Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2013 02 19, 10:25)
O čia iš woolo karšinio -katė tai kaip prisvilus buvo, kol dėliojausi  biggrin.gif

gražios mirksiukas.gif čia pilkosios, nesipūkuoja?

QUOTE(Ingadi @ 2013 02 19, 12:46)
Sveikos.
Turiu klausimą.
O tai jeigu 30 proc. jau susitraukė ir daugiau man nereikia, bet matau, kad dar gerai padirbėjus galėčiau sutraukti, tai bus negera, jeigu paliksi taip,kaip man reikia ir daugiau nebetrinsiui? Ar šlepetės tikrai bus nekokybiškos ir prastai nešiosis?

sunku pakomentuoti nematant, aš paprastai kočioju jau iki pat galo, kai kartais ir vyro pagalbos tenka paprašyt smile.gif jei matyčiau, kad dar pasitrauktų tik kokį cm, nepergyvenčiau..
Papildyta:

Dar prisiminiau seną atvejį - dvisluoksnės šlepetės iš karšinio ir sluoksnos. Karšinys dar nebuvo susivėlęs galutinai, tik sluoksna, tai gal ir pradylo kiek greičiau g.gif , karšinys tokiais gabaliukais laiks nuo laiko atsisluoksniuodavo
Atsakyti
Ačiū, Emisaa 4u.gif
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 19, 11:46)
Sveikos.
Turiu klausimą.
O tai jeigu 30 proc. jau susitraukė ir daugiau man nereikia, bet matau, kad dar gerai padirbėjus galėčiau sutraukti,

Čia jau reiktų žiūrėt į patį suvėlimą. Ar vilna gerai sukibusi, nes kitu atveju gali gautis tas vadinamas kuodelis smile.gif
Šiaip tai geriau visada susiklot kiek didesnes ir paskui suvelt iki galo.
QUOTE(Rittule @ 2013 02 19, 12:00)
gražios  mirksiukas.gif čia pilkosios, nesipūkuoja?

Ačiū 4u.gif
Dar nežinau ar pūkuosis - nešiotoja sužinos biggrin.gif Pirkau pabandymui natūralaus pilko ir rusvo po 100 gr. Suvėliau abi į šias šlepetes - vėlėsi gerai. Tik traukėsi nestipriai, nes planavau 38 dydžio šlepetes, o gavosi 40 dydis. Katė visada tupi ant stalo, kai veliu, bet šį kartą matyt tas neplautos vilnos kvapas ją tiesiog užbūrė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 19 vasario 2013 - 12:23
QUOTE(žollia @ 2013 02 19, 12:21)
Katė visada tupi ant stalo, kai veliu, bet šį kartą matyt tas neplautos vilnos kvapas ją tiesiog užbūrė  wub.gif

Mano katukas irgi visad "padeda" velt, kuo labiau kvepia avimi, tuo geriau lotuliukas.gif ir būtinai jam reikia kuokštelį pavogt ir tada jau laižo,laižo vilnelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 02 19, 13:21)
Dar nežinau ar pūkuosis - nešiotoja sužinos  biggrin.gif  Pirkau pabandymui natūralaus pilko ir rusvo po 100 gr. Suvėliau abi į šias šlepetes - vėlėsi  gerai.

ai natūralus.. manau nesipūkuos, būtum jau pastebėjus smile.gif
ar bandėt kas Pietų amerikos sluoksną 24 micr? gundausi atsiųsti g.gif
Atsakyti
Norejau paklausi apie silikona padams blush2.gif
Ar tinkamas tas kur "Senukuose" buna pirkti, va tokiose tutkese
user posted image
Atsakyti
Kazkas rase, kad pietu amerikos schmoll.gif schmoll.gif , tik neatsimenu ar sluoksna ar karsinys

apie si specifini nezinau, bet bandziau silikona, tiesa, ne visa tepiau , bet taskucius ir linijas dariau, tai dalinai atlipo, paskui likucius nedraskiau ir lateksa dejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 19 vasario 2013 - 21:46
is kur pigiausiai gaunasi perkant lateksas?
Atsakyti
Gal dar reikėjo bandyt karštas-šaltas vanduo -kartais pasitraukia dar  kažkiek  smile.gif 

O čia iš woolo karšinio -katė tai kaip prisvilus buvo, kol dėliojausi  biggrin.gif

user posted image

gražios thumbup.gif

man tas natūralus labai fainutis. tik vėliau vien tik iš to natūralaus plauto, tai man net per daug susitraukė, net nesitikėjau.
Atsakyti
Gal dar reikėjo bandyt karštas-šaltas vanduo -kartais pasitraukia dar  kažkiek  smile.gif 

Bandžiau ir taip biggrin.gif . Tik arbatinuke man per mažai vandens būna, tai aš puodą vandens užsiviriau. Įkišu šlepetes (ant "kurpaliaus" buvo), padaužau kočėlu, tada šaltu perlieju. Ir taip kelissyk. ax.gif Bet šįkart nepadėjo man... Nu nieko, žinosiu, kad tikrai gerai suvelta thumbup.gif
Dabar ties iškirpimu padirbėt reikia, nes niekaip man gražiai nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
P. Amerikos sluoksna nesivelia. Vat natūralizmai veliasi puikiai. Net persivelia - po atostogų radau savo tapkes sutaršytas šuniuko, tai apskutau, iš naujo apvėliau, patiuningavau ir gavosi kaip naujos, buvo nešiotos intensyviai 3 mėnesius:
user posted image
Atsakyti
Kokios gražios. nepasakytum, kad nenaujos. O padai dabar uždėti ar jau buvo su padais prieš nukentėdamos?
Ar padai čia kur nors woole, pirkti, ar tie iš kažkur parsisiųsti?

Paskutiniu metu apleidau vėlimą, bet sūnus vis man primena, kad aš jam žadėjau nuvelti nuvelti šlepetes, nes visiems kitiems bent po vienas buvau nuvėlus, o jam dar ne. Tai kaupiuosi atnaujint
Pagalvojau, gal ir su padu reikia pabandyti, bet tikriausia nepriaugsiu dar iki to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 02 20, 01:10)
Net persivelia - po atostogų radau savo tapkes sutaršytas šuniuko, tai apskutau, iš naujo apvėliau, patiuningavau ir gavosi kaip naujos, buvo nešiotos intensyviai 3 mėnesius

O čia kaip?
Papildomą sluoksnį priveliat? Ar su adata pribadot?
Gal galite daugiau apie senų slepečių atitaisymą papasakoti...
Atsakyti