Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

juperi, iseis tas plaukas per savaitele kita ir liks grazios tapkutes. as saviskes antri metai nesioju, bet man ir iskarto nenusipukavo, gal todel, kad pavirsius buvo dengtas viskoze. nesipukavo visai ir yra labai tvirtos.
o mergytei savo suveliau, ir dar pamaisiau su plonu merinu, tai mamamija blink.gif bet per savaitele kita isejo tas pukas ir daugiau nebelndo....

plaukus nurinkt galvoju gal yra koks budas iki pradejimo nesiot:) nerasysi gi pirkejui, kad zinai paskutinesi savaitele kita ir viskas bus ciki...
vat maciau filmukuose rusai kai kuriuos valionkus svilina doh.gif , šelake (kas tas yra taip ir neissiaiskinau) mirko...
Atsakyti
Aš su merinosu maišiau - pūkavosi, bet irgi po kiek laiko baigė ir nešiojosi. O šiaip tos vilnos suėjo "sutraukimui" nesiveliančių karšinių, viską sukabina, dar paviršių kokiu linu pridengiu - ir tą sutraukia.
Besijuokianti, gal kokį spalvotos viskozės šaltinį žinai? Iš WW dabar užsisakiusi laukiu, bet ten tik juoda ir balta. Man dabar plonų vilnų ir pluoštų maišymo manija užėjus, noriu pablizginti ir viskoze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 06 kovo 2013 - 09:34
Kaune taskas rusiskos viskozes yra:)
Tik spalvos gal tokios pastelines labiau, sodriu nebuna ten.
Atsakyti
Aš viskozės neturėjus blush2.gif
Va čia pilietis siūlo http://www.veltinis....koze-117661.htm
Atsakyti
o kiek šaltinių biggrin.gif manrods pribrendo vėl Kauno reikalas, seniai bebuvau. O kokios kainos ten viskozės?
Dėkui Dzūke, šitą buvau užmačiusi kažkada, ale pastelinių spalvų kaip tik pasigedau. Gal suvasarės kada nors, tai vėl dažymus bandysiu.
Atsakyti
O kainos kaip tycia ir neatsimenu, bet kai pirkdavau, tai zinau, kad pigiau macius nebuvau... Gal atsiras, kas pamena...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oi, Juperi, su Gotlando vilna man irgi buvo -gerai, kad draugės vyrui vėliau. smile.gif Maišiau su kita pilka sluoksna. Tai slinko plaukas savaitę, paskui nustojo. Aš ją irgi sunaudojau dėl traukimosi su kitom vilnom.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 03 06, 10:33)
Aš su merinosu maišiau - pūkavosi, bet irgi po kiek laiko baigė ir nešiojosi. O šiaip tos vilnos suėjo "sutraukimui" nesiveliančių karšinių, viską sukabina, dar paviršių kokiu linu pridengiu - ir tą sutraukia.
Besijuokianti, gal kokį spalvotos viskozės šaltinį žinai? Iš WW dabar užsisakiusi laukiu, bet ten tik juoda ir balta. Man dabar plonų vilnų ir pluoštų maišymo manija užėjus, noriu pablizginti ir viskoze.

Raganėle, gal neužmatei g.gif ,čia yra
http://wool.lt/index...e...1&Itemid=54
tik su spalvom striuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 06 kovo 2013 - 21:45
QUOTE(Molė @ 2013 03 06, 21:44)
Raganėle, gal neužmatei g.gif ,čia yra
http://wool.lt/index...e...1&Itemid=54

dėkui, aha anksčiau nebuvo. Sakė kad turės, bet kažkaip nepatikrinau. Žodž viskozės ant Lietuvos yr biggrin.gif visko čia yr, gerai, eksperimentuosiu toliau, kai gausiu
Atsakyti
Kaune viskozės tam ABC prie Urmo buvo visad, jei reik galiu ryt palėkt pažiūrėt ir papirkt, jei reikia ir atsiūst, prieš kelis mėnesius pirkau salotine ir alyvine.
Atsakyti
ačiū Katinyti, dėl šito jau su Besijuokiančia suderėjom smile.gif salotinė ir alyvinė mmm, spalvų spalvų, vasaros NORIU biggrin.gif Ką tik save prievartaudama pabaigiau daryti keletą porų klumpių, vietoj tų, kurias paštas "priglaudė", visai man to reikalo sezonas baigiasi, nebenoriu, o rudenį taip vežė natūralizmai, stori vailokai uch
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal galit padeti surasti mergaite kuri mums vele tapkytes ir vyrui pirkau pilkas su obuoliu (ipod) ir dabar ieskom tos auksarankes kuri si grozi buvo mums nuvelus noretum vel tokiu paciu tapkyciu tik neatrenkam kuri mergaite 4u.gif
Atsakyti