Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Senjora, mieloji, parodykit bent viena SAVO darba... ta "menini"...nesuchalturinta su kocelu, neiskarpyta su zirklem...

jau briedus nesat ,gerbiamoji...siaip neverta kreipt demesi i destruktyvus, malancius liezuviu...
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2013 02 08, 19:53)
nu prisijuokiau biggrin.gif , seniai taip nebuvo.
o jus senjora nors kada velete? ar zinote kur tas slifuoklis naudojamas?tai as jums pasakysiu, kad jis tik duoda 5%, o visa kita tik ranku ir prakaito darbas doh.gif

is tikruju-tai cia nejuokinga...kai visiskas diletantas pucia vejus.
todel ir pradejom sarkazminti, nes ji net nezino kiek tas vibro slifuoklis (beje as jo neturiu-va kokia as handmade'ininke tongue.gif )turi itakos ir kam jis reikalingas...
Atsakyti
Pervargot mergaites nuo tu mechanizmu
Atsakyti
QUOTE(Senjora58 @ 2013 02 08, 12:50)
Slifuoklio kt. paskirtis ; medzio apdirbimas, ......

schmoll.gif schmoll.gif kaip tik sia vasara Lietuvoje buvo man isaiskinta, kad medzio jokiu budu slifuoti su svitriniu popieriu negalima - rankiniu ar elektriniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del ranku darbo ar ne- man atrodo cia kaip kas ta apibrezima supranta. Ranku darbas -tai gaminys pagamintas rankomis naudojant ivairius irankius. Masinine gamyba - tai gaminys pagamintas naudojant technika/robotika nenaudojant ranku darbo. As pvz sakyciau, kad net pramonine veiloku gamyba Rusijoje, kuri naudoja 60-50 metu senumo prietaisus ir tikriausiai 50% ranku darbo, galima pavadinti tik pusiau pramonine ar mechanine rolleyes.gif
o dabar prie reikalo, turiu kliente, nori pilku tapkiu, niekaip neatstoja (bandziau visaip biggrin.gif ), doh.gif negaliu pasiusti "na try bukvy" amerikonka -ji nesupras lotuliukas.gif pas mus pirkti baisiai brangu is bulgaru tik biski siustis irgi. pamaciau wool'e naturalu pilka karsini, kaip jis? ar naudojot kuri? sesuo ruosia siuntinuka sunui, tai pagalvojau, kad galetu nupirkti pora simtu gr g.gif
Atsakyti
ziit, su wool nieko negaliu pakomentuot- nepamenu kada ten pirkusi...o ir karsinio veik nenaudoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senjora58 @ 2013 02 08, 20:10)
Pervargot mergaites nuo tu mechanizmu

Senjora, gal vėl užgriuvo nemalonumai? Ateinate į šią temą pašnipinėti ir neva "savo perliukų"numesti...gal dar savo pagalbininkę pasikviesit?

O gal parodysite ką per metus sukūrėte savo rankelėm?
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 02 08, 20:56)
Senjora, mieloji, parodykit bent viena SAVO darba... ta "menini"...nesuchalturinta su kocelu, neiskarpyta su zirklem...

jau briedus nesat ,gerbiamoji...siaip neverta kreipt demesi i destruktyvus, malancius liezuviu...

drinks_cheers.gif

Omg doh.gif Ir juokinga, ir ne labai...Manau,kad neverta kreipti demesio i tokius komentatorius,kurie patys vargu ar nusimano apie tai, ka kalba...ar yra bent pirstu prie to velimo proceso prisiliete g.gif
Is tiesu, butu idomu pamatyti jusu, Senjora, darbus mirksiukas.gif 4u.gif

Siaip ar taip, aciu uz atgaivinta tema ir geros nuotaikos doze bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkada turėjau woolo karšinį tai lyg ir neblogas buvo ax.gif , bet seniai seniai tai buvo, likučius pabaiginėjau blush2.gif tai realiai pakomentuoti ar palyginti negaliu, ir juolab pasakyt, kuris ten buvo.

