Sveikos.
Na va, galu gale ir aš parodisiu savo darbelį
Ne pirmas, bet ir ne dešimtas dar kol kas...Šlepetes pradėjau velti prieš naujus metus, tai, kad daryra kur tobulėti )
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 11, 16:36)
Sveikos.
Ne pirmas, bet ir ne dešimtas dar kol kas...Šlepetes pradėjau velti prieš naujus metus, tai, kad daryra kur tobulėti )
man jos puikios
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 11, 15:36)
Sveikos.
labai grazios, ir kaip jums pvyksta taip lygiai iskirpti skyles,man turbut sunkiausias dalykas Na va, galu gale ir aš parodisiu savo darbelį
kazkuri buvo ikelusi kirpimo budu,niekaip neatkasu,gal galt dar ikelti jei nesunku,aciu
Aš išsisaugojau tą nuorodą Labai jau vertinga!
http://master-klass....com/354047.html
http://master-klass....com/354047.html
QUOTE(s@mi @ 2013 02 12, 09:18)
aciu labai
Ingadi, labai grazios ir tokios tvirtos, matosi
O cia imetu vyriskas, kirptas pagal 2 pavyzdi is tos nuorodos.
O cia imetu vyriskas, kirptas pagal 2 pavyzdi is tos nuorodos.
Dar vaikiskus pasirodysiu. Padariau tokius su aulais, bet aulai gavosi per platus. Tai paemiau, padariau liezuvi, raistelius ir gavosi visai neblogai. Svarbu, vaikiukui labai patinka, pats apsiauna, pats nusiauna. Man tas svarbiausia
Labai jau gražūs Jūsų visų darbeliai
O aš klausimą turiu: kaip padaryti tuos batukus- aulinukus?
QUOTE(AnTara @ 2013 02 12, 14:40)
Neberandu tu nuorodu, bet nors sitas paziurekit:
http://members.peak....rk/3-dFelt.html
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 11, 16:36)
Sveikos.
puikios tapkutes
Dziaugsis tapkuciu savinikne
QUOTE(kisiuka @ 2013 02 12, 11:08)
Dar vaikiskus pasirodysiu. Padariau tokius su aulais, bet aulai gavosi per platus. Tai paemiau, padariau liezuvi, raistelius ir gavosi visai neblogai. Svarbu, vaikiukui labai patinka, pats apsiauna, pats nusiauna. Man tas svarbiausia
O tai liežuvį padarėt iš per didelio aulo? Papildomos dalies nesiuvot?
Šaunus bačiukai gavosi , bet padas tai ne laukui skirtas?
QUOTE(Ingadi @ 2013 02 13, 23:38)
O tai liežuvį padarėt iš per didelio aulo? Papildomos dalies nesiuvot?
Va taip atrode tas per platus aulas. Niekaip trauktis nenorejo, kiek nekociojau ir nedauziau. Tai paskui paemiau ir ikirpau ten kur uzpaisiau. Skylutes su yla padariau, auliukus patrumpinau ir gavosi batukai-slepetes. Taip, jie ne i lauka. Padas lateksu pateptas.
Stai dar vienus tokiu principu pataisiau