Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Jumi @ 2013 01 01, 23:44)
Sveikos tapkuciu velejos. Klausimas del slepeciu iskilo. Tiksliau ne del slepeciu, o del naudojamu medziagu slepeciu padukams istepti. Istorija tokia - per muge kelias dienas teko salia velianciu kolegu stoveti. Jie turejo slepeciu, padukai nebuvo tepti niekuo ir pirkejams aiskino, kad silikonai..lateksai ir kitos priemones baisiai kenkia nesiojanciuju sveikatai ir padukus galima TIK vaskuoti o ir seip jie neslysta visai....Kiek paciai teko nesioti slepeciu, tai nusidevejus lateksui ant parketo gerokai paslydinedavau. Gryztu prie klausimo kiek is tikro sios medziagos pavojingos? Klausiu tiesiog ir sportinio idomumo, nes patys slepeciu neveliam, o po tokio kolegu pareiskimu pirkejams noretusi kazkiek aiskumo smile.gif Aciu jeigu atsakysit.

Ir sugalvok taip bigsmile.gif Taigi, niekuo neteptos slysta kaip pasiutusios smile.gif Sutinku su raganėle, kad lateksas-natūralios medžio sultys, tikrai jokia chemija. Jie gal taupumo sumetimais tas erezijas skleidė ir žmones klaidino g.gif Kokia senutė nupirkusi iš jų šlepetes be jokio pado apdorojimo kojas išsilaužys blink.gif
O tos šlepetės kokybiškai nuveltos buvo? Kyla įtarimas, kad gal pradedantys vėlėjai buvo, nepasidomėję plačiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2013 01 02, 09:36)
Labas rytas 4u.gif
Ir sugalvok  taip bigsmile.gif  Taigi, niekuo neteptos slysta kaip pasiutusios smile.gif   Sutinku su raganėle, kad lateksas-natūralios medžio sultys, tikrai jokia chemija. Jie gal taupumo sumetimais tas erezijas skleidė ir žmones klaidino g.gif  Kokia senutė nupirkusi iš jų šlepetes be jokio pado  apdorojimo kojas išsilaužys blink.gif 
O tos šlepetės  kokybiškai nuveltos buvo? Kyla įtarimas, kad gal pradedantys vėlėjai buvo, nepasidomėję plačiau? g.gif

user posted image

Pritariu žolios ir raganėlės išsakytom mintim biggrin.gif
Aš net nedrįsčiau vaiksčiot neteptom, gali traumą gauti.

Šiaip jokiais statybiniais silikonais ir netepčiau, o lateksas visai gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 02 sausio 2013 - 09:29
QUOTE(Molė @ 2013 01 02, 09:29)

Aš net nedrįsčiau vaiksčiot neteptom, gali traumą gauti.

As nedrisciau tokius marazmus skleist...
Atsakyti
Merginos, o jūs pabandykit be latekso pavaikščiot - nu žinokit, nuostabu, bet neslysta... Aš jau metai kaip vaikštau ir sveika:) Nors pradžioj irgi buvo labai nuostabu.... Ir netgi neplyšta...
Su Naujais metais 4u.gif
Atsakyti
Neplyšta tai taip, bet slidinėjasi puikiai biggrin.gif gal nuo grindų priklauso? Mūsų medinėmis labai gerai čiuožia.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 02, 09:57)
Merginos, o jūs pabandykit be latekso pavaikščiot - nu žinokit, nuostabu, bet neslysta... Aš jau metai kaip vaikštau ir sveika:) Nors pradžioj irgi buvo labai nuostabu.... Ir netgi neplyšta...
Su Naujais metais 4u.gif

tai cia ne del slydimo- cia del sveikatos visas idomumas... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane irgi visam name parketas ir laiptų begalė. Mergytės pas mane sugeba ir su savo lateksuotom čiuožt, jis po kelių mėn. nešiojimo apsivelia ir tampa kaip bet koks kitas padas. Įsibėgėja ir čiuožia... Aš su jom irgi įsibegėju ir čuožiu mažesnę trajektoriją nei jos su lateksuotom:)
Vaikams amortizatorius reik įtaisyt, kad jie nečiuožtų. Man rodos pagal jų veltinų nešiojmą iš vis jokių išvadų daryt negalima, nes pasirodytų, kad veltinis iš vis nepatvarus dalykas tongue.gif
Kiek esu bandžius, man labiausai slydo oda, ypač ant akmeninių plytelių. Versta batsiuvo oda. Po mėnesio kito nešiojimo, taip nusiblizgina ta oda, kad kaip ant ledo su jom...Čiuožiau ant subinės nuo laiptų su odiniais padais, gerai, kad sėkmingai:)

Juperi, tai jei neslyta, tada ir tept nėra ko, ar ne taip???
Dėl sveikumo - pilnai pritariu Raganėlei.

