Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

Merginos, o tie saldainiai is Asda tikrai labai skanus? g.gif Imu 2 dezutes, bet galvoju gal dar paimti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:57)
Merginos, o tie saldainiai is Asda tikrai labai skanus?  g.gif Imu 2 dezutes, bet galvoju gal dar paimti mastau.gif

kurie tie? biggrin.gif ta raudona dezute man tai ziauriai skanus biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip kazka praziopsojau...kur jus cia ir kokius saldainius perkat? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,o kiek ta deze saldainiukiu mazdaug gaunasi jau su parsiuntumu? ax.gif Mastau, kiek cia man ju reiketu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele.A: 06 lapkričio 2012 - 14:19
QUOTE(Questa @ 2012 11 06, 14:06)
kurie tie? biggrin.gif  ta raudona dezute man tai ziauriai skanus  biggrin.gif

Na sietie; http://groceries.asd...ookiesDetecting

QUOTE(Jurgitele.A @ 2012 11 06, 14:18)
Sveikos,o kiek ta deze saldainiukiu mazdaug gaunasi jau su parsiuntumu?  ax.gif Mastau, kiek cia man ju reiketu  ax.gif

Sake apie 30Lt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 15:57)
Merginos, o tie saldainiai is Asda tikrai labai skanus?  g.gif Imu 2 dezutes, bet galvoju gal dar paimti mastau.gif

Ten bounty, mars, snikers, twix ir dar kažkokie, tai jei mėgsti šiuos šokoladukus tai ir saldainiai bus skanūs smile.gif man tai pasakiški wub.gif

P.s. Gal norit pasidalinti mintimis ką ir iš kur perkat vyrams dovanų šiemet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilte*: 06 lapkričio 2012 - 14:45
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:36)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate R @ 2012 11 06, 14:57)

Na jei mėgstate snikers, mars bounty ir pan sokoladus - tai va jų ten visa galybė, tik saldainių forma
Atsakyti
o su kodu wintwr kokiems produktams akcija?
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2012 11 06, 14:39)
Ten bounty, mars, snikers, twix ir dar kažkokie, tai jei mėgsti šiuos šokoladukus tai ir saldainiai bus skanūs smile.gif man tai pasakiški  wub.gif

QUOTE(Vitolda @ 2012 11 06, 14:52)
Na jei mėgstate snikers, mars bounty ir pan sokoladus - tai va jų ten visa galybė, tik saldainių forma

Dekui merginos, megstu tokius sokoladus labai bigsmile.gif Vadinasi daugiau reikia man ju uzsakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
jurate r superiniai tie saldainiai thumbup.gif
Atsakyti
Urmu cia ju uzpirksim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti