Merginos, o tie saldainiai is Asda tikrai labai skanus? Imu 2 dezutes, bet galvoju gal dar paimti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:57)
Merginos, o tie saldainiai is Asda tikrai labai skanus? Imu 2 dezutes, bet galvoju gal dar paimti
kurie tie? ta raudona dezute man tai ziauriai skanus
kazkaip kazka praziopsojau...kur jus cia ir kokius saldainius perkat?
Sveikos,o kiek ta deze saldainiukiu mazdaug gaunasi jau su parsiuntumu? Mastau, kiek cia man ju reiketu
QUOTE(Questa @ 2012 11 06, 14:06)
kurie tie? ta raudona dezute man tai ziauriai skanus
Na sietie; http://groceries.asd...ookiesDetecting
QUOTE(Jurgitele.A @ 2012 11 06, 14:18)
Sveikos,o kiek ta deze saldainiukiu mazdaug gaunasi jau su parsiuntumu? Mastau, kiek cia man ju reiketu
Sake apie 30Lt
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 15:57)
Ten bounty, mars, snikers, twix ir dar kažkokie, tai jei mėgsti šiuos šokoladukus tai ir saldainiai bus skanūs man tai pasakiški
P.s. Gal norit pasidalinti mintimis ką ir iš kur perkat vyrams dovanų šiemet
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:36)
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:57)
Na jei mėgstate snikers, mars bounty ir pan sokoladus - tai va jų ten visa galybė, tik saldainių forma
o su kodu wintwr kokiems produktams akcija?
QUOTE(*smilte* @ 2012 11 06, 14:39)
Ten bounty, mars, snikers, twix ir dar kažkokie, tai jei mėgsti šiuos šokoladukus tai ir saldainiai bus skanūs man tai pasakiški
QUOTE(Vitolda @ 2012 11 06, 14:52)
Na jei mėgstate snikers, mars bounty ir pan sokoladus - tai va jų ten visa galybė, tik saldainių forma
Dekui merginos, megstu tokius sokoladus labai Vadinasi daugiau reikia man ju uzsakyti
jurate r superiniai tie saldainiai
Urmu cia ju uzpirksim