Man atrodo, kad jis klijais ištepliojo virš pado ir tada aplink viskas lyg peiliu išpjaustyta Nes norėjau, kad paklijuotų ir prisiūtų.
Tai va būtų sakęs nedarysiu, o jis sako tai čia viskas paprasta Nesąžiningų žmonių yra
matyt klijus nupjaustė. Nešk apibrėžusi muiliuku vietą, kur turi įsistatyt padas, nes jie gali ir nepataikyt ir perdaug pritept. Juk batsiuviams nėra įprastas reikalas, kaip prie kokios kojinės padą pataikyt. Odiniuose batuose aišku, kur baigiasi viršus ir prasideda padas, o čia reik kruopščiai taikyt, atspėt, tai geriau pati parodyk.
Man batsiuvys sudarke viena auliniu pora (naudoju dabar tik namu valdoje kasdama sniega ): viena bata uzsodino gerai, o kita pakreipes uzsodino soniuku, na, tikriausiai zmogus is po baliaus buvo ar ka, nes kitaip nepavadinsi - vizualiai aiskiai matosi.
Nuo to laiko visus darbus nuo a iki z darau pati: ir pasiklijuoju ka reikia, ir pridedu ka reikia, ir uzsiuvu kur reikia.
Nesakau, pirma karta keikiausi ir pirstus susibadziau, veliau sekesi vis geriau ir greiciau.
Taip, kad nieko cia sunkaus tame nera, o kur dar pliusas laiko sutaupyme, vazinet niekur nereikia (as kaimuke gyvenu gi ), o ir pinigai lieka.
Nuo to laiko visus darbus nuo a iki z darau pati: ir pasiklijuoju ka reikia, ir pridedu ka reikia, ir uzsiuvu kur reikia.
Nesakau, pirma karta keikiausi ir pirstus susibadziau, veliau sekesi vis geriau ir greiciau.
Taip, kad nieko cia sunkaus tame nera, o kur dar pliusas laiko sutaupyme, vazinet niekur nereikia (as kaimuke gyvenu gi ), o ir pinigai lieka.
Vat man ir vaiksu kam nors duot siųt ar pan. Nes gi išmyluoji, išglostai, sugalvoji ką naujo... o tau bac ir kiemą šluot su jais.
QUOTE(kadabra @ 2013 02 09, 11:23)
Man batsiuvys sudarke viena auliniu pora (naudoju dabar tik namu valdoje kasdama sniega ): viena bata uzsodino gerai, o kita pakreipes uzsodino soniuku, na, tikriausiai zmogus is po baliaus buvo ar ka, nes kitaip nepavadinsi - vizualiai aiskiai matosi.
Aš irgi pati siuvau padus, bet 5 h vieną padą ir šiaip maniau batsiuvys gi savo amato specas, o be to turi ir įrankius tinkamesnius, ir tokį presą, paklijavus padus gerai prispaus. O gavosi blogai, bet pasimokiau turbūt visam gyvenimui
QUOTE(emissaa @ 2013 02 09, 13:31)
Aš irgi pati siuvau padus, bet 5 h vieną padą ir šiaip maniau batsiuvys gi savo amato specas, o be to turi ir įrankius tinkamesnius, ir tokį presą, paklijavus padus gerai prispaus. O gavosi blogai, bet pasimokiau turbūt visam gyvenimui
Kiekvienam rinktis, Emissaa.
O irankius galima ir nusipirkti, kaip gi be ju.
QUOTE(emissaa @ 2013 02 08, 22:03)
Kažkada turėjau woolo karšinį tai lyg ir neblogas buvo , bet seniai seniai tai buvo, likučius pabaiginėjau tai realiai pakomentuoti ar palyginti negaliu, ir juolab pasakyt, kuris ten buvo.
O man šiandien nelaiminga diena, draugei ilgus batus suvėliau ir nunešiau batsiuviui padus siūti ir klijuoti, tai supjaustė veltinį, ištepliojo viską Žodžiu grįžau namo verkdama ir darbo, ir vilnos gaila
O man šiandien nelaiminga diena, draugei ilgus batus suvėliau ir nunešiau batsiuviui padus siūti ir klijuoti, tai supjaustė veltinį, ištepliojo viską Žodžiu grįžau namo verkdama ir darbo, ir vilnos gaila
Aš perku iš wool kašinį ,tai net nznau man ji gerai, bet gal todel,kad neturiu su kuo lyginti nebent su kaime pirkta naturalia vilna velti pradejau nesenai todel savo bandymams ieskau pigiausios vilnos , pirkau romanu siurkstavilniu ,tai ji velesi labai gerai, bet tas poplaukis kuris vis lenda ir mane ir mano vyra varo is proto, nes pilna vonia tu plauku:oh nesiojasi kolkas gerai , nors nedaug laiko praejo negaliu vertinti
Emissaa labai gaila, kad taip tau nutiko
QUOTE(emissaa @ 2013 02 08, 22:33)
Man atrodo, kad jis klijais ištepliojo virš pado ir tada aplink viskas lyg peiliu išpjaustyta Nes norėjau, kad paklijuotų ir prisiūtų.
Tai va būtų sakęs nedarysiu, o jis sako tai čia viskas paprasta Nesąžiningų žmonių yra
siaubas. O ką jis į tai? Taip ir atidavė, ką pakomentavo?
Gaila tavo darbo..
QUOTE(Rittule @ 2013 02 10, 02:01)
Nieko nepakomentavo atidavė ir viskas. Tikrai kaip Dianos kursai? Facebook nuotraukas mačiau
QUOTE(emissaa @ 2013 02 10, 10:51)
Nieko nepakomentavo atidavė ir viskas. Tikrai kaip Dianos kursai? Facebook nuotraukas mačiau
rami tu matyt, aš tai būčiau išsirėkus pas jį
o kokiam FB puslapy foto, įdomu būtų pasicekavyti...?
Man pasirodė visai įdomus filmukas kaip velti vailakus http://www.youtube.c...h?v=BaEyWIllVxY