Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

gražūs vaikiški abiejų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 12 21, 21:10)
neatsiklijuoja, klijuojant kaučiukiniais kontaktiniais klijais skirtais batams, kurie išdžiūvę lieka lankstūs - viskas būna gerai. Atsilupinėja tik ilgainiui kraščiukai kur veltinis išsidėvi. Klijuoti reikia pirmiausiai klijais ištepant veltinį, tai išdžiovinus jau tepti pagal instrukciją - abu paviršius, padžiovint ir suklijuot.

Ačiū, Raganele, už išsamią instrukciją -bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamba: 23 gruodžio 2012 - 11:56
Sveikos mergaites,
gal galesit atsakyti man smile.gif O kodel veltinio tapkes baisiai pukuojasi, seriasi?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 27, 20:30)
Sveikos mergaites,
gal galesit atsakyti man smile.gif O kodel veltinio tapkes baisiai pukuojasi, seriasi?

O iš kokios vilnos velta?
Man iš bulgariškos sluoksnos burbuliavosi ir šėrėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 12 27, 21:01)
O iš kokios vilnos velta?
Man iš bulgariškos sluoksnos burbuliavosi ir šėrėsi g.gif

nezinau zinokit is kokios, pirkau.... bet tokiais seriais eina.... tai kazin visad cia ir bus taip? nieko negalima padaryti?
Atsakyti
spalvota? natūrali? davelta? nedavelta?

Jei natūrali pilka, tai taip mėgsta gotlando sluoksna daryt... jei šeriais eina.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 28, 00:03)
spalvota? natūrali? davelta? nedavelta?

Jei natūrali pilka, tai taip mėgsta gotlando sluoksna daryt... jei šeriais eina.

aga, pilka...... nu jo tokiais seriais rupuziokes..... na matyt jau nieko nebepadarysiu.... gal pasisers ir nustos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 28, 10:38)
aga, pilka......  nu jo tokiais seriais rupuziokes..... na matyt jau nieko nebepadarysiu.... gal pasisers ir nustos? biggrin.gif

Nufotografuokit, mūsų asės mergaitės gal ką patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 27, 20:30)
Sveikos mergaites,

Sveikos,

Nupirkau vyrui tapkes ir ta pati problema iškilo. Kadangi nenusimanau, tai nežinau ar turi pūkuotis ar ne? g.gif
Įdėsiu foto:

user posted image
Atsakyti
Šiaip tai nuo vilnos daug priklauso... g.gif Gal išsipūkuos ir nustos

Atsakyti
Na, bet iš tiesų būtent pilkasis karšinys ir šeriasi daugiausiai, kitos spalvos +- pasipūkuoja ir tiek.. O man taip gražu pilka.. Gal parekomenduotumėt kokią vilnelę? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilna turi/privalo nusipukuoti !!! Kokios tame problemos??? juk visos eate tureje ir megztiniu ir kilimu ir pledu- viskas "issivalo" ir veliau nesipukuoja... susidariau toki vaizda, lyg ne viena nesate anksciau turejus vilnoniu gaminiu... g.gif

savo dukrai, kuri nesioja mano veltas tapkes ir nenusirenka laiks nuo laiko vilnos pupsiuku- sakau, kad "ji- tingine" ir ne kitaip. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 29 gruodžio 2012 - 09:10