Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nuo maniskes vilnos kai karsem - tai rankytes nuo riebalu blizgejo. O veliant viskas issiplove, gal todel man jos taip ir ispliaro ax.gif , nors formuojant ant kojos atrode kaip ir tvirtokos tokios, o dziudamos praskydo. Bandziau ir batukus velti - dejau 5 sluoksnius, ir is tu 5 sluoksniu - matosi kad yra 3 sluoksniai (net nzn kaip kitaip paaiskinti - is virsaus 3 sluoksniai matosi, bet pabandzius giliau ranka ikisti tarp ju, tai zemiau sukibe - gal cia dar turejau labiau pavelti, apacia sukibo, o virsus ne?)
Tad darau isvada, kad maniske vilna netinkama slapiam velimui. Kaip ir rase Juperi, turbut ji tinkama tik kaldroms siuti, tik ja reikejo pries karsiant ispjauti....o dabar is likusiu bus galima siulus verpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 12 15, 11:59)
aaa, o aš maniau, kad čia jos biggrin.gif

O aš galvoju, nu akurat nuo Raganelės nukopintos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillka @ 2012 12 16, 18:24)
Nuo maniskes vilnos kai karsem - tai rankytes nuo riebalu blizgejo. O veliant viskas issiplove, gal todel man jos taip ir ispliaro  ax.gif , nors formuojant ant kojos atrode kaip ir tvirtokos tokios, o dziudamos praskydo. Bandziau ir batukus velti - dejau 5 sluoksnius, ir is tu 5 sluoksniu - matosi kad yra 3 sluoksniai (net nzn kaip kitaip paaiskinti - is virsaus 3 sluoksniai matosi, bet pabandzius giliau ranka ikisti tarp ju, tai zemiau sukibe - gal cia dar turejau labiau pavelti, apacia sukibo, o virsus ne?)
Tad darau isvada, kad maniske vilna netinkama slapiam velimui. Kaip ir rase Juperi, turbut ji tinkama tik kaldroms siuti, tik ja reikejo pries karsiant ispjauti....o dabar is likusiu bus galima siulus verpti  smile.gif

lanolinas visada išsiplauna. Tiesiog tos lietuviškos mišrūnės niekam tikusios smile.gif
nori iš lietuviškos vilnos velt imk šiurkščiavilnes, romanovus.... veislines smile.gif skirtingos veislės turi skirtingas savybes
Atsakyti
Kur visos dingot? visos prie velimo stalu? lotuliukas.gif
O as pamaciau FB viena palta su idomiu susegimu ir baisiai uzsimaniau pritaikyti rolleyes.gif lotuliukas.gif taigi va kas gavosi, truputi sleivokas/kreivokas, bet svarbiausia pats principas isejo biggrin.gif sagos is polimerinio molio, geriau aisku butu, kur nors rasti tikro medzio, bet tokio dydzio kolkas niekur neradau rolleyes.gif uzsegimas su velkro lipdukais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 20, 03:16)
Kur visos dingot? visos prie velimo stalu? lotuliukas.gif
O as pamaciau FB viena palta su idomiu susegimu ir baisiai uzsimaniau pritaikyti rolleyes.gif  lotuliukas.gif taigi va kas gavosi, truputi sleivokas/kreivokas, bet svarbiausia pats principas isejo biggrin.gif  sagos is polimerinio molio, geriau aisku butu, kur nors rasti tikro medzio, bet tokio dydzio kolkas niekur neradau rolleyes.gif uzsegimas su velkro lipdukais
user posted image

Zit, puikiai pritaikei thumbup.gif
sMedinių sagų mugėse , čia Lietuvoj galima gauti įvairių
Atsakyti
Ziit, šauniai smile.gif medinių dekoratyvinių man sūnus pridaręs - nuo šakos pjauna plonyčius skrituliukus, apšlifuoja ir skylutes sugręžioja. Su visa žieve gražu.
Dingusios po vilnom... giliai giliausiai, bet norisi įkvėpt, tai sm aplankiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 20 gruodžio 2012 - 12:01
QUOTE(raganele @ 2012 12 20, 12:01)
Ziit, šauniai smile.gif medinių dekoratyvinių man sūnus pridaręs - nuo šakos pjauna plonyčius skrituliukus, apšlifuoja ir skylutes sugręžioja. Su visa žieve gražu.
Dingusios po vilnom... giliai giliausiai, bet norisi įkvėpt, tai sm aplankiau
user posted image

erziniesi??? negaliu atsiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 12 20, 14:16)
erziniesi??? negaliu atsiziureti 4u.gif

tongue.gif nugi pasidaryk, šiandien su savo pilkais po turgų basčiausi, nu jokie šalčiai nebaisūs, reiks vaikam kažkaip ištaikyt progą padaryt
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 12 20, 14:23)
tongue.gif  nugi pasidaryk, šiandien su savo pilkais po turgų basčiausi, nu jokie šalčiai nebaisūs, reiks vaikam kažkaip ištaikyt progą padaryt

nezinoc, nei si kur tu padu gauti, nei kas man juos prisiutu...
Atsakyti
Raganel, nuostabūs batai wub.gif , o dar sako, kad per kalėdas dideli šalčiai nusimato g.gif
O tas viršus numegztas ir suveltas? labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Juperi, wool.lt padų mačiau, pasidairyk g.gif
O pas mus irgi nesiuva tokių padų verysad.gif
Atsakyti
pas mus deje tokiu turgu nera, greiciausiai sagas pati darysiu.

Va va ir as galvojau sau pasidaryti, ka nors labai silto, kad su sunim vaikscioti ilgai galeciau, bet irgi uzstringa padu klausimas rolleyes.gif tiesa salta ziema mus kolkas tik gasdina, kol kas mes net sniego neturejom rolleyes.gif

kam idomu va ka radau , grazesni nei rusiski kaliosai, bet neaisku, kaip veltiniams tiktu g.gif
http://www.aliexpres.../522743442.html
Atsakyti
Viršus ir megztas ir veltas, dabar pas mane mezginių virimas ir vėlimas ant bangos
QUOTE(Juperi @ 2012 12 20, 14:34)
nezinoc, nei si kur tu padu gauti, nei kas man juos prisiutu...

kad šitus gautau teko kryžiaus kelius nueit ir ant galo po 20 porų kiekvieno dydžio užsisakyt doh.gif tep kad jeigu ką žinokit kur ieškot biggrin.gif kalnas lyšnų yr, nu bet čia buvo iš serijos "labai prisireikė"... O dabar vaikiškų prisireikė, bijau pradėt
Atsakyti