Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Nonna @ 2012 11 06, 00:18)
assa.gif jeee sumokejau uz katinukus  assa.gif assa.gif assa.gif dabar lauksiu ir zaisiu pasilepus nuo vaiku  lotuliukas.gif

apsvieskit mane naujoke..cia is seniau jus buvot uzsisake katinukus ir dabar naujai renkamas uzsakymas ar kaip yra?nes as dar uz nieka nemokejau blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip ten su tuo bodyshop? Ar nepavyksta tu kodu pritaikyti?
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 06, 00:52)
apsvieskit mane naujoke..cia is seniau jus buvot uzsisake katinukus ir dabar naujai renkamas uzsakymas ar kaip yra?nes as dar uz nieka nemokejau blush2.gif

as nusiunciau siandien merginom uzsakyma, jos siandien atsiunte man saskaitele, siandien as apmokejau smile.gif gal buvo per daug uzsakysios ax.gif labai dziaugiuosi thumbup.gif
as per sias mergaites perku pirma karta, todel nezinau ju darbo niuansu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 11 06, 00:18)
assa.gif jeee sumokejau uz katinukus  assa.gif assa.gif assa.gif dabar lauksiu ir zaisiu pasilepus nuo vaiku  lotuliukas.gif

Chi chi, aš į šitą temą paprastai iš kačių temos ateinu. O kad jau naktis ir autopilotas tai pirmiausia perskaitau tokią žinutę triskart, tada surišu, kokia čia tema ir apie kokias kates kalba lotuliukas.gif

QUOTE(*mamyte27* @ 2012 11 06, 00:53)

Tai matyt, kad pavyko! Nes atrašė, kad užsakė. Gi neužsakytų normalia kaina! Ana gi mus žino! biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu saskaiteles, kiek uz katinuka turiu sumoket,labai ir mes jo norime???
Atsakyti
Vakar uzsake TBS?siandien neuzsakines?prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 05, 12:53)
ju yra keliu rusiu vienas kur kartoja viska o kitas tik kas irasyta yra  blush2.gif

O tai sie kur perkam dabar viska atkartoja ar reik irasus daryti?
Atsakyti
Mergaites, mane domina svarbucks kava. Kur galėčiau pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2012 11 05, 23:53)

Vakar uzsake assa.gif

Net nezinau, kaip pavyko... Bet laukiu dabar saskaitos uz prekes thumbup.gif

Siandien saldainiu diena biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, kada butu galima siusti chemistdirect uzsakyma?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš čia pirmą kartą smile.gif
Iki kelintos val maždaug saldainius užsakinės? Čią jų visad kaina tokia, ar pigiau, kad visos taip perkat? smile.gif
Aš kai paskaičiavau kiek man tų dėžių reiktų, net gėda užsisakinėt pasidarė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O gal galetumet dar TBS uzsakyti?Gal atskirai,jei vakar buvo uzsakymas darytas?
Atsakyti