Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(IngaSam @ 2013 01 16, 19:00)

vienai 39 dydžio šlepetei nuo 95 iki 105 g.
bus vidutiniška, nei stora nei plona

smile.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Aš storas veliu, 130g vienai šlepetei.

Su lateksavimu viskas kaip ir aišku, bet tas nelipnumas galioja tik vienam sluoksniui, užtepus antą - bus lipnu.
Atsakyti
Kai dregnas slepetes tepi, antro nereik tept, nes jis giliai isigeria.

Inga, as tai zinau, kad MB tapkes ne nuo latekso kvapeli igijo, cia tik jo toks isitikinimas. Bet versijos kodel taip nutiko as neturiu, o jis vis zyzia, kad man is "profesines" puses turetu but idomu, kodel taip nutiko... Bevek metus nesiojo tas pacias slepetes ir jau nepirmos veltos slepetes (viskas super buvo), ir staiga kvapelis (beje problemu su prakaitavimu visai neturi). Skalbe gal 3 kart, mirke, nepasidave nei uz ka. Galiausiai kuri laika nenesiojo ir issivedino dabar jau... Bet man tai didelis netiketumas... Butu dazytos, sakyciau nuo dazu pazeista vilna, o dabar naturali... Betgi bala nemate tu jo tapkiu....
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 16, 20:48)
Kai dregnas slepetes tepi, antro nereik tept, nes jis giliai isigeria. 

Inga, as tai zinau, kad MB tapkes ne nuo latekso kvapeli igijo, cia tik jo toks isitikinimas. Bet versijos kodel taip nutiko as neturiu, o jis vis zyzia, kad man is "profesines" puses turetu but idomu, kodel taip nutiko... Bevek metus nesiojo tas pacias slepetes ir jau nepirmos veltos slepetes (viskas super buvo), ir staiga kvapelis (beje problemu su prakaitavimu visai neturi). Skalbe gal 3 kart, mirke, nepasidave nei uz ka. Galiausiai kuri laika nenesiojo ir issivedino dabar jau... Bet man tai didelis netiketumas... Butu dazytos, sakyciau nuo dazu pazeista vilna, o dabar naturali... Betgi bala nemate tu jo tapkiu....

Besijuokianti, sugedes lateksas fuiii koki kvapeli turi schmoll.gif ...gal buvo ne pirmos jaunystes, ar netinkamai laikytas? g.gif versija...
Atsakyti
Taigi sakau, kad po metu nesojimo kvapelis atsirado. Zmogus issiskalbe tapkes kaip priklauso, o jos dar labiau smirdet pradejo:) Na ir aisku visi priekaistai man... O tai jei svetimas butu, ka tada sakytu smile.gif
Atsakyti
Besijuokianti, o kokios kerstingos kates ar katinelio namie ar neturite? smile.gif šitie mėgsta šeimininkui "pakiaulinti" smile.gif

šiaip, realiausia priešastis, apsimovė kokias sintetines ar blogos sudėties kojines, tada š šlepkes, pasivaikščiojo po namus kai šilta buvo, šiek tiek paprakaitavo ir to užteko, man porą kartų taip nutiko, išploviau, išvėdinau ir vėl gerai. Bet su kvapu nešioti tai fui kai nemalonu.

kaip ir minėta buvo, ant drėgnų tepant antro sluoksnio nereikia, vis tiek jis bus tik niekam nereikalingas "paviršinis" tai yra niekur neįsigėręs, netvirtas sluoksnis, juolab "pošlai" blizgantis ir kibus.
Atsakyti
labai ačiū, Inga. 4u.gif
Atsakyti
prašom, kad tik padėtų
o vyras dėl latekso dar pajuokavo, gal ir prezikai kenksmingi tada, jei jau lateksas ant šlepečių padų kenkia, gal irgi geriau vaškas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaSam: 17 sausio 2013 - 00:39
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 17, 00:38)
prašom, kad tik padėtų
o vyras dėl latekso dar  pajuokavo, gal ir prezikai kenksmingi tada, jei jau lateksas ant šlepečių padų kenkia, gal irgi geriau vaškas doh.gif  blush2.gif

po tavo pirmo ,ilgo posto norejau ta pati parasyt, tik pagalvojau, kad bus vulgaroka mintis biggrin.gif biggrin.gif
bet sutinku su tavo vyro mintim thumbup.gif
noooors... "vaskavimas" irgi nauja ideja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2013 01 16, 22:53)

kaip ir minėta buvo, ant drėgnų tepant antro sluoksnio nereikia, vis tiek jis bus tik niekam nereikalingas "paviršinis" tai yra niekur neįsigėręs, netvirtas sluoksnis, juolab "pošlai" blizgantis ir kibus.

Tepu ant drėgnų, bet man antras sluoksnis, bent jau psichologiškai, reikalingas blush2.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 01 17, 08:33)

noooors... "vaskavimas" irgi nauja ideja... lotuliukas.gif

Dabar galvoju, kaip tai padaryti, kad visur lygiai- lydyti vašką ir pilti karštą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 01 17, 11:12)
Dabar galvoju, kaip tai padaryti, kad visur lygiai- lydyti vašką ir pilti karštą  g.gif

Selma, bijok Dievo!! pravesusi matomai reik tepti... lotuliukas.gif
Atsakyti