Aš veliu tik rankomis, skalbiu rankomis ir grežiu rankomis
kisiuka, šiaip nedavėlimas neklijuojamas. Reikia suvelt. Kiek girdėjau merginos tą paduką prikabina siūlu, po to velia.
Inčius, yra skelbimuose Rankdarbiai
aš tai kloju rankomis, apveliu rankomis ir vibrošlifuokliu, suveliu rankomis ir kočėlais, gręžiu skalbyklėje ir lyginu ant kurpalio mediniu plaktuku skalbyklei tapkės turėtų kenkt tiek pat kiek džinsai, svoris panašus, o skalbt su kitais rūbais nepasitaiko. Vat nepagalvojau, kad pirkėjai gali mašinų nesuvaldyt ir skalbtelėt ne vilnos režimu, privertei susimąstyt, besijuokianti
Jei gerai suvelta, skalbyklė nieko blogo nepadarys, jei blogai, tada gali sumažėti ar prarasti formą.
Jei iš labai besiplaukuojančios vilnos, na tada taip, kažkiek plaukų skalbyklėje bus, BET.... kaip tada dėvėt tokias šliopkes kai kojos pastoviai plaukais aplipę, fui fui fui, juolab kai aš mėgstu ant nuogų kojų dėveti.
Muilas čia http://www.marius-fa...o...129&lang=lt
kremas rankoms :
taukmedžio sviestas ( arba Niliniu taukmedžių sviestas - jis brangesnis, bet kvepia skaniau ) + Tamanu arba puikialapio aliejus
tik pastojo mažai 10-20 procentų, viską sumaišai ir riebiu sluoksnių prieš vėlimą ir po jo išsitepi.
Papildyta:
na Vilnos rezimas visose skalbyklese labai puikiai pazymetas ir pastebimas, juolab dabar daug vilnoniu drabuziu naudojama ir na jei jau kliente tokia tuk tuk, tai vis tiek po vieno kito sumazinto vilnonio megztuko vilnos rezimą tikrai susiras, juolab kaip minejau, labai gerai suveltoms tapkems ir kiti rezimai nepakenks.
Jei iš labai besiplaukuojančios vilnos, na tada taip, kažkiek plaukų skalbyklėje bus, BET.... kaip tada dėvėt tokias šliopkes kai kojos pastoviai plaukais aplipę, fui fui fui, juolab kai aš mėgstu ant nuogų kojų dėveti.
Muilas čia http://www.marius-fa...o...129&lang=lt
kremas rankoms :
taukmedžio sviestas ( arba Niliniu taukmedžių sviestas - jis brangesnis, bet kvepia skaniau ) + Tamanu arba puikialapio aliejus
tik pastojo mažai 10-20 procentų, viską sumaišai ir riebiu sluoksnių prieš vėlimą ir po jo išsitepi.
Papildyta:
na Vilnos rezimas visose skalbyklese labai puikiai pazymetas ir pastebimas, juolab dabar daug vilnoniu drabuziu naudojama ir na jei jau kliente tokia tuk tuk, tai vis tiek po vieno kito sumazinto vilnonio megztuko vilnos rezimą tikrai susiras, juolab kaip minejau, labai gerai suveltoms tapkems ir kiti rezimai nepakenks.
Na pas mane pvz vilnos rezimas tapkiu nesugeba isgrezt:)
Esu skalbus ir as, ir ne karta, bet tada iprastu rezimu zemiausia temperatura... Zodziu, mano skalbykle geriausiai su slepetem susitvarko situo rezimu....
Plius pvz pas mane, kaip rusaites kartais siulo, koki plona velta salikeli ar suknute paleist centrifiguot ir po keliu minuciu sustabdyt pasiziuret ar viskas OK, niekas eigoj nesusistabdo.... Jei jau paleidai tai pilnas ciklas ir suksis, nieko eigoj neiskrapstysi... Zodziu skalbykle visiskai netinkama velimui
Esu skalbus ir as, ir ne karta, bet tada iprastu rezimu zemiausia temperatura... Zodziu, mano skalbykle geriausiai su slepetem susitvarko situo rezimu....
