Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 18:18)
nu ko jus ta vargse Linele uzsipuolet biggrin.gif gal tos tapkes sentimentu pilnos biggrin.gif o as kaip tik pagalvojau,o jeigu suvelti padu forma, o paskui su adata sausai privelti (ar prisiuti) ir dar trupti slapiai patrinti g.gif

Tokios jau tos moteros, emocijų nevaldo lotuliukas.gif
Nei sentimentai nei ką. Nusipirkau veltas tapkutes, beje, su adata veltas, labai nedaug nešiojau ir sudilo. Kojines gi galima suadyti, tai klausiau velt mokančių ir žinančių tą virtuvę su niuansais ar ir tokius daiktus galima užlopyti.
Nebūčiau inžinierė, kad nesugalvočiau kaip jas atgaivint, tai jau minčių turiu panašių į Jūsų paminėtą smile.gif
Daugiau iš jūsų nieko nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 19 lapkričio 2012 - 21:36
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 21:36)
Tokios jau tos moteros, emocijų nevaldo  lotuliukas.gif
Nei sentimentai nei ką. Nusipirkau veltas tapkutes, beje, su adata veltas, labai nedaug nešiojau ir sudilo. Kojines gi galima suadyti, tai klausiau velt mokančių ir žinančių tą virtuvę su niuansais ar ir tokius daiktus galima užlopyti.
Nebūčiau inžinierė, kad nesugalvočiau kaip jas atgaivint, tai jau minčių turiu panašių į Jūsų paminėtą  smile.gif
Daugiau iš jūsų nieko nenoriu  lotuliukas.gif

adata veltas??????????? blink.gif blink.gif blink.gif tada -tai jau eksliuzyyyvas doh.gif nesu girdejusi , kad butu kuri tapkes su adata subadziusi.
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2012 11 19, 13:26)
Sveikutės, dabar tik perkėliau nuotraukas iš fotoaprato ir noriu parodyti savo darbus tam, kad patirties turinčios galėtų įvardinti trūkumus. Labai lauksiu pastabų.

http://img-fotki.yan..._1f4200d_XL.jpg

http://img-fotki.yan...88e9942b_XL.jpg

http://img-fotki.yan...221a5851_XL.jpg

http://img-fotki.yan...1918534b_XL.jpg

mažuliukai fainučiai thumbup.gif
Atsakyti
Ziit, tikrai, kad augi kas dieną thumbup.gif Ir nesuk galvos dėl to persimušimo, jis tik rodo, kad gerai sulipo sluoksniai, kad ne adata velta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 22:36)
Tokios jau tos moteros, emocijų nevaldo  lotuliukas.gif
Nebūčiau inžinierė, kad nesugalvočiau kaip jas atgaivint, tai jau minčių turiu panašių į Jūsų paminėtą  smile.gif
Daugiau iš jūsų nieko nenoriu  lotuliukas.gif

Esu bandžius gaivint, dedant veltinio lopus ir apsiuvus, lateksuotą padą pakeičiau odiniu, darbo buvo įdėta, bet amžius buvo trumpas biggrin.gif O su adata privelt tas skyles, juolab kad jos didelės, tai dar ilgiau truktų g.gif

O jei nedaug nešiota, tai gal nekokybiškos buvo g.gif
Man yra tekę matyt tapkes mugėse pardaduomas, tai jos ne tik kad nesuveltos, bet pradėtos velt ir pabaigtos buvo lotuliukas.gif Nu toks minkštas ale tapkės gaminys su lateksu lotuliukas.gif Tokias nusipirkus, tai tikrai ilgai nenešiotum g.gif
Zit, labai gražios, o spalvų susiliejimai man visai gražu ir nemaišo irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 19 lapkričio 2012 - 22:06
QUOTE(Šelma @ 2012 11 19, 15:54)
... jis tik rodo, kad gerai sulipo sluoksniai, kad ne adata velta  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ta as suprantu, bet kodel pas just taip lygiai graziai , o pas mane 'akvarele" rolleyes.gif lotuliukas.gif

o gal tos Lineles slepetes megztos, o po to veltos? siaip pagalvojau rolleyes.gif nes tikrai su adatom kazkaip nesitiki schmoll.gif , darbas menesiui tikriausiai biggrin.gif

blyn, kol cia parasinejau, suo inventorizacija vilnos likuciuose pravede, doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gal per placiai raudonos vilnos deta? Gal tik siaurai krasteli reikejo det g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 22:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ta as suprantu, bet kodel pas just taip lygiai graziai , o pas mane 'akvarele" rolleyes.gif  lotuliukas.gif

o gal tos Lineles slepetes megztos, o po to veltos? siaip pagalvojau rolleyes.gif nes tikrai su adatom kazkaip nesitiki schmoll.gif , darbas menesiui tikriausiai  biggrin.gif

blyn, kol cia parasinejau, suo inventorizacija vilnos  likuciuose pravede,  doh.gif  rolleyes.gif

Man negražiai vilna perlenda kai maišau skirtingų mikronų vilną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 19, 16:50)
Man negražiai vilna perlenda kai maišau skirtingų mikronų vilną.  smile.gif

cia tikriausiai ir problema g.gif balta-bulgariska, virsuje -lietuviska
Atsakyti
Vakar vėliau viduj BG 22, o išorėj 28mikronų, tai žiauriai persimaišė spalvos doh.gif
Ar matėt, kad Katia jau turi šviesiai pilkos, laaabai graži spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2012 11 19, 14:26)
Sveikutės, dabar tik perkėliau nuotraukas iš fotoaprato ir noriu parodyti savo darbus tam, kad patirties turinčios galėtų įvardinti trūkumus. Labai lauksiu pastabų.

labai faini tapukai smile.gif
Atsakyti
Kas gali pasakyti kiek gramu reikia pirštinėm, nejaugi niekas nevėlėt pirštiniu? 4u.gif
Atsakyti