Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Juperi @ 2013 01 02, 09:56)
As nedrisciau tokius marazmus skleist...

O kpdėl marazmai? g.gif Su NElateksuotom ant laminato slydau ir griuvau. Ačiū Dievui, sėkmingai. Tuokart nieko nesusilaužiau smile.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 02, 09:57)
Merginos, o jūs pabandykit be latekso pavaikščiot - nu žinokit, nuostabu, bet neslysta... Aš jau metai kaip vaikštau ir sveika:) Nors pradžioj irgi buvo labai nuostabu.... Ir netgi neplyšta...
Su Naujais metais 4u.gif

Bandžiau, deja - slysta... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 02, 11:59)
Dar ir nuo žmogaus svorio turbūt  lotuliukas.gif

aš lengva cool.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2013 01 02, 14:02)
aš lengva  cool.gif

aš irgi wub.gif bet teoriskai nuo svoro irgi turėtų priklausyti, kur 50 kg į kokį 38 dydį, ir kur 100 kg į tą patį 38 dydį....

O mano MB tai iš vis yra kategoriškai prieš lateksą. Dėl visai kitų priežasčiųsmile.gif Jo įsitikinimu, lateksas užkemša vilną ir per padą veltiniai tada nesiventiliuoja ir jam visos lateksuotos tapkės smirda:) Ujo čia mane kurį laiką, kad sau tai sveikai pasidariau be latekso, o jam tai vat užtepiau (nors iš tikro savų netepiau, nes tuo metu buvo pasibaigęs lateksas ir galvojau tik kelias dienas nelateksuotas panešiosiu, o paskui užsitepsiu)...
Ačiū D MB dabartinės šlepetės jau baigia savo gyvenimą, galės nusivelt be latekso...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 01 02, 12:01)
O kpdėl marazmai? g.gif  Su NElateksuotom ant laminato  slydau ir griuvau. Ačiū Dievui, sėkmingai. Tuokart nieko nesusilaužiau smile.gif
Bandžiau, deja - slysta... cool.gif

doh.gif matau, kad paemei mano posta is konteksto- reiktu skaityti viska is eiles...marazmas- kad lateksas kenkia doh.gif ...sutinku- kenkia tam kuris lateksuoja ir gal kvepuoja tuokart...nu bet nesiotojui???? g.gif kai padas net nekontaktuoja su zmogaus koja...o apie joki toksiskuma is latekso- neteko dar girdeti...ir nakti nesviecia... g.gif tai kuo jis pavojingas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 01 02, 12:21)
doh.gif  matau, kad paemei mano posta is konteksto- reiktu skaityti viska is eiles...marazmas- kad lateksas kenkia doh.gif ...sutinku- kenkia tam kuris lateksuoja ir gal kvepuoja tuokart...nu bet nesiotojui???? g.gif kai padas net nekontaktuoja su zmogaus koja...o apie joki toksiskuma is latekso- neteko dar girdeti...ir nakti nesviecia... g.gif tai kuo jis pavojingas? g.gif

Nesiginčysiu, bet tikrai supratau, kad Molė rašė, jog pavojinga su neteptom, o ne lateksas kenksmingas smile.gif
Vienž, aš už lateksą, gal vilna ir mažiau kvėpuoja per teptą padą tada, kaip sako Besijuokianti, bet man saugiau 4u.gif
Atsakyti
Nuomonių skirtumuose gimsta tiesa 4u.gif
Kad teisingai nusręst, reiktų viena tapke lateksuota vaikščiot, kita nelateksuota, trečia odine lotuliukas.gif .Tada būtų teisinga išvada - tom pačiom sąlygom, tam pačiam žmogui, iš tos pačios vilnos.
Deja, nei vilnų visų išbandyt neturim galimybės, nei medžiagų padams. Nesgi net lateksai skirtingom koncentracijom parsiduoda, tepam skirtingus kiekius ir t.t. Ir netgi kiek mačiau lateksu aprasymus, ne visi jie naturalus. Taip, kad ka cia lt ispilstyta nusiperkam - kartais irgi nezinom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 02 sausio 2013 - 12:47
na žinot.. ką galima pasakyt - labai gudrū pardavėjai - jei jau pasakoji, kad pardavinėji EKO, sveikas, natūraliasi ir t.t. tapkes, gali sėkmingai pasinaudot "sveikata eko šmeko" netepdamas padų niekuo... nežinau, čia jau žemas lygis arba tiesiog sąžinės neturėjimas.... schmoll.gif ,

dar į padų temą - dariau kaimynų vaikiukui tapukus, ir kaip tyčia lateksas baigėsi, tai "nutaškavau" karštais klijais. esat kada taip darę/ girdėję?... irgi neblogai gavosi, neslysta.
Atsakyti
Na ir as vis stebetoja , bet parasysiu smile.gif Pas mus namuose laminatas visur jei nenulateksuoti padukai doh.gif na slydu nerealiai
Ir nezinau senam zmogui nerizikuociau nelateksuoti , nes manau pasibaigtu trauma pasivaiksciojimas. o del sveikumo ir nesveikumo g.gif net nezinau , bet susimasciau biggrin.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau internete nuomone, kaip ir Besijuokiancios vyro, galima sakyti, kad logika yra, bet internetas dabar pilnas nuomoniu rolleyes.gif taigi ar galima imti, tai, kaip gryna piniga g.gif schmoll.gif jeigu, kur pamatyciau tikra tyrima, su isvadomis, tai gal ir itikintu rolleyes.gif biggrin.gif
As savo pirmu nelaiteksavau, vaiksciau ant seno, ne blizgancio parketo, neslydinejo jos man, bet kai dabar naujas pasiemiau ir ant naujo laminato, tai greitai uztepiau laiteksa (tiesa pries tai bandziau taskuoti silikona, bet greitai nusilupo rolleyes.gif ). draugei pacias pirmasias irgi be laitekso dariau, ji sake, man nereikia pas mane visur kilimai, o paskui, kai pora kartu ant uzpakalio nuciuoze nuo kiliminiu laiptu, tai atnese, kad uzlaiteksuociau rolleyes.gif biggrin.gif man atrodo, laitekso negatyvumas mazesnis, nei traumos negatyvumas, taigi...
Atsakyti
as su saviskem kai lateksas nusivaiksciojo tai irgi namie linksmai slidinejau biggrin.gif kaip vaikas tiesiog .....
Labai aciu uz nuomones, nes gincytis neturint pakankamai ziniu man kazkaip neiseina....liudna daros del tokiu "veleju" kurie klaidina zmones....
GRaziu ir tvirtu slepeciu visoms!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2013 01 03, 11:04)
as su saviskem kai lateksas nusivaiksciojo tai irgi namie linksmai slidinejau biggrin.gif kaip vaikas tiesiog .....
Labai aciu uz nuomones, nes gincytis neturint pakankamai ziniu man kazkaip neiseina....liudna daros del tokiu "veleju" kurie klaidina zmones....
GRaziu ir tvirtu slepeciu visoms!!!!!

oj aš kartą panoramoj mugėj klausiu "tai kodėl nedavelta" atsakymas "nes mum tai patinka" o žmonės perka.... jokios sąžinės. Bet kažkas taip velia, kažkas siuva, kažkas vairuoja taip... nuo adbularankiškumo ir naglumo neapsidrausi. Svarbu mumpačim tiesą ir šviesą skleist biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as nelateksuoju, o su karstais klijais pritaskuoju,super gaunasi smile.gif
Atsakyti