Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2012 12 20, 09:32)
kad šitus gautau teko kryžiaus kelius nueit ir ant galo po 20 porų kiekvieno dydžio užsisakyt  doh.gif

doh.gif doh.gif
nu va ir isaiskejo , kur jums visoms padus rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 20, 17:20)
doh.gif  doh.gif
nu va ir isaiskejo , kur jums visoms padus rasti lotuliukas.gif

nu visoms tai nikaip biggrin.gif mat man pačiai jų reikia ne vien savo batams.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 12 20, 11:37)
nu visoms tai nikaip biggrin.gif mat man pačiai jų reikia ne vien savo batams.

nu gerai gerai, bet saviskems po blatu, kad koju nesaltu gal israsysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 20, 17:45)
nu gerai gerai, bet saviskems po blatu, kad koju nesaltu gal israsysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

be abejo
Apie padus kalbant, prisiimu sau garbę biggrin.gif - užrodžiau woolui gerulius guminius padukus šlepetėms paklijuoti, jau turi parduotuvėj. Įprastai batsiuviai mat pasiūlo tokius per kietus lakštus, o kiek išbandžiau - kuo lankstesnis reikalas, tuo mažesnė tikimybė, kad nuplyš. Tai va, kas man laiškus rašėt, sorry jei kam neatsakiau, bus mažiau ieškojimų ir klaidžiojimų.
Atsakyti
Sveikutės, parodysiu naujausia darbelį, tapkutes mano pupai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 12 20, 19:02)
be abejo 
Apie padus kalbant, prisiimu sau garbę biggrin.gif  - užrodžiau woolui gerulius guminius padukus šlepetėms paklijuoti, jau turi parduotuvėj.

turi thumbup.gif pabandysiu ir as tuos padus iki šiol tai apsiūdavau oda bigsmile.gif o aš daugiau mažas kojytes šildau

user posted image

user posted image

o šie šuniukai mano mažam vyrukui:

user posted image

user posted image

beje, Raganėle, jeigu būtų atliekamų vaikiškų padų gal perleistum blush2.gif nes tokius kiekius pirkti blink.gif kai reikia tik 1 poros (čia savam)

.eva. gražios miauksės, o snukutis ir ūsai piešti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamba: 21 gruodžio 2012 - 11:45
Labai gražūs vaikiški, maniškiai pavydėtų, nes gauna tik be pribambasų smile.gif
Vaikams padukus klijuoju iškirptus iš lakštų, o laukui neturiu ir daug tikrai nepirksiu, susirasiu ko nors po vieną porytę. Ten užplaukimas buvo man su tais moteriškais padais, prisvilo reikėjimas tai taip gavosi.
Odinukai man neįtinka dėl negalėjimo skalbti, geriau tuos gumos lakštus pridaigstau, jei jau labai atlupinėja vaikai. Bet teisingai priklijavus tai gerai laiko.
Atsakyti
man irgi taip faina tie vaikiski, norisi pabandyti, reik ieskoti vaiku aplinkui, o tai norisi, kad kas nors nesiotu ir kaifuotu lotuliukas.gif eva, o pupa tu akyciu "nenuskabys"? biggrin.gif
raganele, o tai su guma galima plauti? neatsiklijuos?
Atsakyti
Snukutis su ūsais piešti 4u.gif
Pupai jau penkeri, nebeskabo jau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Raganele, man ir bais įdomu dėl skalbimo su priklijuojamais padais g.gif Ar tikrai galima, neatsiklijuoja?

Atsakyti
neatsiklijuoja, klijuojant kaučiukiniais kontaktiniais klijais skirtais batams, kurie išdžiūvę lieka lankstūs - viskas būna gerai. Atsilupinėja tik ilgainiui kraščiukai kur veltinis išsidėvi. Klijuoti reikia pirmiausiai klijais ištepant veltinį, tai išdžiovinus jau tepti pagal instrukciją - abu paviršius, padžiovint ir suklijuot.
Atsakyti
QUOTE(.eva. @ 2012 12 22, 05:15)
Snukutis su ūsais piešti  4u.gif
Pupai jau penkeri, nebeskabo jau smile.gif

user posted image

na o jau pupos gražumas wub.gif ,taputės irgi gražios 4u.gif
Atsakyti