[quote=ingsius,2012 11 25, 15:25]
Perskaiciau nesuskaiciuojama kieki jusu temu apie veltinukus, perziurejau visas duotas nuorodas ir pagaliau pasiryzau nusivelt
Beje su dekoru nepavyko, dar reikia "uzaugt" iki jo.
Aš ir tik pradedanti, štai mano naujos šlepetės mažai mergaitei, o šiaip ir dėl velimo, ir dėl dekoro man dar "augti ir augti"
QUOTE(Zamba @ 2012 11 25, 19:46)
ir dėl dekoro man dar "augti ir augti"
Dėl dekoro, tai sakyčiau esi visai padoraus ūgio Tokios visai visai padoraus
QUOTE(Šelma @ 2012 11 25, 20:00)
Dėl dekoro, tai sakyčiau esi visai padoraus ūgio Tokios visai visai padoraus
Ačiū Šelma norėjau padaryti kitaip, bet gavosi taip kaip gavosi Puikiai suprantu, kad išsyk viskas nesigauna Manau dar nemažai pastangų teks įdėti, kad likčiau patenkinta rezultatu
QUOTE(Zamba @ 2012 11 25, 20:11)
Ačiū Šelma norėjau padaryti kitaip, bet gavosi taip kaip gavosi Puikiai suprantu, kad išsyk viskas nesigauna Manau dar nemažai pastangų teks įdėti, kad likčiau patenkinta rezultatu
Zamba, gražūs tapukai
O čia darbymečiu kvepia, namučiai apytuščiai
QUOTE(ingsius @ 2012 11 25, 14:34)
Tie karoliukai, tai greitai
O kokią adatą naudojot karoliukams prisiūti?
Ar siuliuką su adatą į išvirkščią pusę išvesdavot?
Nes man labiau patinka, kai siūlas lieka viduje voiloko ir išvirkščioje pusėje jo nesimato.
QUOTE(Ingadi @ 2012 11 26, 14:11)
O kokią adatą naudojot karoliukams prisiūti?
Nes man labiau patinka, kai siūlas lieka viduje voiloko ir išvirkščioje pusėje jo nesimato.
Adata paprasta, plona, mazyte, kad karoliukas persivertu. Siula pasirinkau identiskos spalvos vidinei slepetes pusei ir stengiausi siuti, kad siulo nesimatytu, t.y. durdavau per viduriuka, kad siulas neislystu nei gerojoj, nei blogojoj pusej
Sveikos
Kas veliate su žaliaisiais kurpaliais, sakykite prašau, ar nesiskundžia veltinukų avėtojai platumu? ar čia man sekasi taip su siaurakojais..?
Kas veliate su žaliaisiais kurpaliais, sakykite prašau, ar nesiskundžia veltinukų avėtojai platumu? ar čia man sekasi taip su siaurakojais..?
QUOTE(Rittule @ 2012 12 08, 10:32)
Sveikos
Veliu tik ant žalių kurpalių, bet tokio dar neteko girdėti
Dukros ir dukterėčios kojos laaabai siaurutės, bet iš veltų neišlenda ir platumu nesiskundžia
Damos, o juk žinot, kad žalių kuroalių yra labai labai labai daug modelių. Gal ant skirtingų veliat
Kurpalių modeliukas H 2009, kokius ir Litwool nuomoja.
QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 17:31)
Šitie labiau platesnėms kojoms ko gero, bet man patinka. Tik dydžius reik atsiskaičiuot
QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 16:20)
Veliu tik ant žalių kurpalių, bet tokio dar neteko girdėti
Dukros ir dukterėčios kojos laaabai siaurutės, bet iš veltų neišlenda ir platumu nesiskundžia
o kokio tipo tavo veltinukai? įspiriami ar su užkulniu? iš karšinio veli?
QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 18:31)
aš naudoju Aris, jie gerokai siauresni nei H2009, išglostau apglostau, nieko nesuprantu
QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 08, 16:47)
Damos, o juk žinot, kad žalių kuroalių yra labai labai labai daug modelių. Gal ant skirtingų veliat
labai labai labai daug???
moteriškų daugiau lyg ir nėra apart mano minėtų ar klystu?