Turiu klausimą.
Kaip plauti teptuką, kuriuo tepame lateksą?
Nors ir labai skubu iškart po užtepimo išplauti teptuką, kad jis nesusiklijuotų, visvien laaaabai sunkiai išsiplauną. Praktiškai rauti tuos susidariusius gumuliukus iš teptuko reikia. Ir visas tikrai neišsivalo.
Gal yra kokių gudrybių, ar kokio tirpalo spec. reikia?
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 04 30, 12:08)
As tai irgi manau, kad reiktu, pranest tapkuciu pardavejui. Ne visada tai is nekokybisko darbo, galbut vilna pavede. O kartais buna ir tokiu dalyku, kad akivaizdziai fabrikuose buna sukarstos kelios skirtingu rusiu vilnos i viena, ir su viena partija viskas ok, o su kita - beda. Zmogus bent jau zinos.
Tik forma pretenzijom kokia nepriesiska forma pasirinkt:)
Tik forma pretenzijom kokia nepriesiska forma pasirinkt:)
Esu sulaukusi tokio laiško, labai nemalonu, bet daug smagiau, nei kažkas kažkur griežia dantį, kad nekokybiškus tapukus parduodu Vėliau mamai, tetai ir mažai mergytei, tai mažės kulnai šviesti pradėjo po mėnesio gal, o didžiosios net nesimatė, kad nešiotos- atsiprašiau,pervėliau ir abi pusės patenkontos Tą kartą ryškią spalvą kaltinau, gal sudeginta dažant buvo
QUOTE(kisiuka @ 2013 04 30, 15:25)
Tai iskalbejo, kad greitai apsivele kuculiukais :
Kuculiai ne brokas Vilna gyvas daiktas ir kiek pasišerti gali, porą kartą nurinkus juos nebekaculiuojasi
QUOTE(Ingadi @ 2013 04 30, 15:31)
Turiu klausimą.
Aš senu dantų šepetėliu tepu, tai nesuku galvos, kad nebeišsiplauna
Ačiū, merginos, už nuomones ir patarimus. Parašiau, pasiguodžiau, be jokių kalbų pasiūlė iš naujo suvelti. Net nesitikėjau tokio dalyko. Galvojau geriausiu atveju kokį paduką pasiūlys. Tai dabar kažkaip gaila žmogaus, kad antrąkart dirbt turi, laiką aukoti, bet šliuryčių taip pat norisi - baisiai fainas dalykas. Čia visiems gyriaus gyriaus
O dėl nešiojimo, tai nešiojau kasdien, bet tik po naminį parketą. Jokio asfalto, jokių trinkelių...
Moteris, iš kurios pirkau irgi sakė, kad gal kokia vilna nekokia papuolė...
Dar kartą dėkoju ir sėkmės su tokiu nuostabiu jūsų užsiėmimu
O dėl nešiojimo, tai nešiojau kasdien, bet tik po naminį parketą. Jokio asfalto, jokių trinkelių...
Moteris, iš kurios pirkau irgi sakė, kad gal kokia vilna nekokia papuolė...
Dar kartą dėkoju ir sėkmės su tokiu nuostabiu jūsų užsiėmimu
Geeelbėkit Gal kas turit pagreitinto šlepečių išdžiovinimo receptą? Nu gi neapskaičiavau ir nepagalvojau, kad bute šaaaalta ir nieks nedžiūsta. O dovanos reik. Šokinėju su fenu aplink šlepetes, bet nudegitn bijau. Man rodos ir forma nuo tokio džiovinimo, kai be kurpalių, kraipos. Vis iššimu "įdarus", padžiovinu, bet nu niekaip *****, maikės bute penkias dienas niekaip neišdžiūsta, tai veltiniai visai
QUOTE(As ir Morka @ 2013 05 02, 12:24)
Geeelbėkit Gal kas turit pagreitinto šlepečių išdžiovinimo receptą? Nu gi neapskaičiavau ir nepagalvojau, kad bute šaaaalta ir nieks nedžiūsta. O dovanos reik. Šokinėju su fenu aplink šlepetes, bet nudegitn bijau. Man rodos ir forma nuo tokio džiovinimo, kai be kurpalių, kraipos. Vis iššimu "įdarus", padžiovinu, bet nu niekaip *****, maikės bute penkias dienas niekaip neišdžiūsta, tai veltiniai visai
O ant gyvatuko vonioje padėti nebandėt?
Jeigu bijot, kad per karštas gyvatukas - tuomet iš pradžiu uždenkite gyvatuką rankšluoščiu. Man taip džiovinant per 2 paras tikrai buna sausos.
Problema bus tik tuomet, kai gyvatukas labai stirpiai prie sienos priglaustas. Tuomet tapkutes gali nesilaikyti ir kristi.
Nėra pas mus gyvatuko... Vienintelis šilumą sklaidžiantis daiktas - orkaitė... gal ten įkišt
QUOTE(As ir Morka @ 2013 05 02, 12:34)
Nėra pas mus gyvatuko... Vienintelis šilumą sklaidžiantis daiktas - orkaitė... gal ten įkišt
nekišk
QUOTE(As ir Morka @ 2013 05 02, 13:34)
sian is ryto taip saulte sviete- isnesiau i balkona pries saule- apdziuvo kaip reikiant...zinoma vakar dienos velimo.,,bet saulute garina neblogai
Daug popieriniu ranksluosciu i vidu ir daznai keisti, ir jeigu laiteksas jau uzdetas, tai "zemyn galva" dziovinti, nes laiteksas neduos vandeniui nubegti. Ir irgi ant popieriniu ranksluosciu (man atrodo jie greiciau sugers vandeni, nei paprastas ranksluostis.Siaip orkaite (jei pastacius 40C temp gali ir "veikti", bet laikyti atvira ir neaisku kaip laiteksas sureguos .
dėkui visoms tai su rankšluosčiais, tai su nekarstu fenu darbuojuos. Gal iki rytojaus ryto kaip nors...
Sveikos, atejau paklausti, isskalbiau jau panesiotas tapkes, padukas jau baisus buvo ir vel is naujo uztepiau latekso, bet jis nebeisdziusta, limpa nors praejo jau savaite, nesuprantu, turbut reiks ismesti
QUOTE(Silvaja @ 2013 05 08, 20:52)
Sveikos, atejau paklausti, isskalbiau jau panesiotas tapkes, padukas jau baisus buvo ir vel is naujo uztepiau latekso, bet jis nebeisdziusta, limpa nors praejo jau savaite, nesuprantu, turbut reiks ismesti
Apsiūkit padukus natūralia oda, dar ilgai nešiosit Ant panešiotų tapkių užteptas lateksas ir man nelaikė