Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kisiuka @ 2012 11 04, 15:56)
wool.lt visai neblogu po 22 litus yra. Tik gal jau isbandet ir nusivylet? O turint pazistama batsiuvi, tai nosis ir uzkulnius oda galima apsiuti  ax.gif (maciau internete jusu kolegiu darbus  bigsmile.gif  )  4u.gif

am, nu tu gilinies į 100 kart išdiskutuotą dalyką smile.gif Jei viskas būtų taip paprasta, tai kiekviena vėlėja prisiveltų sau batų ir batelių ir taip ir vaikščiotume smile.gif Juk ne todėl nedarom, kad nežinom kad woole padų esama... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite duoti nuorodele i dvisluoksniu klumpiu velima? g.gif Noriu paziuret ar isvis pavyktu smile.gif
Jau senosios temos daugiau nei puse perskaiciau, nieko neradau g.gif O su dviem ir dar serganciais vaikiukais vos randu laiko prisesti paskaityneti.
Dekui kas pasidalins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 05, 10:40)
Merginos, gal galite duoti nuorodele i dvisluoksniu klumpiu velima? g.gif Noriu paziuret ar isvis pavyktu smile.gif
Jau senosios temos daugiau nei puse perskaiciau, nieko neradau g.gif O su dviem ir dar serganciais vaikiukais vos randu laiko prisesti paskaityneti.
Dekui kas pasidalins  4u.gif

pasidalins pasidalins lotuliukas.gif cia slepetem, bet klumpem tas pats, tik ausytes neuzmirsti antrams sluoksniui irgi pripaisyti biggrin.gif
http://www.livemaste...apochek?msec=14?
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 05, 18:18)
pasidalins pasidalins lotuliukas.gif cia slepetem, bet klumpem tas pats, tik ausytes neuzmirsti antrams sluoksniui irgi pripaisyti biggrin.gif
http://www.livemaste...apochek?msec=14?

ojej karsta.gif rusiskai parasyta doh.gif
Nieko nesuprantu. O is paveiksliuku is vis nesupratau, kas ten kame.. Reikes letai leeeetaaaai skaityti hihihi.gif
Kazkaip galvoju, kad tie sluoksniai nepriliptu, turetu kazkaip atsiskirti, tai ka ten, kokia plevele deda ale maistine? g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliux: 05 lapkričio 2012 - 23:35
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 05, 23:32)
ojej karsta.gif rusiskai parasyta  doh.gif
Nieko nesuprantu. O is paveiksliuku is vis nesupratau, kas ten kame.. Reikes letai leeeetaaaai skaityti hihihi.gif
Kazkaip galvoju, kad tie sluoksniai nepriliptu, turetu kazkaip atsiskirti, tai ka ten, kokia plevele deda ale maistine? g.gif

aciuks.gif

nu rimtai, paskaitytkit ir senesnes temas mirksiukas.gif ne apie orą rašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 05, 23:51)
nu rimtai, paskaitytkit ir senesnes temas  mirksiukas.gif ne apie orą rašom smile.gif

Jau rasiau, kad skaitau skaitau skaitau... Pastoviai ijungta tema.. Kiek speju - tiek. Ir dar internete ieskau tuo paciu.

Bet negi taip sunku pasidalinti patirtim? Juolab kad komerciniais tikslais tikrai nezadu velti smile.gif Tik savo mazuciams ir sau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 06, 00:40)
Jau rasiau, kad skaitau skaitau skaitau... Pastoviai ijungta tema.. Kiek speju - tiek. Ir dar internete ieskau tuo paciu.

Bet negi taip sunku pasidalinti patirtim? Juolab kad komerciniais tikslais tikrai nezadu velti smile.gif Tik savo mazuciams ir sau tongue.gif

O negi taip sunku paskaityt kelis puslapius atgal, prieš kelias dienas apie tai rašiau http://www.supermama...?...4471&st=576
Prisidalinta patirtim daugybė puslapių, nei gaila nei sunku. Bet nejau kastrečiame lape reikia kartotis...
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 05, 17:51)
ojej  rusiskai karsta.gif parasyta  doh.gif

kaip sako "darionomu koniu v zuby ne smotriat" lotuliukas.gif tongue.gif cia tau bus "prijatnoje s poleznym" lotuliukas.gif tongue.gif ir rusu kalbos ir velti pasimokysi lotuliukas.gif as taip kalbas mokiausi-skaitydama biggrin.gif

o cia mano didieji bandymai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir padus pabandziau, ir gelytes, ir net kamuoliukai rolleyes.gif lotuliukas.gif nu ir dasigyvenau-gelytes, kamuoliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif as nezinau, kaip jus tuos padus taip graziai klijuojat, as ikisau lastus, o paskui lipnia juosta apibintavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisiklijavo, bet nezinau ar verta terliotis rolleyes.gif lotuliukas.gif mastau.gif
user posted image
tiesa siandien specialiai uggus apziurejau, nu ju padai paprasti "tiesus"/negilus, tik tiek, kad labai stori, tai pakelia pati bata nuo zemes, bet as nemanau, kad jie maziau suslampa nei gerai suveltos tapkes rolleyes.gif
Atsakyti
Ziit, progresuoji nerealiais tempais smile.gif puikiai!
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 00:55)
O negi taip sunku paskaityt kelis puslapius atgal, prieš kelias dienas apie tai rašiau http://www.supermama...?...4471&st=576
Prisidalinta patirtim daugybė puslapių, nei gaila nei sunku. Bet nejau kastrečiame lape reikia kartotis...

Tai skaiciau skaiciau. Tik norejau gal ir vaizdines medziagos... Bet susirasiu irnesakyk.gif
Zodziu,tikejausi,kad siandien atkeliaus mano vilnele. Bet deja... O va ir vieninteli laisva vakara per savaite neturesiu ka veikt. O taip norejau isbandyt slepetes. Arba pirstines g.gif
Atsakyti
Matau skaitantį pažįstamą nick'ą temoje smile.gif Gal galima pakartosiu prašymą - jei naudojate mano sukurtų darbų išvaizdą, t.y. semiatės iš jų idėjų, prašau prie analogiško savo rankdarbio pardavimo skelbimų įdėti nuorodą į idėjos šaltinį - t. y. mano blogą ar parduotuvę. Kitu atveju kurkite savo idėjas arba skaitykite mano blogo "apie", kur įvardinta profesija, kuria, jei prireiks, pasinaudosiu. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 15:00)
Matau skaitantį pažįstamą nick'ą temoje  smile.gif Gal galima pakartosiu prašymą - jei naudojate mano sukurtų darbų išvaizdą, t.y. semiatės iš jų idėjų, prašau prie analogiško savo rankdarbio pardavimo skelbimų įdėti nuorodą į idėjos šaltinį - t. y. mano blogą ar parduotuvę. Kitu atveju kurkite savo idėjas arba skaitykite mano blogo "apie", kur įvardinta profesija, kuria, jei prireiks, pasinaudosiu. Ačiū  smile.gif

hihihi.gif einu blogo paskaityt.
Atsakyti