Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas visoms.
Kadangi užsiminėt, kad pagrindinė idėja apie šablonus su auselėmis paimta iš "osinok", gal kas galėtų nuoroda duoti ten? Norėčiasu pasiskaityti. Kadangi forumų ten gausybė, tai nepasisekė taip paprastai surast pačiai.
Atsakyti
Raganėle, tikrai labai vykę tie bandymai apmegzti. Taip ir norisi nukopinti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dėkui kam gražu smile.gif
Vat pirmų nuorodų į tą šabloną niekaip neatkapsčiau kai kažkada bandžiau, reikia paieškot sm temose rašytose prieš pusantrų metų metų... Ten buvo flickr'o fotkė to šablonu ir batai pagal jį padaryti - tokie dideli kedai.

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 07, 09:39)
Raganėle, tikrai labai vykę tie bandymai apmegzti. Taip ir norisi nukopinti smile.gif smile.gif smile.gif

Gal jau baik? Pati gi apmezginėji seniausiai batukus, kaip ir dauguma.
Tiesiog mezginį suvėliau.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 07, 11:48)

Gal jau baik? Pati gi apmezginėji seniausiai batukus, kaip ir dauguma.
Tiesiog mezginį suvėliau.

Pagirk zmogu, tai dar bart gausi:)
Atsakyti
Faina idėja (labai primena balerinas), šildo kojytes su tokiais (autkojais) kaip mano močiutė vadindavo.
Nežinau ar čia naujieną pasakysiu, bet porą metų yra tokie siūlai: numezgi, o tada suveli ir gaunasi veltinis. smile.gif Mačiau tokiu būdu pirties kepures pagamintas.

O aš vakar tokio gražaus mėlyno karšinio nusipirkau ir nudažė mano stalą, vonią, bambuką ir rankas g.gif Jau buvau pamiršus, kad vilną gali taip spalvą leisti.
Atsakyti
O jus tuos batukus/klumpes veliat is karsinio?
Atsakyti
As dar galvoju g.gif O jei nesigauna norimas dydis ir iseina per didelis, gal verta deti i dziovykle? Yra funkcija, kur ji nesisukioja, tai ten idejus tuos veltinukus, gal greiciau isdziutu ir susitrauktu laugh.gif Tik neaisku ar ne per daug biggrin.gif
Atsakyti
Zirziliux, neišbandžius nesužinosi , aš neturiu džiovyklės. Skalavau ir centrifugavau skalbyklėj, tai liko vos drėgni, tiesą sakant fotkėse drėgni tie aulai biggrin.gif
Aha yra tų purių siūlų vėlimui, bet tai rankom numegzt metrinį aulą aš tingiu... Užtat padėjau parduotuvėj puriuosius ir pasiėmiau normalius vilnonius siūlus.
Atsakyti
zirziliux, sakyčiau reiktų vieną kartą pabandyti ir žinosite ar galima džiovyklėje džiovinti tapkutes, ar ne.
Aš esu išabandžiusi gręžimą skalbimo mašinoje, tai supratau, kad šis būdas džiovinimo man nereikalingas kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@mi: 07 lapkričio 2012 - 12:46
Nu pabandysiu su tomis ausytemis penktadieni nuvelti. Tai jei nepavyks nutaikyti dydzio, desiu i dziovykle. Paziuresiu, kas gausis smile.gif

O su ausytem galima velti is karsinio?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 16:00)
skaitykite mano blogo "apie", kur įvardinta profesija, kuria, jei prireiks, pasinaudosiu. Ačiū  smile.gif

Oi
lotuliukas.gif
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 19:42)
fu, net palengvejo 4u.gif
tik speju dabar visos prades to paties klaust smile.gif

Aš tai ne, man iki raganėlės, kaip iki mėnulio biggrin.gif Ale aš kiteip žvaigždė cool.gif Irgi, prašytau į blogą (lankytojų skaičių padidinsiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 07 lapkričio 2012 - 20:58
Šelma, tu nereali biggrin.gif labai smagus straipsniukas! Nu jėga gyvent toj Lietuvoj, ypač pažinus tokių žmonių smile.gif Bambekliai įprastieji mažiau girdisi.

Zirziliuk, apie labai konkrečias vilnas prieš pora savaičių prirašyta.
Atsakyti