Labas visoms.
Kadangi užsiminėt, kad pagrindinė idėja apie šablonus su auselėmis paimta iš "osinok", gal kas galėtų nuoroda duoti ten? Norėčiasu pasiskaityti. Kadangi forumų ten gausybė, tai nepasisekė taip paprastai surast pačiai.
Dėkui kam gražu
Vat pirmų nuorodų į tą šabloną niekaip neatkapsčiau kai kažkada bandžiau, reikia paieškot sm temose rašytose prieš pusantrų metų metų... Ten buvo flickr'o fotkė to šablonu ir batai pagal jį padaryti - tokie dideli kedai.
Gal jau baik? Pati gi apmezginėji seniausiai batukus, kaip ir dauguma.
Tiesiog mezginį suvėliau.
Vat pirmų nuorodų į tą šabloną niekaip neatkapsčiau kai kažkada bandžiau, reikia paieškot sm temose rašytose prieš pusantrų metų metų... Ten buvo flickr'o fotkė to šablonu ir batai pagal jį padaryti - tokie dideli kedai.
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 07, 09:39)
Raganėle, tikrai labai vykę tie bandymai apmegzti. Taip ir norisi nukopinti
QUOTE(raganele @ 2012 11 07, 11:48)
Pagirk zmogu, tai dar bart gausi:)
Faina idėja (labai primena balerinas), šildo kojytes su tokiais (autkojais) kaip mano močiutė vadindavo.
Nežinau ar čia naujieną pasakysiu, bet porą metų yra tokie siūlai: numezgi, o tada suveli ir gaunasi veltinis. Mačiau tokiu būdu pirties kepures pagamintas.
O aš vakar tokio gražaus mėlyno karšinio nusipirkau ir nudažė mano stalą, vonią, bambuką ir rankas Jau buvau pamiršus, kad vilną gali taip spalvą leisti.
Nežinau ar čia naujieną pasakysiu, bet porą metų yra tokie siūlai: numezgi, o tada suveli ir gaunasi veltinis. Mačiau tokiu būdu pirties kepures pagamintas.
O aš vakar tokio gražaus mėlyno karšinio nusipirkau ir nudažė mano stalą, vonią, bambuką ir rankas Jau buvau pamiršus, kad vilną gali taip spalvą leisti.
O jus tuos batukus/klumpes veliat is karsinio?
As dar galvoju O jei nesigauna norimas dydis ir iseina per didelis, gal verta deti i dziovykle? Yra funkcija, kur ji nesisukioja, tai ten idejus tuos veltinukus, gal greiciau isdziutu ir susitrauktu Tik neaisku ar ne per daug
Zirziliux, neišbandžius nesužinosi , aš neturiu džiovyklės. Skalavau ir centrifugavau skalbyklėj, tai liko vos drėgni, tiesą sakant fotkėse drėgni tie aulai
Aha yra tų purių siūlų vėlimui, bet tai rankom numegzt metrinį aulą aš tingiu... Užtat padėjau parduotuvėj puriuosius ir pasiėmiau normalius vilnonius siūlus.
Aha yra tų purių siūlų vėlimui, bet tai rankom numegzt metrinį aulą aš tingiu... Užtat padėjau parduotuvėj puriuosius ir pasiėmiau normalius vilnonius siūlus.
Nu pabandysiu su tomis ausytemis penktadieni nuvelti. Tai jei nepavyks nutaikyti dydzio, desiu i dziovykle. Paziuresiu, kas gausis
O su ausytem galima velti is karsinio?
O su ausytem galima velti is karsinio?
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 16:00)
skaitykite mano blogo "apie", kur įvardinta profesija, kuria, jei prireiks, pasinaudosiu. Ačiū
Oi
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 19:42)
Aš tai ne, man iki raganėlės, kaip iki mėnulio Ale aš kiteip žvaigždė Irgi, prašytau į blogą (lankytojų skaičių padidinsiu )
Šelma, tu nereali labai smagus straipsniukas! Nu jėga gyvent toj Lietuvoj, ypač pažinus tokių žmonių Bambekliai įprastieji mažiau girdisi.
Zirziliuk, apie labai konkrečias vilnas prieš pora savaičių prirašyta.
Zirziliuk, apie labai konkrečias vilnas prieš pora savaičių prirašyta.