Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2013 04 29, 14:27)
įmeskit foto smile.gif

Nežinau, ar pakankamai matysis, bet bandau:

user posted image

user posted image

user posted image

Na, tai ką manot? Nusipirkau nekokybišką daiktą?
Siaubas kaip apmaudu, kai daiktas taip greitai susidėvi. Imi galvoti, ar vertėjo tiek mokėt... doh.gif

Atsakyti
turėjau omeny visas tapkes, nes tada matosi kaip suvelta, profesionalumo lygis ir t.t.

Nors šiaip jei pirkot tiesiai iš vėlėjos, tai gal su ja galima susiderėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 29 balandžio 2013 - 19:02
Tai va ir planuoju, bet pagalvojau, o gal čia normalu, kad taip greitai sudilo, gal nepelnytai žmogų užsipulsiu. Aišku nesirengiu šunimis užpjudyti, bet vis tiek nemaloni procedūra ax.gif
Atsakyti
Tai juk galima ir normaliai pasiteirauti smile.gif
Šiaip būna žmonės ir metus išnešioja ir du. Aš pati sau gailiu velt, nes dėviu baisiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 29 balandžio 2013 - 19:48
Paklauskit pardavėjos, ar normalu, kad susidėvėjo labai greit. Skirtingos vilnos skirtingai nešiojasi, o ir nešiotojai gi nevienodai mina. Aš esu po mėnesio pakeitusi savo darytas kartą dėl to, kad žmonos nešiojosi, formą laikė tvarkingiau, nei vyro, jo buvo iš kitos veislės avių vilnos darytos.
Manau vieną sezoną veltiniai turi atlaikyti, o daugiau - jau meistriškumui pliusai dedasi. Bet kartais pasitaiko ir tokių netyčių kaip nepažįstama vilna, tada su vėlėja ir tarkitės, gal pakliuvo kokia neišbandyta vilna.

O tai niekas nieko naujo nebeišradinėja vailokuose, kad sm tema miršta? biggrin.gif ar rankdarbio mada praėjo g.gif
Atsakyti
Vasarėja biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 04 30, 10:13)
Vasarėja  biggrin.gif  ax.gif

greičiau jau rimtai suvasarėtų, galima būtų vilnų kočiojimą į terasą kraustyt
Atsakyti
As tai irgi manau, kad reiktu, pranest tapkuciu pardavejui. Ne visada tai is nekokybisko darbo, galbut vilna pavede. O kartais buna ir tokiu dalyku, kad akivaizdziai fabrikuose buna sukarstos kelios skirtingu rusiu vilnos i viena, ir su viena partija viskas ok, o su kita - beda. Zmogus bent jau zinos.
Tik forma pretenzijom kokia nepriesiska forma pasirinkt:)
Atsakyti
Mano viena kliente, kuri per 2-u metus iki skyliu sunesiojo ir naujas uzsake...prasitare, kad net lauke su jom vaiksciodavo...po trnkelem isklota grindini blink.gif nieko jai nesakiau... tik mintyse pagalvojau...uiii kaip gerai, kad ne po poros menesiu kreipesi lotuliukas.gif kitu atveju saktu, kad suveltos blogai ar pns... doh.gif

Atsakyti
OI... apie tą ilgą nešiojimą tai man pačios pirmos dvi poros galvos skausmas iki šiol doh.gif Gavau kažkokios naminės vilnos, prisiskaičiau, kad dauguma pradinukų nedavelia. Nu tai ir kočioooojau, kočioooojau. Seniai buvo susivėlę (kaip dabar suprantu), bet vis tiek kooočiojau. MB jau tikrai ilgai nešioja ir išmest neduoda. O man gėda kai kas pamato - formos praktiškai nėra, blynai tokie labiau negu šlepetės. Nu bet argumentas - kol nesuplyšo nemesiu ir viskas blink.gif Reik gal prakarpyt kokias skyles pade, nes pačiai baisu į tas šlepetes-blynus žiūrėt blink.gif O sodyboj, kur irgi ir po lauką ir po grindinį vaikštau, tikrai gerokai greičiau nei po butą šlepsint dyla. Nebent vienas vėliau iš 400 g (40 dydis) atrodo bulgariškos vilnos. Vos galo negavau, bet su tom tai ir kokią žiurkę būtų įmanoma pridobt lotuliukas.gif
Atsakyti
bet ir nešiojimas nešiojimui nelygus- viena nešioja 2 metus, bet nešiojimas toks-ryte valandžiukę prieš darbą ir po darbo ant sofkos prieš teliką, o kita - pusmetį, bet ryte kaip įsispyrė ir visą dieną ant kojų vaikus bevaikant. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2013 04 29, 19:49)
Nežinau, ar pakankamai matysis, bet bandau:

Na, tai ką manot? Nusipirkau nekokybišką daiktą?
Siaubas kaip apmaudu, kai daiktas taip greitai susidėvi. Imi galvoti, ar vertėjo tiek mokėt...  doh.gif

Laba diena. Man labai idomu, kiek tos tapkes sveria ir kokio dydzio? Kazkokios plonytes atrodo. Labai nesmagu, kai koks brokas islenda. Teko ir man repliku sulaukt. Padariau su auliukais drauges drauges draugams ax.gif bigsmile.gif Tai iskalbejo, kad greitai apsivele kuculiukais unsure.gif O taip stengiausi, taip stengiausi, ir kaina tik simboliskai uz medziagas...
Atsakyti