mušam oi mušam, tokiais kiekiais, kad į fotkę netelpa
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 18:02)
o as ,kai gavau is bulgaru tamsiai bordo vilna taip vaizdingai maciau bordo ir balta kartu, o gavosi .. kad uzdaze.. ir pati bordo is tamsios , sviesi liko gal kas bandet? gal i karsta vandeni nereikejo kisti?
o taip ne į temą, kam tu dedi nuotraukas į tą puslapį su papais?
neveliu iš spalvotps bg jau seniai...
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 29, 12:53)
o taip ne į temą, kam tu dedi nuotraukas į tą puslapį su papais?
kad as nezinau, kur daugiau deti, kad nereiktu viso dydzio nuotraukos rodyti man SM kazkodel nevisada duoda "prisegti" foto
su bulgariska, tai man pirma karta taip daze, lietuviska kaip taisykle dazo, bet va dabar ir ta prisidejo
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 18:02)
o as ,kai gavau is bulgaru tamsiai bordo vilna taip vaizdingai maciau bordo ir balta kartu, o gavosi .. kad uzdaze.. ir pati bordo is tamsios , sviesi liko gal kas bandet? gal i karsta vandeni nereikejo kisti?
Bandžiau vien iš šitos spalvos, bet aš nepyliau verdančio vandens, tai liko graži bordinė . Bet jau dažo
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 19:10)
kad as nezinau, kur daugiau deti, kad nereiktu viso dydzio nuotraukos rodyti man SM kazkodel nevisada duoda "prisegti" foto
su bulgariska, tai man pirma karta taip daze, lietuviska kaip taisykle dazo, bet va dabar ir ta prisidejo
http://imageshack.us/
ar flickr
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 29, 16:43)
gerai, daugiau papu nebus
O aš vis sielos ramybės dėl padų nerandu nusipirkau woole mikroporinės gumos ir kontaktinių klijų senukuose. Nu žinokit, neklijuoja jie man tų padų kaip norėčiau
O gal kas žinote kaip tos Žakonos mikroporinės gumos ar jau išpjaustytos, ar kaip woole gabalas toks?
Gal be reikalo aš čia su tom gumom vargstu bet labai noriu kedukų pavasariui sau po lauką lakstyt
vėliau šiandien ilgaaulius, bordo veltinius (nejaučiu rankyčių ) prisiūsiu padus ir eisiu į miestą, kai pašals
O gal kas žinote kaip tos Žakonos mikroporinės gumos ar jau išpjaustytos, ar kaip woole gabalas toks?
Gal be reikalo aš čia su tom gumom vargstu bet labai noriu kedukų pavasariui sau po lauką lakstyt
vėliau šiandien ilgaaulius, bordo veltinius (nejaučiu rankyčių ) prisiūsiu padus ir eisiu į miestą, kai pašals
senukuose pusė velnio klijuojantys yra 88 ar kaip ten juos, bet šiaip geriau batsiuviški. Žakonoj gumos irgi lakštais. Nepamiršt reikia švitriniu pašiaušt, kad kibtų gerai ir tikrai laiko. Jei jau niekaip nesiseka klijuot - prisiūt gumas ne ką didesnė problema nei odą.
Sveikos tapkuciu velejos. Klausimas del slepeciu iskilo. Tiksliau ne del slepeciu, o del naudojamu medziagu slepeciu padukams istepti. Istorija tokia - per muge kelias dienas teko salia velianciu kolegu stoveti. Jie turejo slepeciu, padukai nebuvo tepti niekuo ir pirkejams aiskino, kad silikonai..lateksai ir kitos priemones baisiai kenkia nesiojanciuju sveikatai ir padukus galima TIK vaskuoti o ir seip jie neslysta visai....Kiek paciai teko nesioti slepeciu, tai nusidevejus lateksui ant parketo gerokai paslydinedavau. Gryztu prie klausimo kiek is tikro sios medziagos pavojingos? Klausiu tiesiog ir sportinio idomumo, nes patys slepeciu neveliam, o po tokio kolegu pareiskimu pirkejams noretusi kazkiek aiskumo Aciu jeigu atsakysit.
Veltinis tikrai slysta neteptas, mano sūnus mėgsta slidinėt ir jo šlepetės specialiai niekuo neteptos. Dėl kenkimo - natūralus lateksas juk yra kaučiukmedžio syvai, natūrali medžiaga, tiesa su priemaišomis, kurios, mano galva išgaruoja džiūstant. Silikonai ir kiti sintetiniai reikalai, taip pat padų klijai, manyčiau kenkia panašiai taip (arba mažiau nes prie kojos liečiasi veltinis, klijus koja pasiekti gali tik kiaurai pranešiojus veltinį iš vidaus), kaip guminės šlepetės kroksai ar kiti iš EVA ir kitų plastikų, gumos gaminami padai, kurie liečiasi prie basos kojos. Niekuo nepagrįsta nuomonė, tiesiog pati sau taip išsiaiškinus esu