Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 18:42)
fu, net palengvejo 4u.gif
tik speju dabar visos prades to paties klaust smile.gif

nu yra viena veikėja, kuri tip top jos darus kpina ir (ups) dar ir pardavinėja smile.gif
Nors šiaip aš už badymą pirštais be užuolankų ir mordabojų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 18:42)
fu, net palengvejo 4u.gif
tik speju dabar visos prades to paties klaust smile.gif

ale nu čiadaba, negi tautiškais motyvais klumpes kur padpolnai velt pradėjai? biggrin.gif su identiškais dygsneliais ir spalvom biggrin.gif Niekaip nepatikėčiau.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 06, 18:46)
nu yra viena veikėja, kuri tip top jos darus kpina ir (ups) dar ir pardavinėja smile.gif
Nors šiaip aš už badymą pirštais be užuolankų ir mordabojų  lotuliukas.gif

ai nu baik, tik parašiau kad davai nepardavinėkit kas kitų sugalvota, o jei pardavinėjat, sakykit, kur "iškarpas gavot" biggrin.gif

Gana čia, einu mezginių virt - naujas kablys
Atsakyti
juokauju gi smile.gif
Atsakyti
A is kur man zinot ka tu ten turi galvoj:)
Kirpimus, linus, naturalumus, ausytes, kaimiska vilna ar dar kazka...
Einu ieskot panasiu tapkiu, dabar labai parupo...

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 19:51)
ai nu baik, tik parašiau kad davai nepardavinėkit kas kitų sugalvota, o jei pardavinėjat, sakykit, kur "iškarpas gavot"  biggrin.gif

niekur nemaciau slepeciu, identisku Raganeles klumpinems veliamoms (t.y. ausyciu sablonas, kuri, beje pirmos rusaites isrado - osinkoj buvo paskelbtas, + tautiniai klumpiu rastai).
jeigu jau tokias, Raganel, suradai, tai rasyk tiesiai sviesiai, kam bereikalinga kalbu maratona uzvest? Butu aiskiau i kuri darza akmenis metai smile.gif

Atsakyti
Vėl ČP blink.gif
Išsigandau ir aš -nugis nuveliu tų klumpinių kartais blink.gif Ale jau nuo tų laikų, kai Besijuokianti nuorodą įdėjo g.gif
Bet kiek svečių sugužėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 06 lapkričio 2012 - 19:21
as galvoju, kad cia esme ne klumpiniame sablone turetu buti, o dekore.
Gal raganele pati pasakys.
Atsakyti
reitingus SM keliam:)
Atsakyti
aš irgi iš tų tyliųjų skaitytojų. Nu bet kai prisieksperimentuoju tai vis patarimo prašau blush2.gif Dabar parūpo su tais storesniais padais, t.y. vilną klojant. Išbandžiau visokius variantus, t.y. kiek storesnius daryt. Ir vat gerai užstorinus gaunas na toks... ne kantas kaip kad kraštų nenutrynus, nu bet vis tiek jaučiasi pado ir viršaus riba. Net nežinau kaip paaiškinus - ne koks skiauterinis iškilimas, bet tiesiog... ir galvoju - o tai patogus reikalas? g.gif Sau tokiais labai storais padais išbandžiau - patogu, pasiutpolkes galima trypt... Na o bet tačiau gi kitam žmogui gali koks padas siauresnis truputį ar platesnis būt ir tada nelabai turbūt patogu... g.gif Kokį jūs skirtumą tarp pado ir viršaus darot blush2.gif ? Čia jei ne paslaptis... Nes jaučiuosiu per daug jau užstorinus paskutinius bandymus... Ir rašydama pagalvojau, kad gyvai nesu man patinkančių ir gerų šlepečių čiupinėjus blink.gif blush2.gif Mugėse man nedaveltos atrodo, parduotuvėse didžioji dauguma per plonos... Nors pačiai tai... norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada doh.gif Tai irgi prie labai patinkančių ir čiupinėtų kategorijos netinka biggrin.gif
Atsakyti
Kamon mergos, nei aš šabloną nei tautinius raštus išradau, bet sudėliojau dalykus į vieną visumą ir tai daro jas mano. Tad nėra reikalo tą mano visumą identiškai bandyt atkartot, juk formų ir raštų - begalybė. Pamačiau, kad užsuko viena darytoja dar idėjų pasisemt, tai ir perspėjau kad jei jau idėjas semia ir paskui padarius pardavinėja - pasisakytų iš kur ėmė. Ko čia putojat, visos savus stilius turėdamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 20:33)
Kamon mergos, nei aš šabloną nei tautinius raštus išradau, bet sudėliojau dalykus į vieną visumą ir tai daro jas mano. Tad nėra reikalo tą mano visumą identiškai bandyt atkartot, juk formų ir raštų  - begalybė. Pamačiau, kad užsuko viena darytoja dar idėjų pasisemt, tai ir perspėjau kad jei jau idėjas semia ir paskui padarius pardavinėja - pasisakytų iš kur ėmė. Ko čia putojat, visos savus stilius turėdamos  biggrin.gif

as kazkaip paskutiniu metu maziau i sm uzeinu, tai man tokia tavo zinute perskaicius tiesiog idomu pasidare.
kai nerasai kas tai padare, gaunasi kaip ir kaltinimas visoms ateinancioms.
tiesiog idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 18:37)
Zirziliux, kai kuriuos gali dar smarkiau suvelt ir paverst kalėdiniais eglutės žaisliukais  biggrin.gif Bet jau jau, gaunasi, dar keli bandymai ir bus smile.gif Jei nepatinka užapvalinti kraštai, kirpk suveltus ir tada užvelk pirštais kraščiuką. Tokius mažulius galima ir ploniau klot. Riešinės čia iš kokios vilnos? Atrodo standokos tokios...

Riesines is sluoksnos. Trys sluoksniai berods.
Nu bandysiu kita diena dar ka nors. Gal pavyks.
Atsakyti