dabar lauksiu patvirtinimu
taip skaniai cia apkalbejote, kad susigundziau ir as saldainiais ir katiniuku dovanoms dabar lauksiu patvirtinimu
Sakykit cia su tais saldainiu uzsakymais, juk ne paskutini karta uzsakot? Nes dar yra laiko iki kaledu, tai uzsakinesit? Nes per anksti uzsisakius, isdalinsiu nesusilaikius draugiu vaikiukams
QUOTE(Braskytte @ 2012 11 06, 22:29)
Sakykit cia su tais saldainiu uzsakymais, juk ne paskutini karta uzsakot? Nes dar yra laiko iki kaledu, tai uzsakinesit? Nes per anksti uzsisakius, isdalinsiu nesusilaikius draugiu vaikiukams
Tau tik Kalėdų seniu dirbt