Plius pvz pas mane, kaip rusaites kartais siulo, koki plona velta salikeli ar suknute paleist centrifiguot ir po keliu minuciu sustabdyt pasiziuret ar viskas OK, niekas eigoj nesusistabdo.... Jei jau paleidai tai pilnas ciklas ir suksis, nieko eigoj neiskrapstysi... Zodziu skalbykle visiskai netinkama velimui
išskalbusi tapkes švelniai vilnos režimu jas paleidžiu centrifūguotis paskui stipriai, kad gerai išgręžtų. Kam ten jos varvint kelias paras. Prieš kelias dienas skalbiau metų senumo tapkes su visais padais, tai padai gerai, prilaiko formą mažiau susiriečia, nors šiaip suveltos, dar gerai sutryptos per metus tapkės ir taip perdaug neišsiklaipo. Išgėžtas išsitrauki, ant kojos ar kurpalio formą atlankstai ir išdžiūna greit.
Mama mano pačias pirmas stoooras storas bulgariško karšinio klumpes ir 40 laipsnių ciklu išskalbia - niekas jų neužmuša, o metų jau joms beveik 2. Kiba reikia pakartot to bulgariško karšinuko, kaži kokia ten jų avių veislė
Mama mano pačias pirmas stoooras storas bulgariško karšinio klumpes ir 40 laipsnių ciklu išskalbia - niekas jų neužmuša, o metų jau joms beveik 2. Kiba reikia pakartot to bulgariško karšinuko, kaži kokia ten jų avių veislė
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 19, 12:08)
niekas eigoj nesusistabdo.... Jei jau paleidai tai pilnas ciklas ir suksis, nieko eigoj neiskrapstysi... Zodziu skalbykle visiskai netinkama velimui
Kai nusipirkome naują skalbyklę ir man tai buvo, pasirinkau programą (pakoregavau nustatymus) ir kai įjungiau supratau, kad vis tik ne tą programą nustačiau ko tik nebandžiau: programą bandžiau pakeisti ir iš tinko kištuką ištraukiau (o skalbyklė su atminties programa niekas nepadėjo), po kiek laiko vėl įjungiau ir ji toliau skalbė nustatyta programa Po kiek laiko išsiaiškinau, kad ir toks dalykas kaip kaip programos atšaukimas (tiksliau funkcija Stop)
Gal ir jus sklabykleje yra tokia funkcija tik reikia perprasti ir gerai išstudijuoti naudojimosi instrukciją. Beje lietuviškam instrukcijos variante apie šią funkciją nebuvo net užsimintą
Klausimas merginoms kurios velia avalynę laukui ar kuo nors ją impregnuojat? Noriu savo pipirui nuvelti laukui batukus ir prisiūti padukus, o ne kaliošiukus ant veltinių auti tai vat ir susimasčiau kai šalta ir sausa tai gerai, o kai sniegas drėgnas Gal kas turit patirties ir negaila ta patirtimi pasidalinti būčiau labai dėkinga
QUOTE(raganele @ 2013 01 19, 11:56)
Kiba reikia pakartot to bulgariško karšinuko, kaži kokia ten jų avių veislė
taigi-as irgi mamulei esu nuvelusi is karsinio BG- kaip ir sakai, neuzmusamos...bet velimo procesas man is tos vilnos ne itin patiko...kol issiplaudavo riebalas-pusdavosi kaip rupuzes...oiii matau net dabar
Kad daugiau maloniu uzsiemimu yra - nei studijuot skalbykliu instrukcijas:). O kad jos skiriasi tai faktas... O jeigu dar klienciu skalbyklem uzsiimt:) Bet gal tai ir perdeta baime
Rasa, Katia jas vadino Rodopo veisles avim... Bet ar tai tkrai veisle, nezinau. Gal tiesiog vietines bg avys, uzvadintos pagal Rodopo kalnus...
Rasa, Katia jas vadino Rodopo veisles avim... Bet ar tai tkrai veisle, nezinau. Gal tiesiog vietines bg avys, uzvadintos pagal Rodopo kalnus...
gal galite pasidainti patirtimi , kaip ivelti silka .jis man vis atsoksta, ar as ka ne taip darau?
QUOTE(akwariuma @ 2013 01 19, 16:19)
gal galite pasidainti patirtimi , kaip ivelti silka .jis man vis atsoksta, ar as ka ne taip darau?
arba perstoras šilkas, arba perstora vilna, arba ir tai ir tai