Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

mušam oi mušam, tokiais kiekiais, kad į fotkę netelpa karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 12 29, 08:06)
mušam oi mušam, tokiais kiekiais, kad į fotkę netelpa  karsta.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o as ,kai gavau is bulgaru tamsiai bordo vilna taip vaizdingai maciau bordo ir balta kartu, o gavosi .. rolleyes.gif kad uzdaze.. doh.gif ir pati bordo is tamsios , sviesi liko rolleyes.gif gal kas bandet? gal i karsta vandeni nereikejo kisti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 18:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o as ,kai gavau is bulgaru tamsiai bordo vilna taip vaizdingai maciau bordo ir balta kartu, o gavosi .. rolleyes.gif  kad uzdaze.. doh.gif ir pati bordo is tamsios , sviesi liko rolleyes.gif gal kas bandet? gal i karsta vandeni nereikejo kisti?
user posted image

o taip ne į temą, kam tu dedi nuotraukas į tą puslapį su papais? rolleyes.gif

neveliu iš spalvotps bg jau seniai...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 29, 12:53)
o taip ne į temą, kam tu dedi nuotraukas į tą puslapį su papais?  rolleyes.gif

neveliu iš spalvotps bg jau seniai...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad as nezinau, kur daugiau deti, kad nereiktu viso dydzio nuotraukos rodyti rolleyes.gif man SM kazkodel nevisada duoda "prisegti" foto g.gif

su bulgariska, tai man pirma karta taip daze, lietuviska kaip taisykle dazo, bet va dabar ir ta prisidejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 18:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o as ,kai gavau is bulgaru tamsiai bordo vilna taip vaizdingai maciau bordo ir balta kartu, o gavosi .. rolleyes.gif  kad uzdaze.. doh.gif ir pati bordo is tamsios , sviesi liko rolleyes.gif gal kas bandet? gal i karsta vandeni nereikejo kisti?

Bandžiau vien iš šitos spalvos, bet aš nepyliau verdančio vandens, tai liko graži bordinė smile.gif. Bet jau dažo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 29, 19:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad as nezinau, kur daugiau deti, kad nereiktu viso dydzio nuotraukos rodyti rolleyes.gif man SM kazkodel nevisada duoda "prisegti" foto g.gif

su bulgariska, tai man pirma karta taip daze, lietuviska kaip taisykle dazo, bet va dabar ir ta prisidejo schmoll.gif

http://imageshack.us/
ar flickr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 29, 16:43)

aciuks.gif gerai, daugiau papu nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 30, 05:19)
aciuks.gif gerai, daugiau papu nebus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš vis sielos ramybės dėl padų nerandu g.gif nusipirkau woole mikroporinės gumos ir kontaktinių klijų user posted imagesenukuose. Nu žinokit, neklijuoja jie man tų padų kaip norėčiau doh.gif

O gal kas žinote kaip tos Žakonos mikroporinės gumos ar jau išpjaustytos, ar kaip woole gabalas toks?

Gal be reikalo aš čia su tom gumom vargstu ax.gif bet labai noriu kedukų pavasariui sau po lauką lakstyt blush2.gif

vėliau šiandien ilgaaulius, bordo veltinius (nejaučiu rankyčių smile.gif ) prisiūsiu padus ir eisiu į miestą, kai pašals smile.gif
Atsakyti
senukuose pusė velnio klijuojantys yra 88 ar kaip ten juos, bet šiaip geriau batsiuviški. Žakonoj gumos irgi lakštais. Nepamiršt reikia švitriniu pašiaušt, kad kibtų gerai ir tikrai laiko. Jei jau niekaip nesiseka klijuot - prisiūt gumas ne ką didesnė problema nei odą.
Atsakyti
Sveikos tapkuciu velejos. Klausimas del slepeciu iskilo. Tiksliau ne del slepeciu, o del naudojamu medziagu slepeciu padukams istepti. Istorija tokia - per muge kelias dienas teko salia velianciu kolegu stoveti. Jie turejo slepeciu, padukai nebuvo tepti niekuo ir pirkejams aiskino, kad silikonai..lateksai ir kitos priemones baisiai kenkia nesiojanciuju sveikatai ir padukus galima TIK vaskuoti o ir seip jie neslysta visai....Kiek paciai teko nesioti slepeciu, tai nusidevejus lateksui ant parketo gerokai paslydinedavau. Gryztu prie klausimo kiek is tikro sios medziagos pavojingos? Klausiu tiesiog ir sportinio idomumo, nes patys slepeciu neveliam, o po tokio kolegu pareiskimu pirkejams noretusi kazkiek aiskumo smile.gif Aciu jeigu atsakysit.
Atsakyti
Veltinis tikrai slysta neteptas, mano sūnus mėgsta slidinėt ir jo šlepetės specialiai niekuo neteptos. Dėl kenkimo - natūralus lateksas juk yra kaučiukmedžio syvai, natūrali medžiaga, tiesa su priemaišomis, kurios, mano galva išgaruoja džiūstant. Silikonai ir kiti sintetiniai reikalai, taip pat padų klijai, manyčiau kenkia panašiai taip (arba mažiau nes prie kojos liečiasi veltinis, klijus koja pasiekti gali tik kiaurai pranešiojus veltinį iš vidaus), kaip guminės šlepetės kroksai ar kiti iš EVA ir kitų plastikų, gumos gaminami padai, kurie liečiasi prie basos kojos. Niekuo nepagrįsta nuomonė, tiesiog pati sau taip išsiaiškinus esu biggrin.gif
Atsakyti