Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Tylu čia verysad.gif kaži kur visos dingusios g.gif g.gif g.gif
Mačiau Raganėlė pavasariui ruošiasi, klumpes į spalvingus šalikėlius
wub.gif iškeitė.
Atsakyti
gal kam aktualu http://www.facebook....9...e=1
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 05, 20:42)

Ir aš mačiau biggrin.gif
Klausimukas, ar čia toks pats karšinys, kuriuo prekiauja siūlų oazė?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 04 07, 10:11)
Ir aš mačiau biggrin.gif
Klausimukas, ar čia toks pats karšinys, kuriuo prekiauja siūlų oazė?

as tik ikeliau nuoroda, reiketu klausti pacios menginos kuri daro uzsakyma
Atsakyti
Lendu prašydama patarimo 4u.gif blush2.gif Gal kas galit orientacinį 34 dydžio pėdos plotį brūkštelt blush2.gif Ne ilgį, bet plotį. Nu gi pasidariau šabloną, bet plotį paėmiau tokį labiau suaaugusio žmogaus - apie 10 cm doh.gif tai gi šlepetės ančiukui gaunasi... o kurpalių nei gyvų, nei bėgiojančių su tokio dydžio koja aplink nėra. Tik dovanų noris nuvelt 34 dydžio, o vat kaip tą plotį bent kiek pataikyt... nu sunku man kažkaip su mažais dydžiais.
Atsakyti
Mano dukra nešioja 34 batus. Kojos pėdos plotis plačiausioj vietoj 8 cm, ilgis 21,5 cm. O šablonui tai jau reik dar pridėt 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif jau buvau sumąsčius kokius tik 7 cm galutiinį plotį daryt doh.gif biggrin.gif Nu su tom mažom man vis paranoja, kad per mažos - arba visai vaikiškas arba dičkes darant atsipalaiduoju tik g.gif
Atsakyti
O gal ir gerai būtų 7 cm?. Jei koja siauresnė. O be to vilna prasitampo smile.gif Bet tiesa, mažas velt tai atskiras ir sunkus reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau tik man,i priešokiais dovanoms beveliančiai , tie maži dydžiai tokie įtartini biggrin.gif Jei bėda tai nei ant savo kojos kulną paformuosi, nei šiaip pasitikslinsi ar gerai. Pažiūri ir atrodo, nu kad ten niekaip jokia kojytė netilps biggrin.gif O telpa biggrin.gif Ir po to dar taip laksto, kad padus pastiprintus daryt reikia biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, noriu vieną klausimą išsiaiškinti - prieš kelis mėnesius nusipirkau veltas šliurytes ir dabar man jau padai kiauri. Na, dar ne visai, nes silikonas laiko (ar iš ko tie padai tiksliai nežinau), o vilnos jau nebėr. Čia normalus toks greitas susidėvėjimas?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2013 04 29, 13:22)
Laba diena, merginos, noriu vieną klausimą išsiaiškinti - prieš kelis mėnesius nusipirkau veltas šliurytes ir dabar man jau padai kiauri. Na, dar ne visai, nes silikonas laiko (ar iš ko tie padai tiksliai nežinau), o vilnos jau nebėr. Čia normalus toks greitas susidėvėjimas?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą  ax.gif

įmeskit foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2013 04 29, 14:27)
įmeskit foto smile.gif

Nežinau, kas matysis, bet pamėginsiu nufotkinti ir įmesti, kai tik vaikai atsikels blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marquise: 29 balandžio 2013 - 14:17