Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2012 11 02, 15:21)
Ir mane taip pat  4u.gif

Mane irgi domintų. Čia turbūt pagrindinė veltinukų problema - padai.
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2012 11 02, 10:15)
Laba ryta visoms  velejoms 4u.gif
Noriu paklausti kur man gauti padu veltiniams ?
pas batsiuvius labai negrazios tos gumos ax.gif

Ar veltiniams lauke vaiksciot, ar slepetems?
Atsakyti
Lauke ilgiems batams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2012 11 02, 19:53)
Lauke ilgiems batams 4u.gif

kokių dviejų metų diskusijų tema biggrin.gif kai kurios randa, nesako arba randa baisius ir kaliošus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Nu kokios čia problemos biggrin.gif kam tikrai reikia, tas susiranda, dėdė google randa viską visam pasauly, nu tik Vilniuj ne.
Didesnė veltinio problema yra tokie purūs minkštučiai tapukai apsimetantys veltiniu ir mugėse jo vardą juodinantys. Mano nors nepurūs, bet kaip laukui, vistiek netinkami, kaip kietai besuvelčiau, galų gale apavas formą praranda nuo kojų šilumos.
Atsakyti
Na, kad ir šitam puslapy paveiksliukų būtų, mano šiandieniniai uggs'ai:

user posted image
Atsakyti
Raganele super atrodo thumbup.gif wub.gif nunešk pas batsiuvi kad paduka pridėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 02 lapkričio 2012 - 23:05
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 02, 23:04)
Raganele super atrodo  thumbup.gif  wub.gif nunešk pas batsiuvi kad paduka pridėtų  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif
hm g.gif nežinau, kiek bandžiau kažkada seniai, tai nei vienas nesutiko to daryt veltiniams.
Atsakyti
labai jau nerimtai batsiuvei ziuri i veltinius nznau kodel g.gif
Atsakyti
La rytas 4u.gif
Raganėle, labai šauniai atrodo wub.gif

O aš o aš ką vakar paroviau wub.gif
Sendaikčiuose kočėlus už 20 litowcų wub.gif Tik išpjovos labai stambios-matysiu kaip seksis kočiot-nagai niežti išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 02, 23:28)
Ačiū smile.gif
hm g.gif nežinau, kiek bandžiau kažkada seniai, tai nei vienas nesutiko to daryt veltiniams.

Pas mane vienas apsiima, bet kaina doh.gif Ir perspėjo, kad gaunasi ne kaip fabrike biggrin.gif Nelabai dailiai reik suprasti, tai taip ir nenešiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 03, 04:22)
La rytas 4u.gif
Raganėle, labai šauniai atrodo  wub.gif

O aš o aš ką vakar paroviau wub.gif
Sendaikčiuose kočėlus už 20 litowcų wub.gif  Tik išpjovos labai stambios-matysiu kaip seksis kočiot-nagai niežti išbandyt  biggrin.gif

tu apie rinte kalbi? tai as kaip tik ebay ir maciau lietuvi pardavinejanti rintes, ir vienintele normali kaina, tik man atsiuntimas 60$ buvo rolleyes.gif lotuliukas.gif o jus gi galit vietoj pasiimti. as manau pas jus dar galima orginalu rasti.

raganele thumbup.gif o tu virsu privelei ar prisiuvai. o ko blogi tie padai, kuriuos tu dedi? man kaip tik labai fainai atrodo, dar norejau klausti, kur tu juos randi biggrin.gif mirksiukas.gif

tiesa pasakius, kiek as google ieskojau, nieko daug neradau g.gif schmoll.gif ir tai daugiausia pardavineja tik didmeniniais kiekiais rolleyes.gif
http://solematerial....es-based-on-sbr
http://www.algeos.co..._and_heels.html
Atsakyti