padus pakeičiau, buvo su batsiuvio paklijuotais, tai nulupau, aš geriau priklijuoju. Šitie padukai tokie patys kaip kad woole yra. Taisymas vyksta iš naujo paveliant, jokių papildomų sluoksnių - nebent siūt, jei koks sudraskymas ar išsitampymas, o tada viską užveli ir nebesimato.
QUOTE(raganele @ 2013 02 20, 02:10)
P. Amerikos sluoksna nesivelia.
jeigu cia ta pati, kur ornamentai prekiauja (24mic.sluoksna), tai veliasi. As turejau, isbandziau. Bet aisku, su 18 nepalyginsi. Ji siurkstesne siek tiek, vaizdas kitoks. Bet veliasi.
p.s. Raganele, o plesiant pada, tau vilna kartu su juo nejo? Maniskiai klijai is zakonos tai stiproki sakyviau, lupa kartu viska.
QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 13:35)
jeigu cia ta pati, kur ornamentai prekiauja (24mic.sluoksna), tai veliasi. As turejau, isbandziau. Bet aisku, su 18 nepalyginsi. Ji siurkstesne siek tiek, vaizdas kitoks. Bet veliasi.
p.s. Raganele, o plesiant pada, tau vilna kartu su juo nejo? Maniskiai klijai is zakonos tai stiproki sakyviau, lupa kartu viska.
taip tų klijų nenulupsi, o čia buvo eksperimentinis klijavimas. Ieškojau batsiuvio galinčio klijuot, tai nesilaikė taip stipriai, ne geltoni o permatomi jo klijai buvo. Dabar storesnę gumą pati paklijavau, tokiais pačiais padais sūnaus mokyklinės tapkės - tai laiko mirtinai.
P.Amerikos sluoksna gal ir veliasi, bet taip sunkiai, kad vargt neverta. Aš baigiu suverpt jos turėtus likučius.
QUOTE(raganele @ 2013 02 20, 14:46)
taip tų klijų nenulupsi, o čia buvo eksperimentinis klijavimas. Ieškojau batsiuvio galinčio klijuot, tai nesilaikė taip stipriai, ne geltoni o permatomi jo klijai buvo. Dabar storesnę gumą pati paklijavau, tokiais pačiais padais sūnaus mokyklinės tapkės - tai laiko mirtinai.
P.Amerikos sluoksna gal ir veliasi, bet taip sunkiai, kad vargt neverta. Aš baigiu suverpt jos turėtus likučius.
tie geltoni tai neblogi, tik, kad labai jau akuratnai klijuot su jais reikia. Bespalviai - liuks. Isbandziau abejus, ale likau prie latekso.
Verpimas - jega, po velimo - relaksas
aš lateksą irgi litrais naudoju, bet žinok sau ir vaikam darau su padais. Ir į kiemą ir į terasą tinka, kartais iki darželio mažiausią pasiimdama irgi tingiu persiaut tik klijavimas man baisus nuodingas...
Raganele, padine guma 3 mm? ar storesne?
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 19, 22:12)
Norejau paklausi apie silikona padams
Ar tinkamas tas kur "Senukuose" buna pirkti, va tokiose tutkese
Ar tinkamas tas kur "Senukuose" buna pirkti, va tokiose tutkese
silikonas netinka, viena moteriškė pardavinėjo tapkes su silikonų užteptas labai negražiai, , ir jos gauna drėgmės pradeda atsilupinėti
QUOTE(Juperi @ 2013 02 20, 15:15)
Raganele, padine guma 3 mm? ar storesne?
storesnė 5-6mm
QUOTE(raganele @ 2013 02 20, 15:46)
storesnė 5-6mm
kazkaip pagalvojau, kad 6 mm tai jau ohohoooo
Sveikutes. kiek gr. sluoksnos reikia riesinem ilgom iki alkuniu panasiai? aciu.
QUOTE(Juperi @ 2013 02 20, 16:49)
kazkaip pagalvojau, kad 6 mm tai jau ohohoooo
cia jau blatnai butu - ant platformu
QUOTE(kadabra @ 2013 02 20, 16:33)
cia jau blatnai butu - ant platformu
ot tai, kadabra, ziurek gi...raganele atsake, kad 5-6 mm...tai va ir platformos !