Tiesa, tikrai nesiūlau nelateksuot tapkių, jau vien iš įsitikinimo, kad bus slidu - galima paslyst:) Jei nors kiek prisideda prie neslydimo - tai ir gerai...Tik tenoriu pasakyt, kad dažnai mūsų įsitikinimai tėra tik įsitikinimai. Apie veltinių vaškavimą, beje irgi esu skaičus rusiškuose forumuose, bet ten berods su padais jie buvo. Buvo rašyta, kad vaškuoja, kad drėgmė ir purvas kuo mažiau įsigertų.
O iš tų įsitikimų serijos - tai visai neseniai veltiems batams prižūrėti vienas gamintojas, keliantis visapusišką pasitikėjimą, siūlė geležines šukutes, ale mini karderį - taip giliai nusistebėjau, mano nuomone, tokios šukos tinkamos veltinius išardyt, o ne prižūrėt:)

Nu psio, va kiek prirašiau, čia už ilgą tylėjmo laiką, matyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 02 sausio 2013 - 10:55
Na, Besijuokianti, as tai UZ lateksavima ar kitoki pado pastiprinima. Man, mano lateksuotos namie, ant parketo- neslysta...ir net neabejoju,kad tai prisideda prie veltinuku gyvavimo ilginimo... kazkokiu gilesniu analizavimu ar moksliniu-laboratoriniu tyrimu nesu dariusi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 01 02, 13:00)
Na, Besijuokianti, as tai UZ lateksavima ar kitoki pado pastiprinima. Man, mano lateksuotos namie, ant parketo- neslysta...ir net neabejoju,kad tai prisideda prie veltinuku gyvavimo ilginimo... kazkokiu gilesniu analizavimu ar moksliniu-laboratoriniu tyrimu nesu dariusi... ax.gif

Kad aš irgi NE PRIEŠ...
Tik ne tokia jau baisi nuodėmė nelateksuotos yra. Ir slysta ne tiek baisiai, kiek visi rašo. Tik tiek. Pati lateksuoju ir lateksuosiu pardavimui...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 02, 11:04)
Kad aš irgi NE PRIEŠ...
Tik ne tokia jau baisi nuodėmė nelateksuotos yra. Ir slysta ne tiek baisiai, kiek visi rašo. Tik tiek. Pati lateksuoju ir lateksuosiu pardavimui...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2013 01 01, 23:44)
Sveikos tapkuciu velejos. Klausimas del slepeciu iskilo. Tiksliau ne del slepeciu, o del naudojamu medziagu slepeciu padukams istepti. Istorija tokia - per muge kelias dienas teko salia velianciu kolegu stoveti. Jie turejo slepeciu, padukai nebuvo tepti niekuo ir pirkejams aiskino, kad silikonai..lateksai ir kitos priemones baisiai kenkia nesiojanciuju sveikatai ir padukus galima TIK vaskuoti o ir seip jie neslysta visai....Kiek paciai teko nesioti slepeciu, tai nusidevejus lateksui ant parketo gerokai paslydinedavau. Gryztu prie klausimo kiek is tikro sios medziagos pavojingos? Klausiu tiesiog ir sportinio idomumo, nes patys slepeciu neveliam, o po tokio kolegu pareiskimu pirkejams noretusi kazkiek aiskumo smile.gif Aciu jeigu atsakysit.

namie nešioju be padų... Na man neslysta ant medinių ir laminato, bet juk už kitą nešiotoją nenorėčiau būt atsakinga smile.gif
Aš apsiuvu oda, nes prie latekso visoks š limpa ir man baisiai atrodo. Padų neklijuoju, nes turiu fobiją klijų nuodingumui (iš savo ankstesnio darbo). T.y. nenoriu jų uostyti. Pora kart klijavau.
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2013 01 02, 09:57)
Su Naujais metais 4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2013 01 02, 10:10)
Neplyšta tai taip, bet slidinėjasi puikiai  biggrin.gif gal nuo grindų priklauso? Mūsų medinėmis labai gerai čiuožia.

gal nuo grindų priklauso g.gif
Atsakyti
Dar ir nuo žmogaus svorio turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti