Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Turiu atliekamus medinius kurpalius, gal ka nors domina? Galimas keitimas i vaikiskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2013 02 16, 12:54)
Turiu atliekamus medinius kurpalius, gal ka nors domina? Galimas keitimas i vaikiskus 4u.gif

Parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2013 02 16, 12:54)

laba, labai domina! O kokio dydžio?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vėlėjos,
gal veliančios iš BG spalvotos sluoksnos pasidalintumėte patirtimi, kiek ji jums traukiasi? Aš iš 25 cm šablono, gavau 15,5 cm tapkiukus. Čia jau normaliai tiek, ar jėgų man trūksta vėlimui?
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 18, 12:32)
Sveikos, vėlėjos,
gal veliančios iš BG spalvotos sluoksnos pasidalintumėte patirtimi, kiek ji jums traukiasi? Aš iš 25 cm šablono, gavau 15,5 cm tapkiukus. Čia jau normaliai tiek, ar jėgų man trūksta vėlimui?

Panašiai 4u.gif Pamatavau savo 15-16 cm batukų šabloną- 24 cm smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 18 vasario 2013 - 14:59
QUOTE(s@mi @ 2013 02 18, 11:32)
Sveikos, vėlėjos,

Tai tu norėjai dar daugiau sutraukt? Jau ir taip vos ne per pus sumažėjo bigsmile.gif apie 30-40 proc. traukiasi.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 02 18, 17:29)
Tai tu norėjai dar daugiau sutraukt? Jau ir taip vos ne per pus sumažėjo  bigsmile.gif  apie 30-40 proc. traukiasi.

Norėjau 14,5 cm biggrin.gif .
Ačiū atsakiusioms. Net nuotaika atsirado, nes maniau, kad jėgų trūksta, užtai nebesusitraukia ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal būtų atsiliepimų apie wool'o sluoksną? Prieš porą metų tai pamenu, kad nekokie buvo, mano ir pačios violetinis šalikėlis baisiai išbluko, kažin kaip dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2013 02 18, 16:34)
Norėjau 14,5 cm biggrin.gif .
Ačiū atsakiusioms. Net nuotaika atsirado, nes maniau, kad jėgų trūksta, užtai nebesusitraukia ax.gif

Gal dar reikėjo bandyt karštas-šaltas vanduo -kartais pasitraukia dar kažkiek smile.gif

O čia iš woolo karšinio -katė tai kaip prisvilus buvo, kol dėliojausi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tobulos wub.gif išglostytos, išmyluotos. O iškirpimas koks gražus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turiu klausimą.
O tai jeigu 30 proc. jau susitraukė ir daugiau man nereikia, bet matau, kad dar gerai padirbėjus galėčiau sutraukti, tai bus negera, jeigu paliksi taip,kaip man reikia ir daugiau nebetrinsiui? Ar šlepetės tikrai bus nekokybiškos ir prastai nešiosis?
Atsakyti