Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Tai parodykit galu gale tas tip top tapkes...
Atsakyti
nu dar ko, reklamos sm kelt negalima, o ten kaina yr biggrin.gif nieko nekaltinu, noriu naujos taisyklės - imi idėją, pasakyk iš kur. Kaip jum? Matyt einu ir pati tą padarysiu bloge, ne iš dangaus ir mano idėjos. Nors viskas ir taip prisupermaminta su visais linkais idėjų evoliucijų smile.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors nuorodą į mane duot tongue.gif
Bent jau uz auselini sablona "nukoseta" is osinkos:) Juokauju jeigu ką...

Ragenėl, gerą tu čia reklaminę akciją sugalvojai. Spėju daug žiūrovų į savo blogą pritraukei lotuliukas.gif Gudruolė ax.gif
Atsakyti
partizaninis marketingas biggrin.gif
Atsakyti
Matyt reikia tau už auselinį biggrin.gif nors visgi labiau Irinai
Bet gi tai sąžininga būtų ar nemanot? Ne reklama bet atidavimas duoklės tiems, kas parodė ar įkvėpė, kaip mėgstama tai vadint.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 06, 20:13)
partizaninis marketingas biggrin.gif

nu šitas tai būtų gal atvirkščiai, apsimeti krūmo lapu, o pasirodo - tapkė biggrin.gif Eini per kokią kaziuko mugę ir periminėji prie kokio gražesnio vailokų stendo stovinčius, ištrauki iš po skverno tapkę - žėk tokia pati tik pigesnė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 20:07)

Ragenėl, gerą tu čia reklaminę akciją sugalvojai. Spėju daug žiūrovų į savo blogą pritraukei lotuliukas.gif Gudruolė ax.gif

šiaip daugiausiai apsilanko iš užsienio vėlikių forumų, jei kas palinkina, iš blogų nedaug, jie pasimeta gausybėj. Nelietuvoj kažkaip įprasta rašyt thankjus ir linkint į idėjų šaltinius.
Atsakyti
aš apie tave o ne kopijuokles smile.gif nors koks čia marketingas smile.gif naujų kopijuokliu prisitraukimas nebent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 06, 20:28)
aš apie tave o ne kopijuokles smile.gif nors koks čia marketingas smile.gif naujų kopijuokliu prisitraukimas nebent smile.gif

Tai supratau kad apie mane, sakau kad partizaninis būtų kitoks. O pasirodyt, nu negi gaila biggrin.gif aš tik prašau kad pasakytų ir kur ėmė jei jau tiek patiko, kad padarė ir siūlo kaip savo
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 20:44)
Tai supratau kad apie mane, sakau kad partizaninis būtų kitoks. O pasirodyt, nu negi gaila  biggrin.gif aš tik prašau kad pasakytų ir kur ėmė jei jau tiek patiko, kad padarė ir siūlo kaip savo

tu geriau garsią grupės Bix dainą prisimink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 20:07)

Besijuokianti, tai nuo tavo atlapaširdiškai pasidalintos nuorodos prasidėjo šita odisėja biggrin.gif thumbup.gif Raganėlė išrutuliavo jas toliau 4u.gif
Šiap tai sąžiningiau atrodytų , jei žinotumėm kas 1:1 kopijuoja raganėlės šlepetes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 06 lapkričio 2012 - 21:50
biggrin.gif aš labai džiaugčiausi jei mano atlapaširdiškumas padėtų kam nors ką nors išrutulioti. Vystyti ir plėtoti idėją yra gerai, deja dauguma sugeba tik kopijuoti.

Va dar vienas ekspermentas:
user posted image

ir rezultatas:
user posted image

Užsieniuose nerusiškuose dažnai veliama yra šiuo būdu - pirma mezga, tada suvelia, gaunasi susitraukimas kone 2-3 kartus, bet man labai patiko faktūra ir išlikęs minkštumas, kai tuo tarpu mūsų įprastam vėlime vistiek standūs gaunasi, jei jau stori veltiniai.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 07, 08:52)
biggrin.gif aš labai džiaugčiausi jei mano atlapaširdiškumas padėtų kam nors ką nors išrutulioti. Vystyti ir plėtoti idėją yra gerai, deja dauguma sugeba tik kopijuoti.

Va dar vienas ekspermentas:

eina sau,koks grozis wub.gif
Atsakyti
Labai patinka tavo naujienos wub.gif . Raganėle, o čia namie dėvėti skirti batukai? Labai gražu ir šilta turėtų būti su tokiais lauke vaikštant sausu oru, tik... kaip buvo kalbėta neseniai, neatrasta kol kas tinkami padai sad.gif
Atsakyti