Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kas gali pasakyti kiek reikia vilnos (sluoksnos) gramu kumštiniu pirštinių porai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tokiu klausimuku.
Pirkausi veltas tapkutes. Ir jau susidėvėjo. Pade priekyje ir ties kulnu atsirado didelės skylės. Ar jas galima užlopyti, "užvelti" ? Jei taip, tada bandysiu skaityt nuo pradžių ir mokytis velti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 00:40)
Pirkausi veltas tapkutes. Ir jau susidėvėjo. Pade priekyje ir ties kulnu atsirado didelės skylės. Ar jas galima užlopyti, "užvelti" ? Jei taip, tada bandysiu skaityt nuo pradžių ir mokytis velti smile.gif

g.gif keista...kam laukti kol pade atsiras DIDELES skyles? as net batus nesu batsiuviui taisyti, kai buna dar tik nezymus nudevejimas, nelaukdama kol kulnas bus "plikas"...

o tapkutes, kai matau, kad lateksas baigia nusinesioti ir yra didele tikimybe prasisviesti skylei, imu ir uzlateksuoju ...kiti gi, nenoredami suaveti iki skyliu- uzsiuva odinius paduku...

Mest jau reikia tokias tapkes lauk...ir velt naujas...amzino nieko nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 19 lapkričio 2012 - 08:50
QUOTE(Juperi @ 2012 11 19, 08:49)
g.gif keista...kam laukti kol pade atsiras DIDELES skyles? as net batus nesu batsiuviui taisyti, kai buna dar tik nezymus nudevejimas, nelaukdama kol kulnas bus "plikas"...

o tapkutes, kai matau, kad lateksas baigia nusinesioti ir yra didele tikimybe prasisviesti skylei, imu ir uzlateksuoju ...kiti gi, nenoredami suaveti iki skyliu- uzsiuva odinius paduku...

Mest jau reikia tokias tapkes lauk...ir velt naujas...amzino nieko nera

Būt užtekę paskutinio sakinio thumbup.gif Kaip suprantu Jūs mašinai ir tepalus ir visokius stabdžių, aušinimų skysčius matote kada pripilti biggrin.gif
Išmoksiu ir nusivelsiu pati tongue.gif ir žinosiu kitą kartą, kad yra siuvami odiniai padukai ir dedamas kažkaip kažkoks lateksas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 19 lapkričio 2012 - 12:20
Sveikutės, dabar tik perkėliau nuotraukas iš fotoaprato ir noriu parodyti savo darbus tam, kad patirties turinčios galėtų įvardinti trūkumus. Labai lauksiu pastabų.

http://img-fotki.yan..._1f4200d_XL.jpg

http://img-fotki.yan...88e9942b_XL.jpg

http://img-fotki.yan...221a5851_XL.jpg

http://img-fotki.yan...1918534b_XL.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamba: 19 lapkričio 2012 - 12:30
Zamba, apnerti batukai labai šaunūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 12:16)
Jūs mašinai ir tepalus ir visokius stabdžių, aušinimų skysčius  matote kada pripilti  biggrin.gif

blink.gif blink.gif ojeiii, o tai Jus vaziuojat kol variklis "uzkala" ir tada perkat nauja masina??? doh.gif- bukit atsargi .... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 12:16)
Būt užtekę paskutinio sakinio  thumbup.gif

g.gif limituotas atsakymo sakiniu skaicius....? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 01:40)

Labai įdomu, kiek laiko tos tapkutės buvo nešiojamos?
Juperi teisi, didelių skylių ( o manau ir mažų) tikrai neapvelsi. verta geriau kitas velt g.gif
Atsakyti
nu ko jus ta vargse Linele uzsipuolet biggrin.gif gal tos tapkes sentimentu pilnos biggrin.gif o as kaip tik pagalvojau,o jeigu suvelti padu forma, o paskui su adata sausai privelti (ar prisiuti) ir dar trupti slapiai patrinti g.gif

o as su klausimu, kodel man taip smarkiai persivele balta su raudona? lyg ir sluoksnis ne plonas rolleyes.gif mastau.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 18:18)
nu ko jus ta vargse Linele uzsipuolet biggrin.gif gal tos tapkes sentimentu pilnos biggrin.gif o as kaip tik pagalvojau,o jeigu suvelti padu forma, o paskui su adata sausai privelti (ar prisiuti) ir dar trupti slapiai patrinti g.gif

o as su klausimu, kodel man taip smarkiai persivele balta su raudona? lyg ir sluoksnis ne plonas rolleyes.gif  mastau.gif
user posted image

nieks nieko nepuola... "tonas" mano toks mirksiukas.gif mano dukra man daznai sako "ko sauki" doh.gif vaje vaje- o as taip kalbu doh.gif

Ziit, bet tavo progresas tai OHOHOOOO thumbup.gif saunuole tu, toli eisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 11 19, 14:15)
nieks nieko nepuola... "tonas" mano toks mirksiukas.gif mano dukra man daznai sako "ko sauki" doh.gif vaje vaje- o as taip kalbu doh.gif

Ziit, bet tavo progresas tai OHOHOOOO thumbup.gif  saunuole tu, toli eisi  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tokius pat pastebejimus girdziu lotuliukas.gif
aciuks.gif progresas progresu, bet man ta prasimususi raudona nekaip atrodo g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 19, 21:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tokius pat pastebejimus girdziu lotuliukas.gif
aciuks.gif  progresas progresu, bet man ta prasimususi raudona nekaip atrodo g.gif  rolleyes.gif

o man niekad tie prasimusimai -nemaiso...man tai savotiskai grazu...
Atsakyti