Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(xsena @ 2012 11 20, 19:13)
Kas gali pasakyti kiek gramu reikia pirštinėm, nejaugi niekas nevėlėt pirštiniu? 4u.gif

as nesveriu, is akies, pasveriau savo viena pirstine, tai 22g, bet ten dar yra ir silko ir siulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2012 11 20, 18:13)
Kas gali pasakyti kiek gramu reikia pirštinėm, nejaugi niekas nevėlėt pirštiniu? 4u.gif

Sveika.
Vakar dariau riešines, tai man prireikė 50 gr.
Atsakyti
Linksmieji tapukai 4u.gif
BG naturali

user posted image
Atsakyti
Mieli tapukai/zuikiukai wub.gif
Atsakyti
As ziuriu i tuos grazuolius zuikius ir norisi kazka tokio daryti, bet kazkaip motyvacijos nera, nes aplink tokio amziaus nera rolleyes.gif
o as padariau, ka vis ilgai galvojau ir kazkam man atrodo siuliau, kai siauri aulai isejo. Cia aulai nesiauri, bet man taip uzsinorejo tongue.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 24, 06:13)
As ziuriu i tuos grazuolius zuikius ir norisi kazka tokio daryti, bet kazkaip motyvacijos nera, nes aplink tokio amziaus nera rolleyes.gif
o as padariau, ka vis ilgai galvojau ir kazkam man atrodo siuliau, kai siauri aulai isejo. Cia aulai nesiauri, bet man taip uzsinorejo  tongue.gif
user posted image      user posted image

originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2012 11 24, 15:52)

aciuks.gif kad ir labai man noretusi buti orginalia, visgi tai galima daug kur rasti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Perskaiciau nesuskaiciuojama kieki jusu temu apie veltinukus, perziurejau visas duotas nuorodas ir pagaliau pasiryzau nusivelt ir sau slepetes smile.gif O Viespateliau, uz toki darba nezinau kiek paimciau, jei parduot reiketu g.gif Pirma vakara turbut 4 valandas sedejau ir jau isivaizdavau, kad padariau darba (jokios normalios formos, jokio standumo blush2.gif ). Tada sugalvojau kita diena su dukra pavelt ka nors dekorui, abi dejom, velem ir kai beminkant galabeli vilnos jis pradejo kieteti, tvirteti, ir savo rankomis pajutau, ka reiskia, kai vilna jau veliasi, supratau, kad mano slepetems dar toki iki tikro suvelimo doh.gif Meciau dekora palikusi ji dukrytei ir emiausi savo slepeciu - tryniau, glosciau ir ko tik joms nedariau (rankos iki zaizdu), kol pagaliau kazkoki rezultata, panasu i slepetes, pasiekiau rolleyes.gif O smagumas koks sueme, kai jos forma normalia igavo ir kojas dar i slapias kisau ir dziaugiausi bigsmile.gif Na, galutiniam rezultate jos man mazos gavosi viena ismiera, teks jas mamai dovanot ax.gif
Beje su dekoru nepavyko, dar reikia "uzaugt" iki jo. Ir tiesa, nezinau kodel sluoksniai susimaise, virsus turejo buti sviesus, o vidus tamsus. Bet vis tiek pasirodau ir dar karta dekoju visoms, kurios dalinasi savo patirtimi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingsius @ 2012 11 25, 14:25)
  O Viespateliau, uz toki darba nezinau kiek paimciau, jei parduot reiketu g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

o dekorui kiek kantrybes reikejo???? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[/quote]

Oi ne, slepetems kantrybes gerokai daugiau isnaudojau ax.gif Tie karoliukai, tai greitai irnesakyk.gif
Atsakyti
[quote=ingsius,2012 11 25, 14:34]
[/quote]

Oi ne, slepetems kantrybes gerokai daugiau isnaudojau ax.gif Tie karoliukai, tai greitai irnesakyk.gif
[/quote]
slepetem velti ne tik kantrybes reikia- ir gero fizinio pasiruosimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau nesuskaiciuojama....

lotuliukas.gif mano ispudziai po pirmuju buvo tokie patys lotuliukas.gif tik tapkes daug blogesnes isejo biggrin.gif o jei reiketu tiek karoliuku suverti-nusisauciau doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Juperi @ 2012 11 25, 08:39)
slepetem velti ne tik kantrybes reikia- ir gero fizinio pasiruosimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti