Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 16:33)
cia jau blatnai butu - ant platformu  tongue.gif

nu kad žinok visai normaliai, mano šitie 5mm, sūnaus mokyklinės 6mm. Tiesiog normalus padukas, šita mikroporinė guma labai lengva ir lanksti, man liuks.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 14:35)
jeigu cia ta pati, kur ornamentai prekiauja (24mic.sluoksna), tai veliasi. As turejau, isbandziau. Bet aisku, su 18 nepalyginsi. Ji siurkstesne siek tiek, vaizdas kitoks. Bet veliasi.

aha, apie šitą galvojau, pasirodė platesnis spalvų pasirinkimas, bet jei šiurkšti irgi nevilioja, bandžiau kažkokią norvegų sluoksną, negražus tas šiurkštumas kiek beveltum..

aš klijuoju 3 mm, baisiai daug tie 6mm atrodo ir toks kvailas įsitikinimas, kad sunkiau klijuosis, nors neturėtų smile.gif
Atsakyti
o kokiais klijais klijuojat? Ar kokie specialūs kartu pardavinėjami su padais, ar koks momentas?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 13:35)
jeigu cia ta pati, kur ornamentai prekiauja (24mic.sluoksna), tai veliasi. As turejau, isbandziau. Bet aisku, su 18 nepalyginsi. Ji siurkstesne siek tiek, vaizdas kitoks. Bet veliasi.

p.s. Raganele, o plesiant pada, tau vilna kartu su juo nejo? Maniskiai klijai is zakonos tai stiproki sakyviau, lupa kartu viska.

ta spalvota tai lieva man schmoll.gif
Jei kam reik turiu beveik 2 kg skitingų spalvų jos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 19, 21:12)
Norejau paklausi apie silikona padams blush2.gif
Ar tinkamas tas kur "Senukuose" buna pirkti, va tokiose tutkese
user posted image

auch ne silikono, latekso reik. Menų mūzoj būna smile.gif

Nors jaučiu jau kasnors atsakė
Atsakyti
labas rytas norejau pasiteiraut gal yra kokia nuorodele kaip nusivelt tapkutes turiu 6metu senumo vilnos tai kol kandziai nesuede noretusi ja sunaudot .moku tik bumbuliukus ir lygu pagrinda velt.Busiu dekinga uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2013 02 25, 04:19)
labas rytas norejau pasiteiraut gal yra kokia nuorodele kaip nusivelt tapkutes turiu 6metu senumo vilnos tai kol kandziai nesuede noretusi ja sunaudot .moku tik bumbuliukus ir lygu pagrinda velt.Busiu dekinga uz pagalba

http://www.rasosvelt...mpes-clogs.html
http://eglesnamuciai...o-pamokele.html
http://www.livemaste...apochek?msec=14?
http://www.feltinglessons.com/
Atsakyti
Raganele lotuliukas.gif pameni kalusiau apie ta pilka gotlanda??? vis veldavau, bet pati nezinojau kaip nesiojasi...vakar pasiemiau sau vienas, namuose aveti... lotuliukas.gif doh.gif sian ryte...per pora valandu...tos tapkes kaip kokio vyro labai apzelusi krutine, ar kojos ... lotuliukas.gif pasisiauseee,kaip koks ezys...pestelejau uz tu plauku-issitraukia...blyn...ir juokas ima ir galvoju.... g.gif tai tos kurios jau padovanotos, atiduotos...irgi tokios- pirmas vaizdas liuks, o va po poros valandu nesiojimo.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va...koks puku kuliukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 05 kovo 2013 - 14:09
Nuverpk paviršių ir liks tapkė biggrin.gif tep, pasirodo šitas daiktas nusipūkuoja baisiai, aš jį pribaigiau dėdama į vidurinį sluoksnį pilkų karšinių - gerai sutraukia viską. O viena ta sluoksna tai va tokią nesąmonę daro. Nors mažiausia mano savo gotlandines tapkutes tebenešioja. Daugiau nesu sutikus tokios čiudnos vilnos, o kas dar keisčiau, kad to paties gotlando karšinys taip nesišiaušia.
Atsakyti
O mein Got! Ale kai baisiai, nebuvau mačius... laimei iš jo tik pora tapkių esu nuvėlus, poto tik karšinį naudojau...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2013 03 06, 00:24)
O mein Got! Ale kai baisiai, nebuvau mačius... laimei iš jo tik pora tapkių esu nuvėlus, poto tik karšinį naudojau...

Ja ja ja , O mein Got!!! lotuliukas.gif si ryta dar "graziau" doh.gif ...turiu dar apie 1,5 kg lotuliukas.gif ..kepuriu velt nedrisciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvoju kazkokiu budu gal yra, kaip tuos plaukus iskrapstyt:)
Gotlandas tikrai nevienintelis pukuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 03 06, 08:10)
Galvoju kazkokiu budu gal yra, kaip tuos plaukus iskrapstyt:)
Gotlandas tikrai nevienintelis pukuojasi...

gali lengvai iskrapstyt...jeigu tik svelniai pirstais timptelsi viskas lieka saujoj...nebandziau skust (depiliuot)...manau, kad vis tiek islys nauji...bandau nesioti ir ziureti, gal tas pavirsisu kaip nors bjauriaii susivels i bumbuliukus, bet nifiga... grazi pukuota, kaip ielektrinta, sfera lotuliukas.gif viduj kur koja- nesipukuoja, matyt prisivele nesiojant, bet va virsutinis sluoksnis tai kazkokiu mistiniu budu siausiasi... lotuliukas.gif
Atsakyti