O man šiandien nelaiminga diena, draugei ilgus batus suvėliau ir nunešiau batsiuviui padus siūti ir klijuoti, tai supjaustė veltinį, ištepliojo viską doh.gif Žodžiu grįžau namo verkdama ir darbo, ir vilnos gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2013 02 08, 20:50)
... pamaciau wool'e naturalu pilka karsini, kaip jis? ar naudojot kuri? sesuo ruosia siuntinuka sunui, tai pagalvojau, kad galetu nupirkti pora simtu gr g.gif

Tamsiai pilkas lietuviškų šiurkščiavilnių geras. Tik jau tas wool... - svarbu būtent tą ir įdėtų. Šviesus šurkščiavilnių irgi gerai veliasi, bet blogai nešiojasi, baisiai pūkuojasi.
Pažiūrėjau - įdėta naujų, nelietuviški iš wollknoll.
Atsakyti
O tie nelietuviški pilkieji karšiniai kaži nedažo? Nes paskutinį sykį tokio gražumo mėlyno karšinio nusipirkau, bet nudažė stalą, rankų tris dienas žmonėms rodyt negalėjau doh.gif Nu man jeigu vilna dažo, tai baisesnio dalyko ir būt negali.
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 02 08, 15:03)
O man šiandien nelaiminga diena, draugei ilgus batus suvėliau ir nunešiau batsiuviui padus siūti ir klijuoti, tai supjaustė veltinį, ištepliojo viską  doh.gif Žodžiu grįžau namo verkdama ir darbo, ir vilnos gaila  verysad.gif

oi buciau savo "purvina" burna atidarius ....doh.gif rolleyes.gif bet is tiesu, ka daryti?tiek darbo ir vilnos doh.gif verysad.gif
pakalbejai apie padus, tai prisiminiau dar paklausti rolleyes.gif as nusiunciau mamai ilgus batus ir sakiau, kad pas jus yra padu, tai su seserim, kad nueitu i wool'a ir prisitaikytu. kaip jus dydzius taikot? jei pvz 38 veltiniu, tai ir padai 38 ar 39 reikia?
aciu raganele, as seseriai sakiau apie lietuviškų šiurkščiavilnių sviesiai pilka , bet tada gal sakyti, kad tamsu pirktu g.gif na man reikia naturalaus, tai tikiuosi nedazo g.gif
Atsakyti
Geriausia nusinešti batą ir pasimatuoti smile.gif O šiaip man jei batas 38 tai padų didesnių norisi 39 dydžio.

Na, aš tikrai pirmą sykį tokioje situacijoje atsidūriau blush2.gif ir likau be draugei dovanos, o buvau pažadėjus veltinio batus. Žodžiu labai negraži situacija čia išėjo doh.gif
Atsakyti
natūralūs nedažo, jie gi nedažyti, bet geriau tamsiai pilkas (tik neplautas "dažo" labai rudai). Nežinau, gal ši partija šviesaus kitokia, bet kokį turėjau apie tokį pasakiau.
Papildyta:
QUOTE(emissaa @ 2013 02 08, 21:03)
...
O man šiandien nelaiminga diena, draugei ilgus batus suvėliau ir nunešiau batsiuviui padus siūti ir klijuoti, tai supjaustė veltinį, ištepliojo viską  doh.gif Žodžiu grįžau namo verkdama ir darbo, ir vilnos gaila  verysad.gif

o kodėl jis tą veltinį pjaustė? Nėr man buvę tokio finto, matyt perbjauro boba atrodau, aiškindama kaip kiekvienas dygsnis man turi atrodyt, tai dauguma batsiuvių net neapsiima.
Batą geriausiai nusinešt primatuot prie padų, kuris gražiausiai įsėda į veltinį, tą ir siūt.
Atsakyti