Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 20, 10:22)
Raganel, o ta slifmasinka zenkliai pagreitina darba???

labai, visą apglostymą suklojus be tinkliukų padarai per minutę - bžž bžž per visus paviršius ir viskas, jau galima imt ir minkyt apvėlinėjimui drąsiai. Dar labai gerą pričindalą įgijau - medinis su spygliukais ant voliukų kojų masažuoklis. Su tuo labai gerai storas veltinis sukimba giliau, išsitiesia šoniniai siūlių nelygumai. Net geriau nei mėsos mušimo spygliuotas plaktukas biggrin.gif
Atsakyti
Dekui!

As tai toki i ranka paimama anticeliulitini masazuokli naudoju. Tokie permatomo plastiko (gal silikono spygliukai) ant pagrindo. Buvau viena sutrynus, tai labai kankinaus kol antro tokio pat neuzmacau.... Labai fainai islygina veltini, o ir trynt su juo ant kurpaliaus labai labai smagu. Svarbiausia trina ir giluminius sluoksnius, ir visai nesiausia/nedreskia veltinuko pavirsiaus....

Reik turbut ir man tos zurzalkes:)
Atsakyti
cia apie toki biggrin.gif ? http://www.buyincoin...duct-14866.html as naudoju suniui kramtyti plastikini spygliuota pagali, irgi labai patogu biggrin.gif
tiesa issiaiskinau, kaip su ta grazia bordo vilna gavosi. man nervas uzejo, tai vel pabandziau biggrin.gif tai truputi dazosi, bet ne taip, kad balta nudazytu, as paprasciausiai pirma karta uzmirkiau labai karstam vandeny ir palikau ilgam (ok - uzmirsau biggrin.gif ), o paskiau, kai jau "normaliai" dariau tai nenudaze ir balta liko balta rolleyes.gif taip pat aciu mano virtualiai mokytojai 4u.gif padariau ispiriamas ir labai neblogai gavosi (as cia pati sau uodega keliu, nes po pirmo pravalo kazkaip rankos nekilo biggrin.gif ) tai dabar su teigiamomis emocijomis galiu toliau bandyti lotuliukas.gif
user posted image

Besijuokianti geras tas daiktas slifavimo masinele ir ukyje pravers kadanors ir velimui labai pravercia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2013 01 20, 21:52)
cia apie toki biggrin.gif ? http://www.buyincoin...duct-14866.html as naudoju suniui kramtyti plastikini spygliuota pagali, irgi labai patogu biggrin.gif
tiesa issiaiskinau, kaip su ta grazia bordo vilna gavosi. man nervas uzejo, tai vel pabandziau biggrin.gif tai truputi dazosi, bet ne taip, kad balta nudazytu, as paprasciausiai pirma karta uzmirkiau labai karstam vandeny ir palikau ilgam (ok - uzmirsau biggrin.gif ), o paskiau, kai jau "normaliai" dariau tai nenudaze ir balta liko balta rolleyes.gif taip pat aciu mano virtualiai mokytojai 4u.gif padariau ispiriamas ir labai neblogai gavosi (as cia pati sau uodega keliu, nes po pirmo pravalo kazkaip rankos nekilo biggrin.gif ) tai dabar su teigiamomis emocijomis galiu toliau bandyti lotuliukas.gif
user posted image

Besijuokianti geras tas daiktas slifavimo masinele ir ukyje pravers kadanors ir velimui labai pravercia lotuliukas.gif

Ne, aš manau, kad kalba eina apie medinį volelį, tokį dantytą g.gif Aš turiu tokį įsigijus nuop pat pradžios vėlimo biggrin.gif
http://allegro.pl/wa...2898926431.html
Raganėle, o tu tą bormašinką biggrin.gif naudoji kada? Aš mėginau, sukloju vilną , uždedu tinklelį, paveliu, tada nuimu tinklelį ir su bormašinką, bet man kažkaip nelabai pagreitina. lyg kelia pasipučia ta vilna. Ką blogai darau?

besijuokianti, turėjau ir aš tokį masažuoklį - aštunkojį, geras dalykas, bet sulaužiau, reiks kito ieškot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 22 sausio 2013 - 08:50
QUOTE(Molė @ 2013 01 22, 02:46)
Ne, aš manau, kad kalba eina apie medinį volelį, tokį dantytą g.gif  Aš turiu tokį įsigijus nuop pat pradžios vėlimo biggrin.gif
http://allegro.pl/wa...2898926431.html
Raganėle, o tu tą bormašinką biggrin.gif  naudoji kada? Aš mėginau, sukloju vilną , uždedu tinklelį, paveliu, tada nuimu tinklelį ir su bormašinką, bet man kažkaip nelabai pagreitina. lyg kelia pasipučia ta vilna. Ką blogai darau?

