Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(zirziliux @ 2012 11 06, 15:09)
hihihi.gif einu blogo paskaityt.

čia taikoma pardavinėjančioms
Atsakyti
Ir aš įlindau į blog'ą rolleyes.gif Oiii kiek grožių ten yra... wub.gif
Paskutinieji boots'ai liuksiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 15:10)
čia taikoma pardavinėjančioms

taip taip, as supratau smile.gif Tiesiog ejau i ta skilti, kur "apie mane" biggrin.gif Isitikinau, kad geriau nekopijuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 06, 15:47)
taip taip, as supratau smile.gif Tiesiog ejau i ta skilti, kur "apie mane" biggrin.gif Isitikinau, kad geriau nekopijuot biggrin.gif

nu šiaip, kieno etika sveiko proto ir taip nekopijuoja ir be grasinimų... o kam tai nė motais, tai kalk nekalęs nesupras. Deja...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 06, 15:54)
nu šiaip, kieno etika sveiko proto ir taip nekopijuoja ir be grasinimų... o kam tai nė motais, tai kalk nekalęs nesupras. Deja...

Na taip... Negrazu. Turbut kitiems truksta fantazijos wink.gif
Atsakyti
O jei trūksta fantazijos kurt savo, bet netrūksta kruopštumo pagaminti, tai derėtų pasakyt į ką pasižiūrėjusi darai, kitaip pažeidžiamos autorinės teisės
Atsakyti
Laba 4u.gif
Raganėle,Labai dailūs visi darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Šauniai darbuojiesi ir tobulėji visom prasjmėm thumbup.gif wub.gif
O aš jau,beveik metus nevėliau,tik grožėjausi kitų darbais. Dabar po truputį bandau vėl pavelti... Keliose foto pastebėjau priklijuotos (lyg guminius) padukus, jei nepaslaptis kokie tie padukai? Kur perki?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 02:56)
Ziit, progresuoji nerealiais tempais smile.gif puikiai!

irnesakyk.gif hihihi.gif as paprasciausiau, pateikiu taip, kad atrodo taip ir turejo buti lotuliukas.gif as tas geles bandziau dvigubas daryti rolleyes.gif niekas man nesulipo per centra, tai isejo ir vaikisoms ir sitoms biggrin.gif gerai, kad spalva tiko rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai nepeikit.
Parodysiu, ka iki siol isbandziau. T.y. praktiskai nieko laugh.gif
Cia pirmieji tapukai. Juos siandien apkirpau, nes man buvo negraziai tokie stori atraityti...
user posted image Ir dar gavosi per platus mano mazyliui, krenta nuo kojos.

O cia antrieji pabandyti tapukai. Dydis artimesnis, bet dar vis toli grazu iki ko nors grazaus... g.gif Tie suapvalinimai virsuje man negrazus.. Turbut juos reikia pirmiau apkirpti, tada apvelti?
user posted image

Riesines. Anytai bus dovana. Gal neispeiks g.gif
user posted image

Ir paprastutis muiliukas. Zinau, ka dovanosiu draugams Kaledoms hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Nieko nesupratau, ka cia panos rasot ir kam cia taikot:)
Tikiuosi ne man smile.gif

Atsakyti
Zirziliux, kai kuriuos gali dar smarkiau suvelt ir paverst kalėdiniais eglutės žaisliukais biggrin.gif Bet jau jau, gaunasi, dar keli bandymai ir bus smile.gif Jei nepatinka užapvalinti kraštai, kirpk suveltus ir tada užvelk pirštais kraščiuką. Tokius mažulius galima ir ploniau klot. Riešinės čia iš kokios vilnos? Atrodo standokos tokios...

QUOTE(Besijuokianti @ 2012 11 06, 17:49)
Nieko nesupratau, ka cia panos rasot ir kam cia taikot:)
Tikiuosi ne man smile.gif

Jezus nu aišku ne tau biggrin.gif ta kuriai taikiau čia nerašo, tik pamačiau kad skaito apačioj nickas nekokia proga matytas.

Nors ne, apsigalvojau - tu avatare mano foto naudoji! Kaip taip galima mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 06 lapkričio 2012 - 18:41
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 20:37)
Zirziliux, kai kuriuos gali dar smarkiau suvelt ir paverst kalėdiniais eglutės žaisliukais  biggrin.gif Bet jau jau, gaunasi, dar keli bandymai ir bus smile.gif Jei nepatinka užapvalinti kraštai, kirpk suveltus ir tada užvelk pirštais kraščiuką. Tokius mažulius galima ir ploniau klot. Riešinės čia iš kokios vilnos? Atrodo standokos tokios...
Jezus nu aišku ne tau  biggrin.gif ta kuriai taikiau čia nerašo, tik pamačiau kad skaito apačioj nickas nekokia proga matytas.

fu, net palengvejo 4u.gif
tik speju dabar visos prades to paties klaust smile.gif
Atsakyti