Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

ziit, o kaip ten ieškot ebay? Gal nuorodą gali įmest?
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 03, 14:36)

raganele  thumbup.gif o tu virsu privelei ar prisiuvai. o ko blogi tie padai, kuriuos tu dedi? man kaip tik labai fainai atrodo, dar norejau klausti, kur tu juos randi biggrin.gif  mirksiukas.gif

tiesa pasakius, kiek as google ieskojau, nieko daug neradau g.gif  schmoll.gif ir tai daugiausia pardavineja tik didmeniniais kiekiais rolleyes.gif

Dėkui smile.gif viršų mezgiau, tada vėliau, tada siuvau tada vėl vėliau, kad maža nepasirodytų. Man mano padai geri, bet ne laukui, bent ne lietuviškom balom.
aha didmeninių rulonų pilna alibaba ar kaip ten.
Atsakyti
aš pas saves buvau klausiusi batsiuvių ar uždėtų padą, sakė jo, galim ir aukštakulnius biggrin.gif , kai nusivelsiu batus, nes ta mintis neduoda ramybės, jei uždės padus parodysiu, tik nežinau kada, bet bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 03, 08:42)
ziit, o kaip ten ieškot ebay? Gal nuorodą gali įmest?

http://www.ebay.com/...1...0&_from=R40
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 02, 21:37)
Nu kokios čia problemos  biggrin.gif kam tikrai reikia, tas susiranda, dėdė google randa viską visam pasauly, nu tik Vilniuj ne.
Didesnė veltinio problema yra tokie purūs minkštučiai tapukai apsimetantys veltiniu ir mugėse jo vardą juodinantys. Mano nors nepurūs, bet kaip laukui, vistiek netinkami, kaip kietai besuvelčiau, galų gale apavas formą praranda nuo kojų šilumos.

nu kodėl, galima kokiai žvaigždei nuvelt vieną kart į priėmima Rotušėje atvažiuot biggrin.gif
Atsakyti
panos o jus nebandet apkirpti crocks ? as vat dabar galvoju, pas mus yra dolerinese po pora $ kinietiski, gal reiks ir pabandyti mastau.gif nors as kazkaip apie "laukinius" padus negalvojau rolleyes.gif bet siaip pamastymui biggrin.gif
Atsakyti
pas mus į kaliošą deda būna, bet man tai negražu
Atsakyti
as tai vat toki varianta turejau galvojuser posted image
ok, cia ant greituju, kas po ranka buvo, bet siaip jei sau reikia ar vaikams, graziai apslifavus krastus, gal ir nieko butu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 03, 19:52)
as tai vat toki varianta turejau galvoj...
ok, cia ant greituju, kas po ranka buvo, bet siaip jei sau reikia ar vaikams, graziai apslifavus krastus, gal ir nieko butu g.gif  lotuliukas.gif

Aš tokius irgi bandžiau ir crocsų prisipirkus buvau, ale negražu man.
Man vailokinis kablys:
user posted image
Atsakyti
Teisingas kablys:)
Grazu, Raganel 4u.gif
Atsakyti
Raganele gražu wub.gif
Atsakyti
Feisbuke maciau labai graziu batu ant nelabai negrazaus pado. Bet visumoje labai klasiski. Cia turbut negalima deti feisbuko nuorodu? Jei kam labai idomu, galiu i az imesti. Gal net forumiete gamina. Nezinau, gal atsilieps ir gausiu velniu bigsmile.gif
Atsakyti