Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Molė @ 2013 05 08, 20:48)
Apsiūkit padukus natūralia oda, dar ilgai nešiosit  g.gif  Ant panešiotų tapkių užteptas lateksas ir man nelaikė g.gif
rimtai doh.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko stebuklingo, ale kad tema nenumirtų per vasarą, įkeliu paveiksliuką. Savo močiutei išdailinau, patiko, norėjo į atlaidus eit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 22 gegužės 2013 - 12:41
QUOTE(raganele @ 2013 05 22, 13:41)
Nieko stebuklingo, ale kad tema nenumirtų per vasarą, įkeliu paveiksliuką. Savo močiutei išdailinau, patiko, norėjo į atlaidus eit  biggrin.gif
user posted image

vau, aš būč nuėjus biggrin.gif
Atsakyti
Labai graziu darba matau 4u.gif noriu ir as priduoti savaji. Paskutinisuser posted image

ir dovana vienam siltam ir sauletam zmoguiuser posted image

Atsakyti
Labas dienas, mergaites 4u.gif
Tiogra thumbup.gif Kokios grazios su bangelem ir juros zvaigzde 4u.gif O sauletos kaip graziai pateiktos mirksiukas.gif

Nebemyliu latekso. Sau ir sunui dariau, tai po skalbimo tokia nesamone is to latekso gaunasi, kad schmoll.gif Nors skalbiu tikrai ne su karstu vandeniu, dziovinu irgi ne karstai, gaunasi lipnus. Viskas prie padu limpa, nemalonu. (lateksas is wool.lt) O turiu ir nenuteptais padais, tai miela ir malonu su tokiom. Kai nelakstau, tai man neslidu. Labai rupi pabandyt priklijuot padus, kaip Raganele aiskino 4u.gif
Atsakyti
tai kad nesvarbu kur tas lateksas pirktas, po plovimo jis visada lips (ir ne po plovimo irgi, jei jo perdaug). As tik pagalvojau, kad gal galima krakmolu truputi apdulkinti biggrin.gif (kaip medicinines pirstines viduje padengia, kad lengviau uzsimauti butu)
Atsakyti
Tai kad tikrai ne per daug. Tepiau tik 2 kartus. O kad is Wool, tai tik del aiskumo parasiau. Sakau, mazu kitiems nelimpa, tik man ax.gif
Atsakyti
Tepk šlapius, tik nuveltus tapukus, tada lateksas įsigeria, lateksuoja ne paviršių, o patį veltinį, nelimpa nė pro kur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2013 08 06, 08:24)
Labas dienas, mergaites  4u.gif
Tiogra  thumbup.gif  Kokios grazios su bangelem ir juros zvaigzde  4u.gif O sauletos kaip graziai pateiktos  mirksiukas.gif

Nebemyliu latekso. Sau ir sunui dariau, tai po skalbimo tokia nesamone is to latekso gaunasi, kad  schmoll.gif  Nors skalbiu tikrai ne su karstu vandeniu, dziovinu irgi ne karstai, gaunasi lipnus. Viskas prie padu limpa, nemalonu. (lateksas is wool.lt) O turiu ir nenuteptais padais, tai miela ir malonu su tokiom. Kai nelakstau, tai man neslidu. Labai rupi pabandyt priklijuot padus, kaip Raganele aiskino  4u.gif

Labai dekoju uz atsiliepima 4u.gif
As nenaudoju latekso, man jis nemalonus ir kiek teko girdeti, nusitrina . Nors rasau ir abejone kyla, pirkau kaip lateksa, bet jautesi amonjako kvapas. Lateksas kiek zinau be kvapo tueri buti, ar ne?
Atsakyti
oh jis turi kavapa ir dar koki biggrin.gif lateksas nusitrina (o kas amzina?) bet pirma jis , o paskui vilna, taip ir gaunam 2 in 1 = neslidu + prailgina vilnos nusitrynimo laika. Ir limpa (jei storai pateptas arba ant sauso pado) neilgai, na cia tikriausiai nuo grindu svarumo priklauso, pas mus suo , tai grintys ilgai svarios nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 08 07, 19:22)
Tepk šlapius, tik nuveltus tapukus, tada lateksas įsigeria, lateksuoja ne paviršių, o patį veltinį, nelimpa nė pro kur  cool.gif

Selma, tai tik viena karta reikia tepti? As tepu du. Kai pirmas sluoksnis isigeria, isdziuna, tada tepu antra. Bet jis tai jau nesusigeria g.gif Is karto tai niekas nelimpa, bet kai panesioji, isskalbi, va tada tai kaip lipni juosta bigsmile.gif

Ziit, o pas mane kate, tai irgi blush2.gif

Nerandu kur Raganele rase kaip tuos padus klijuoja. Kiek prisimenu, istepa ir veltini, ir pasveista guma, tada po kiek laiko prispaudzia, ar ne? Idomu, kaip tie klijai is wool'o, ar kas bandet?

Nuveliau rankinuka ir skraiste ant organzos. Reik gal eit pasivaident kitose temose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2013 08 10, 11:14)
Selma, tai tik viena karta reikia tepti?

Aš vieną irnesakyk.gif Kaip mama (Inga) pasakė, taip ir darau biggrin.gif
Atsakyti