Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C,

QUOTE(Questa @ 2012 11 05, 19:54)
neveikia nei vienas kodas TBS  verysad.gif

Bet outlet skyriuje yra kad perki 3, suvedi koda ir gaunasi kaina 15 svaru uz 3... Jis irgi neveikia? g.gif

http://www.thebodysh...ers-for-15.aspx
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 05, 20:58)
Bet outlet skyriuje yra kad perki 3, suvedi koda ir gaunasi kaina 15 svaru uz 3... Jis irgi neveikia?  g.gif

http://www.thebodysh...ers-for-15.aspx

neveikia verysad.gif
Atsakyti
O man WINTER dabar veikia, tik kažkaip keistai. Anksčiau dėdavau dvi prekes, kainą skaičiuodavo normalią, o greta damesdavo dar dvi nuline kaina. O dabar dedi dvi vienokias prekes, dvi kitokias, tai nunulina pigesnes...
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 05, 20:00)
neveikia  verysad.gif

Idomiai... nes man tai veikia g.gif

Nelemta mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 11 05, 14:14)
treciadieni pirks
Papildyta:

turetu dar treciadieni galiot

Ir as noriu tokio katino, kur ir kam reikia parasyti, kad uzsakytu????
Atsakyti
su jais visada taip,vienom veikia kitom ne, vienom leidzia pirkti kitom ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meda05 @ 2012 11 05, 21:07)
Ir as noriu tokio katino, kur ir kam reikia parasyti, kad uzsakytu????

siusti perkamuk@gmail.com
Atsakyti
Issiunciau dar karta TBS krepsi... sviestams dabar nedave, bet duso zele dave nuolaida doh.gif

Is karto atsiprasau mergaiciu, kad kankinu su TBS ir rasau kelis laiskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 11 05, 21:45)
Issiunciau dar karta TBS krepsi... sviestams dabar nedave, bet duso zele dave nuolaida  doh.gif

Is karto atsiprasau mergaiciu, kad kankinu su TBS ir rasau kelis laiskus  4u.gif

Aš irgi kankinu, bet kad ten briedus rašo tie TBS, tai tą, tai aną lotuliukas.gif

Gal dar kažko norėčiau, bet jau gėda prašyt lotuliukas.gif Ir baisu - vdrug TBS vėl nuims nuolaidas, kurias ką tik parodė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 11 05, 21:00)
Aš irgi kankinu, bet kad ten briedus rašo tie TBS, tai tą, tai aną lotuliukas.gif

Gal dar kažko norėčiau, bet jau gėda prašyt lotuliukas.gif Ir baisu - vdrug TBS vėl nuims nuolaidas, kurias ką tik parodė? lotuliukas.gif

Va va... man ir taip pat... daug ko reikia, bet jau mazinu savo norus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2012 11 04, 23:07)
Ar jums galima per PayPal sumoketi?

Atsakyti
assa.gif jeee sumokejau uz katinukus assa.gif assa.gif assa.gif dabar lauksiu ir zaisiu pasilepus nuo vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 11 05, 23:18)
assa.gif jeee sumokejau uz katinukus  assa.gif assa.gif assa.gif dabar lauksiu ir zaisiu pasilepus nuo vaiku  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
nu apie ta pati pagalvojau, kad kai gausiu - reikes sleptis, kad isbandyti lotuliukas.gif
Atsakyti