besijuokianti, turėjau ir aš tokį masažuoklį - aštunkojį, geras dalykas, bet sulaužiau, reiks kito ieškot g.gif

as supratau, ka raganele isigijo (nuoroda masazuokliui buvo), senai ziurejau, bet, kad kainos kandziojasi (etsy apie 70$ man kainuotu) cia kaina grazi, bet manau i mano puse nesiuncia ir mokejimai tik per banka (kiek supratau) as ant kocelo stora virve retai apsukau, prikaliau, tai nieko... padeda biggrin.gif rolleyes.gif dar vienoj vietoj maciau is placio ir storo bambukinio padeklo padarytas kocelas.. irgi ideja....reikes pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 01 20, 12:12)
labai, visą apglostymą suklojus be tinkliukų padarai per minutę - bžž bžž per visus paviršius ir viskas, jau galima imt ir minkyt apvėlinėjimui drąsiai.

Šiandien MB nupirko man tą šlifuoklį. Sako turiu tau dovanų, o brač galvoju..
Bet man kažkaip baugoka naudot, visgi vandens daug aplinkui, į maišiuką gal jį kišt, tada darbuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 27, 19:22)
Šiandien MB nupirko man tą šlifuoklį. Sako turiu tau dovanų, o brač galvoju..
Bet man kažkaip baugoka naudot, visgi vandens daug aplinkui, į maišiuką gal jį kišt, tada darbuotis  g.gif

koks vyras saunuolis 4u.gif nu rankas nusisluostyk, kad sausos butu biggrin.gif As tai sausomis rankomis ir ant burbulines tiesiai dedu. Pas rusaites maciau tai jos pacia burbuline kazkaip prie slifuoklio pritaise. Nieko ten pavojingo nera, svarbu kad prijungimas vandeny nesivoliotu lotuliukas.gif maisiukas irgi ideja, nors nebandziau g.gif
Atsakyti
O gal galėtumėte pagelbėti pasirenkant šlifuoklį? blush2.gif
Jeugu pirkti, tai kurį geriau rinktis, į kuriuos parametrus atkreipti dėmesį?
O dulkių surinkimo talpa turi būti tokiame šlifuoklyje? Ar jos buvimas ar nebuvimas nieko neįtakoja?
Trumpiau tariant - tie, kas naudoja tokį daiktą, gal galėtųmėte kažką patarti jį įsigyjant?
Ačių 4u.gif
Atsakyti
as slifuoklio apacia pridejau burbulines plevele ir ja prispaudziau tais laikikliais, kurie yra skirti prispausti zlifavimo popieriu, tada dedu dar plevele, superine apsauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2013 01 28, 05:53)
koks vyras saunuolis 4u.gif nu rankas nusisluostyk, kad sausos butu biggrin.gif As tai sausomis rankomis ir ant burbulines tiesiai dedu. Pas rusaites maciau tai jos pacia burbuline kazkaip prie slifuoklio pritaise. Nieko ten pavojingo nera, svarbu kad prijungimas vandeny nesivoliotu lotuliukas.gif maisiukas irgi ideja, nors nebandziau g.gif

išbandžiau, visai gerai tiesiog burbulinę užklojus smile.gif o tas prijungimas - tai vieta, kur laidas į šlifuoklį "įeina", ania? nu ir paklausiau biggrin.gif

QUOTE(Ingadi @ 2013 01 28, 09:58)
O gal galėtumėte pagelbėti pasirenkant šlifuoklį?  blush2.gif
Jeugu pirkti, tai kurį geriau rinktis, į kuriuos parametrus atkreipti dėmesį?
O dulkių surinkimo talpa turi būti tokiame šlifuoklyje? Ar jos buvimas ar nebuvimas nieko neįtakoja?
Trumpiau tariant - tie, kas naudoja tokį daiktą, gal galėtųmėte kažką patarti jį įsigyjant?

man ermitaže pirko, kažkoks power craft, kaip suprantu vienas pigesnių smile.gif
Kažkoks papildomas prijungimas talpai yra, bet pastarosios kaip ir nereikia, gi ne sienas šlifuojam smile.gif

QUOTE(akwariuma @ 2013 01 28, 11:13)
as slifuoklio apacia pridejau burbulines plevele ir ja prispaudziau tais laikikliais, kurie yra skirti prispausti zlifavimo popieriu, tada dedu dar plevele, superine apsauga biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 30 sausio 2013 - 21:22
Laba diena visoms, noriu jusu patarimo, kaip man ta krasteli batuko padaryti, kad atitiktu storei vilnos , ar klojant reikia labai dailiai delioti , ar velent su kokiais "prietaisais pervazuoti"
Ačiū visoms iš anksto 4u.gif
va dedu savo tapkytes ir matosi, kad vilna nevienodo storio doh.gif
beje as veliu is musu lietuvisku aviu vilnos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 07 vasario 2013 - 21:03
nu nuotrauka tai net už avatarą mažesnė rolleyes.gif
Atsakyti