Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(ziit @ 2012 11 03, 19:52)
as tai vat toki varianta turejau galvojuser posted image
ok, cia ant greituju, kas po ranka buvo, bet siaip jei sau reikia ar vaikams, graziai apslifavus krastus, gal ir nieko butu g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu su tavim i6 nuobodulio nemirsi smile.gif))

kisiuka
ne najiena tie vailokai ant padų. Ant gražesnių ir baisesnių, ir kolegės daro. Tiesiog žmonės savo paslaptis saugo, ir tai normalu. rolleyes.gif
Atsakyti
Anokios čia paslaptys, pilnas googlas paslapčių biggrin.gif nu bet sau susigooglinkit kitokius, bus įdomiau. Geriau kas nors parodytų kaip po lauką rankų darbo vailokai panešioti atrodo po mėnesiuko g.gif Aš tai savo klumpes virš metų nešioju, kadangi į darbus nevažinėju, tai gavosi ištisus metus ir namie ir kieme. Na laiko, ir forma pusė velnio, kokie nors uggs'ai panašiai apsinešioja, tik anų dar ir skalbt negalima. Bet per šlapią veją pasivaikščiojus džiovint tenka, todėl tikram laukui reiktų aukštesnio pado.
Atsakyti
Merginos, esu naujoke sioje srityje. Noretusi siek tiek daugiau isbandyti. Bet kur patarkit, kur pirkti kurpalius slepetems? Arba ant ko jus veliat, kad gaunasi tokios idealios formos? bigsmile.gif

Gal nebus labai kvailas klausimukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 04, 12:20)
Merginos, esu naujoke sioje srityje. Noretusi siek tiek daugiau isbandyti. Bet kur patarkit, kur pirkti kurpalius slepetems? Arba ant ko jus veliat, kad gaunasi tokios idealios formos?  bigsmile.gif

Gal nebus labai kvailas klausimukas smile.gif

visiškai nekvailas, praeitoje ir užpraeitoje temose daug atsakymų yra - jei perkaitysit, tai ir kurpalius aptiksit, bei daugybę patarimų apie patį vėlimą ir vilną rasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 04, 12:27)
visiškai nekvailas, praeitoje ir užpraeitoje temose daug atsakymų yra - jei perkaitysit, tai ir kurpalius aptiksit, bei daugybę patarimų apie patį vėlimą ir vilną rasit 4u.gif

Aha, tai dabar reik eit knistis po senas temas hihihi.gif Gaila, pirmam psl nera nuorodos i sena tema, tai teks ieskot wink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=834471

ankstesnė tema, o joje nuoroda į dar ankstesnę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 04, 11:58)
Anokios čia paslaptys, pilnas googlas paslapčių biggrin.gif nu bet sau susigooglinkit kitokius, bus įdomiau. Geriau kas nors parodytų kaip po lauką rankų darbo vailokai panešioti atrodo po mėnesiuko g.gif  Aš tai savo klumpes virš metų nešioju, kadangi į darbus nevažinėju, tai gavosi ištisus metus ir namie ir kieme. Na laiko, ir forma pusė velnio, kokie nors uggs'ai panašiai apsinešioja, tik anų dar ir skalbt negalima. Bet per šlapią veją pasivaikščiojus džiovint tenka, todėl tikram laukui reiktų aukštesnio pado.

jo alibaba min. 1000 vnt kokių nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2012 11 04, 13:07)
http://www.supermama...howtopic=834471

ankstesnė tema, o joje nuoroda į dar ankstesnę wink.gif

Jau radau, skaitineju. Bet aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 04, 05:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu su tavim i6 nuobodulio nemirsi smile.gif))

lotuliukas.gif mirksiukas.gif tai, kad visagalis google, kaip raganele sako, pilnas ideju, o kai prisiziuri visokiu, dar ir kitu minciu ateina biggrin.gif as tai galvojau, kad pvz galima is silikonines gumos pasidaryti gilaus pado sabloa, uzlieji laiteksu ir istatai tapke isdziuti. tik tiek, kad brangokai gaunasi ir neaisku, kiek tas storas laitekso sluoksnis laikys mastau.gif
nors man kazkaip labai suprasteja veltiniu vaizdas su tais dideliais/storais padais rolleyes.gif nors siap jei pagalvoji veltinis gi ne po balas vaikscioti biggrin.gif nors as ir pavaiksciojau ir pora kartu i purva ilipau, isdziovinau , issiublavau ir vel pirmyn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 04, 15:05)
lotuliukas.gif  mirksiukas.gif tai, kad visagalis google, kaip raganele sako, pilnas ideju, o kai prisiziuri visokiu, dar ir kitu minciu ateina biggrin.gif as tai galvojau, kad pvz galima is silikonines gumos pasidaryti gilaus pado sabloa, uzlieji laiteksu ir istatai tapke isdziuti. tik tiek, kad brangokai gaunasi ir neaisku, kiek tas storas laitekso sluoksnis laikys mastau.gif
nors man kazkaip labai suprasteja veltiniu vaizdas su tais dideliais/storais padais rolleyes.gif  nors siap jei pagalvoji veltinis gi ne po balas vaikscioti biggrin.gif nors as ir pavaiksciojau ir pora kartu i purva ilipau, isdziovinau , issiublavau ir vel pirmyn lotuliukas.gif

taigi lateksas visokiu š aplimpa smile.gif
Atsakyti
wool.lt visai neblogu po 22 litus yra. Tik gal jau isbandet ir nusivylet? O turint pazistama batsiuvi, tai nosis ir uzkulnius oda galima apsiuti ax.gif (maciau internete jusu kolegiu darbus bigsmile.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 04, 15:05)
lotuliukas.gif  mirksiukas.gif tai, kad visagalis google, kaip raganele sako, pilnas ideju, o kai prisiziuri visokiu, dar ir kitu minciu ateina biggrin.gif as tai galvojau, kad pvz galima is silikonines gumos pasidaryti gilaus pado sabloa, uzlieji laiteksu ir istatai tapke isdziuti. tik tiek, kad brangokai gaunasi ir neaisku, kiek tas storas laitekso sluoksnis laikys mastau.gif

Lateksuotus batus po lauką neavėsit irnesakyk.gif Šalčio bijo, drėgmės irgi geriau vengt. Lateksas tik kambarinei avalynei-čia mano subjektyvi nuomonė 4u.gif
wool.lt kažkas išbandė- nelabai.

Raganėle, tavo naujieji bandymai labai faini wub.gif
Atsakyti