Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2013 01 17, 21:16)
Ačiū už nuomones 4u.gif
Čia turi omeny kurjerių tarnybas ? woolo užklausiau-nieko nežino, nei kaip kurjeriai veža, nei kiek kainuoja cool.gif  Blynblynblyn... unsure.gif

Per kurjerių tarnybą kainuoja apie 10-15 lt. Siuntimas per autobusų stotį priklauso nuo kilometražo.
Atsakyti
o autosiuntos iki manęs irgi tiek pat gaunasi smile.gif Kažin, kur jie sudeda siuntinukus veždami -įtariu, kad į bagažinę, kuri yra lauko temperatūros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 01 17, 20:25)
Aš tai skalbiu rankomis, vandens temperatūra apie 30 laipsniu. Svarbu, kad skalbimo ir skalavimo temperatūros būtų vienodos. Skalbimui naudoju priemones, skirtas vilnai (tokias pat kaip vilnoniams drabužiams). Išgręžiu skalbyklėje, išformuoju ant kurpalio ir džiovinu.

O sakykite merginos kur man rasti to stebuklingo alyvuogių muilo? Nes rankos labai jautrios pasidarė paprastam ūkiškam  doh.gif nedaug veliu, bet rankų oda lupasi.

Emissa,pagooglink rasi, kur tau patogiau pirkti.
aš siūlau paieškot, kur prekiauja rusiškom prekėm, ten būna toks alyvuogių muilas gal po 1,5 lito g.gif , visai nieko, tik jo gal daugiau reikia negu ūkiško.
O tu rankeles po vėlimo su kuo tepi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 17 sausio 2013 - 22:03
Rankų kremu Neutrogena. Man jis geriausiai tinka smile.gif

Ačiū muilo ieškosiu.

Dėl vežimo autobusuose, tai bagažinėje siuntinius gabena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 01 17, 23:13)

Rimtai unsure.gif doh.gif Maniau vairuotojui po kojom, kur šilta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 01 17, 22:58)
Rimtai      unsure.gif  doh.gif    Maniau    vairuotojui    po    kojom,    kur    šilta      doh.gif

O pas jus nėr siuntų skyriaus dar?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 01 17, 12:12)
Dabar galvoju, kaip tai padaryti, kad visur lygiai- lydyti vašką ir pilti karštą  g.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(dzūkė @ 2013 01 17, 14:26)
Turiu vienas nuteptas žmonėms , stovi kažkoks kipšas už nugaros ir kusina:-tepk antrą sluoksnį , tepk antrą devil.gif

biggrin.gif ..aš su tokiom pačiom mintim.. ir tepu pirmą drėgną, o paskui ant sausų varau kokius 2kart, ir tikrai kartais "pošlai" (biggrin.gif) blizga, bet greit tas blizgumas nusinešioja, o aš tikiu, kad geriau laiko smile.gif
bet vienas sluoksnis.. bijauuuu..
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 01 17, 23:13)
Rankų kremu Neutrogena. Man jis geriausiai tinka  smile.gif

Ačiū muilo ieškosiu.

Man tai rankas net berdavo nuo muilų, nors naudojau brangius alyvuogių muilus, kažkas patarė argano aliejų, tai dabar veliu su ūkišku ir po vėlimo tepuos tuo aliejuku
http://www.gamtoskerai.lt/lt/augaliniai-aliejai/aliejus/ekologiskas-argano-aliejus-35ml.html
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 01 18, 02:57)
lotuliukas.gif
biggrin.gif ..aš su tokiom pačiom mintim.. ir tepu pirmą drėgną, o paskui ant  sausų varau kokius 2kart, ir tikrai kartais "pošlai" (biggrin.gif) blizga, bet greit tas blizgumas nusinešioja, o aš tikiu, kad geriau laiko smile.gif
bet vienas sluoksnis.. bijauuuu..

Aš irgi taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 01 18, 08:33)
kažkas patarė argano aliejų, tai dabar veliu su ūkišku ir po vėlimo tepuos tuo aliejuku
http://www.gamtoskerai.lt/lt/augaliniai-aliejai/aliejus/ekologiskas-argano-aliejus-35ml.html

Auksinė odos priežiūros taisyklė - tepti ant drėgnos odos smile.gif Mole, o koks gėris argano aliejus (nerafinuotas) veidui thumbup.gif , nebereikia jokių kremų ax.gif
Merginos, po vėlimo rekomenduoju pasidaryti nakčiai rankoms kaukę (priteptas kremu ar mėgiamais aliejais, sviestais, pvz. aloe sviestu 15-20min. palaikyti pirštinėse) thumbup.gif
Atsakyti
http://www.evijakrem...-naturalus.html, man šie thumbup.gif , naudoju su kėniu.
Atsakyti
As tai pries velima, susidrekinu rankas, susitepu bet kokiu geresniu aliejum, palaukiu kol apdzius, i pirstines ir velt. Susigydziau savo nuveltas rankas, gaunas kaip kauke rankom. Negeda dabar kam ir pabuciuot duot tongue.gif

O del skalbimo skalbimo masinoj - as nekad nedriscau rekomenduot pirkejui taip skalbt. Man vyras nupirko atseit labai gera masina. Tai ji visokiu nesamoningu programu pilna, manes visai nieko neklausia. Ir kiekvieno gamintojo suvokimas kokie apsisukimai kokiai programai - yra skirtingi. Plius jei labiau plaukuota vilna, tai sekancio skalbimo visi rubai gali buti aplipe vilnos plaukais...
Atsakyti
Laba diena cool.gif

Mergaites, o skalbimo masinos negenda, jei tapkes skalauti ir grezti masinose? Idomu, ar tie maisiukai smulkiems skalbiniams sulaiko plaukus? Kaip manot?

Dariau tokias isispiriamas tapkes, bet man neaisku kaip ta uzkulni pritvirtinti. Bandziau pribadyti su papildoma vilna ir slapiai privelti, bet gal geriau reikejo paklijuoti blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti