Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2013 01 17, 12:18)
Selma, bijok Dievo!! pravesusi matomai reik tepti... lotuliukas.gif

be žodžių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šelma, Juperi ANT KO TEPTI karštą ar pravėsusi vašką? Jūs čia apie ką? doh.gif

QUOTE(dzūkė @ 2013 01 17, 08:18)
Tepu ant drėgnų, bet man antras sluoksnis, bent jau psichologiškai, reikalingas blush2.gif  unsure.gif  biggrin.gif

netepk antro,patikėk, jis visai neįsikabina ir staigiai nusitrina. Jei nori gali pabandyti užtepti ant panešiotų sausų naują sluoksnį, jis labai gerai skirsis nuo senojo, tada panešiok ir pamatysi per kiek nusitrynė.
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 17, 13:32)
Šelma, Juperi ANT KO TEPTI karštą ar pravėsusi vašką? Jūs čia apie ką? 

Apie ką, apie apsaugą gi- kad gero daikto nesutrintum cool.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 17, 12:32)
Šelma, Juperi ANT KO TEPTI karštą ar pravėsusi vašką? Jūs čia apie ką?  doh.gif
netepk antro,patikėk, jis visai neįsikabina ir staigiai nusitrina. Jei nori gali pabandyti užtepti ant panešiotų sausų naują sluoksnį, jis labai gerai skirsis nuo senojo, tada panešiok ir pamatysi per kiek nusitrynė.

taip ,taip, Inga...sitoj vietoj tik toks ( doh.gif ) smailas tinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 17, 13:32)

Kad ant panešiotų nesilaiko tai taip. Aš taškiukus kažkada dėjau ant vos panešiotų. Labai gražiai visur jų buvo pribarstyta. O ant šviežio, ką tik išdžūvusio puikiai laikėsi.
Ką tik dukra pradėjo nešiot naujai veltas. Būčiau vieną palikus su vienu sluoksniu. Neinlaikau piktumu, ko viena diena per anksti nuvėliau doh.gif lotuliukas.gif

Turiu vienas nuteptas žmonėms , stovi kažkoks kipšas už nugaros ir kusina:-tepk antrą sluoksnį , tepk antrą devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 sausio 2013 - 13:27
Taip protingai apė vašką ir kt. priemones pakalbėjot, gal į dar vieną klausimą atsakysit? 4u.gif
Prireikė siųstis latekso-visada pasirūpindavau iš rudens, o dabar va ...
Ar bet kokios minusinės temperatūros jam kenkia? Ar tik didelis -minusas?
Kū daba daryt man ? Siųstis ar nesisiųst?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 16, 21:18)
Zmogus issiskalbe tapkes kaip priklauso.

O kaip teisingai skalbti tapkes?
Gal kas paaiškintų?
Kaiminė sakė, kad įmeta į skalbimo mašiną ir galvos sau nesuka.
Gal taip daruti nevertėtų?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 01 17, 14:33)
Ar  bet kokios minusinės temperatūros jam kenkia? Ar tik didelis  -minusas?

žinau, kad minusas kenkia, kaip ir didelis pliusas.
aš tai nesisiunčiu, nerizikuoju, paprašau, kad kas nupirkintų ir atveštų.

QUOTE(Ingadi @ 2013 01 17, 15:36)
Gal kas paaiškintų?

Jei gerai suveltos..... JEI!
tai yra, skalbiamos šlepetės ims ir nesugalvos užsibaigti susivelti iki galo smile.gif
tada tokias gerai suveltas, meti į skalbiankę, įjungi vilnos programą, išjungi vandens pašildymą ir centrifūgą (jei suvelta 100% galima ir centrifūgą palikti), įpili vilnai skirtų skalbimo priemoniu ir klink mygtuką. Po skalbimo išsiimi praktiškai tokios pat formos tapkes kaip įdėjai , dar galima drėgnas apsiauti, suformuoti rankomis, tada nusiauti atsargiai, kad kojos forma išliktų ir dėti džiūti 19-21 temp.
viskas
Atsakyti
Nu pavarėt idėjų apie apsaugas blink.gif biggrin.gif tai vašką ar lateksą ir ant kurio galo visgi geriausiai tept, kad slystų, o tfu neslystų
Aš tapkes skalbiu vilnos ar rankų režimu ir būtinai centrifuguoju, kaip ir padarius man būtina jas išsukt gerai, kitaip varvėtų savaitę, paskui užtraukiu ant kurpalių apdaužau ir džiaunu. su priklijuotais padais irgi taip pat skalbiu.
Latekso prie tokio minuso nesisiųsčiau
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2013 01 17, 15:36)
Gal kas paaiškintų?

Aš tai skalbiu rankomis, vandens temperatūra apie 30 laipsniu. Svarbu, kad skalbimo ir skalavimo temperatūros būtų vienodos. Skalbimui naudoju priemones, skirtas vilnai (tokias pat kaip vilnoniams drabužiams). Išgręžiu skalbyklėje, išformuoju ant kurpalio ir džiovinu.

O sakykite merginos kur man rasti to stebuklingo alyvuogių muilo? Nes rankos labai jautrios pasidarė paprastam ūkiškam doh.gif nedaug veliu, bet rankų oda lupasi.
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 17, 18:55)
žinau, kad minusas kenkia, kaip ir didelis pliusas.
aš tai nesisiunčiu, nerizikuoju, paprašau, kad kas nupirkintų ir atveštų.

Pamiršau paminėti, kad prie tokio minuso auto siuntomis siunčiausi, paštu tai ne ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 01 17, 20:45)
Pamiršau  paminėti,  kad  prie    tokio    minuso    auto    siuntomis   siunčiausi,    paštu    tai  ne      ne    drinks_cheers.gif

Čia turi omeny kurjerių tarnybas ? woolo užklausiau-nieko nežino, nei kaip kurjeriai veža, nei kiek kainuoja cool.gif Blynblynblyn... unsure.gif
Atsakyti