Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

[quote=ingsius,2012 11 25, 15:25]

Perskaiciau nesuskaiciuojama kieki jusu temu apie veltinukus, perziurejau visas duotas nuorodas ir pagaliau pasiryzau nusivelt

Beje su dekoru nepavyko, dar reikia "uzaugt" iki jo.

Aš ir tik pradedanti, štai mano naujos šlepetės mažai mergaitei, o šiaip ir dėl velimo, ir dėl dekoro man dar "augti ir augti" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamba: 25 lapkričio 2012 - 18:59
QUOTE(Zamba @ 2012 11 25, 19:46)
ir dėl dekoro man dar "augti ir augti"  blush2.gif

Dėl dekoro, tai sakyčiau esi visai padoraus ūgio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokios visai visai padoraus rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2012 11 25, 20:00)
Dėl dekoro, tai sakyčiau esi visai padoraus ūgio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tokios visai visai padoraus  rolleyes.gif  wub.gif

Ačiū Šelma 4u.gif norėjau padaryti kitaip, bet gavosi taip kaip gavosi doh.gif Puikiai suprantu, kad išsyk viskas nesigauna schmoll.gif Manau dar nemažai pastangų teks įdėti, kad likčiau patenkinta rezultatu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2012 11 25, 20:11)
Ačiū Šelma  4u.gif norėjau padaryti kitaip, bet gavosi taip kaip gavosi  doh.gif  Puikiai suprantu, kad išsyk viskas nesigauna  schmoll.gif Manau dar nemažai pastangų teks įdėti, kad likčiau patenkinta rezultatu g.gif

Zamba, gražūs tapukai thumbup.gif

O čia darbymečiu kvepia, namučiai apytuščiai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingsius @ 2012 11 25, 14:34)
Tie karoliukai, tai greitai irnesakyk.gif

O kokią adatą naudojot karoliukams prisiūti?
Ar siuliuką su adatą į išvirkščią pusę išvesdavot?
Nes man labiau patinka, kai siūlas lieka viduje voiloko ir išvirkščioje pusėje jo nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2012 11 26, 14:11)
O kokią adatą naudojot karoliukams prisiūti?
Ar siuliuką su adatą į išvirkščią pusę išvesdavot?
Nes man labiau patinka, kai siūlas lieka viduje voiloko ir išvirkščioje pusėje jo nesimato.

Adata paprasta, plona, mazyte, kad karoliukas persivertu. Siula pasirinkau identiskos spalvos vidinei slepetes pusei ir stengiausi siuti, kad siulo nesimatytu, t.y. durdavau per viduriuka, kad siulas neislystu nei gerojoj, nei blogojoj pusej smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kas veliate su žaliaisiais kurpaliais, sakykite prašau, ar nesiskundžia veltinukų avėtojai platumu? ar čia man sekasi taip su siaurakojais..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 12 08, 10:32)
Sveikos  4u.gif

Kas veliate su žaliaisiais kurpaliais, sakykite prašau, ar nesiskundžia veltinukų avėtojai platumu? ar čia man sekasi taip su siaurakojais..? smile.gif

Veliu tik ant žalių kurpalių, bet tokio dar neteko girdėti g.gif
Dukros ir dukterėčios kojos laaabai siaurutės, bet iš veltų neišlenda ir platumu nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
Damos, o juk žinot, kad žalių kuroalių yra labai labai labai daug modelių. Gal ant skirtingų veliat wink.gif
Atsakyti
Kurpalių modeliukas H 2009, kokius ir Litwool nuomoja.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 17:31)

Šitie labiau platesnėms kojoms ko gero, bet man patinka. Tik dydžius reik atsiskaičiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 16:20)
Veliu tik ant žalių kurpalių, bet tokio dar neteko girdėti g.gif
Dukros ir dukterėčios  kojos laaabai siaurutės, bet iš veltų  neišlenda ir platumu nesiskundžia smile.gif

o kokio tipo tavo veltinukai? įspiriami ar su užkulniu? iš karšinio veli?

QUOTE(stewie @ 2012 12 08, 18:31)

aš naudoju Aris, jie gerokai siauresni nei H2009, išglostau apglostau, nieko nesuprantu g.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2012 12 08, 16:47)
Damos, o juk žinot, kad žalių kuroalių yra labai labai labai daug modelių. Gal ant skirtingų veliat wink.gif

labai labai labai daug???
moteriškų daugiau lyg ir nėra apart mano minėtų ar klystu?
Atsakyti