Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

reikia daryt daryt ir daryt, formulės neišvesi
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2012 11 09, 19:06)
Šiandien vėl nuvėliau tik didesnes, bet nusprendžiau padaryti vietoj ovalinio iškirpimo - horizontalų ir vėl, o varge, tapkės gavosi reikiamo ilgio, bet nepaprastai plačios (gal tiksliau per kelti labai laisvos). Ko tik nedariau, galiausiai supykus įmečiau į skalbimo mašiną, ir ką - ogi nieko, niekas nepasikeitė schmoll.gif O darbar klausimas: ką padariau netaip, o gal kažką reikėtų keisti šablone?

kaip supratau, darei pagal auselinį šabloną? Jei pagal jį, tai reikėjo daryt iš pločio siauresnį. Man irgi pradžioj per plačios gaudavosi, bet kai kelias šlepetes sugadinau, dasikasiau ir iki reikiamo dydžio ir formos. Tik daugiau veldama „atidirbsi" ranką, nors teoriškai viskas lengva atrodo 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 10, 08:49)
kaip supratau, darei pagal auselinį šabloną? Jei pagal jį, tai reikėjo  daryt iš pločio siauresnį. Man irgi pradžioj per plačios gaudavosi, bet kai kelias šlepetes sugadinau, dasikasiau ir iki reikiamo dydžio ir formos. Tik daugiau veldama „atidirbsi" ranką, nors teoriškai viskas lengva atrodo 4u.gif Sėkmės smile.gif

Dariau nepagal auselinį, o pagal standartinį šabloną , tik kirpau horizontaliai g.gif Nagal aiškiau bus, įmetu nuorodą http://master-klass....com/354047.html . Aš kirpau pagal 3 pavyzdį. Bet tikriausiai žolia esi teisi, bandysiu siaurinti per plotį šabloną ir žiūrėsiu kas gausis. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
kur visos dingo? neatsitraukiat nuo velimo stalo? sezonas? lotuliukas.gif
oi kiap faina tie ivairus iskirpimai, aciu Zamba uz nuoroda, ot dabar bandysiu issidirbineti biggrin.gif tiesa pasakius mano pirminis iskirpimas visada vienodas-vertikali linja, ir tik paskui jau apkirpineju. is tiesu su ausytem gaunasi platesnes. tiesa baindziau vienas su ausytemis gana smarkiai susiaurinti i viduri (ausyciu rajone)tai gavosi gana siaurai kojai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 03, 15:36)
tu apie rinte kalbi? tai as kaip tik ebay ir maciau lietuvi pardavinejanti rintes, ir vienintele normali kaina, tik man atsiuntimas 60$ buvo rolleyes.gif  lotuliukas.gif o jus gi galit vietoj pasiimti. as manau pas jus dar galima orginalu rasti.

Labas rytas, vos jus radau wink.gif
va, merginos, tik ka grizau is Slovakijos...tai rinte radau !!!!! :lotuliukas tarp Oravos pilies eksponatu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir toliau baciukai-handmade wink.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 17:42)
O jei trūksta fantazijos kurt savo, bet netrūksta kruopštumo pagaminti, tai derėtų pasakyt į ką pasižiūrėjusi darai, kitaip pažeidžiamos autorinės teisės

oiiii, paveluotai perskaiciau ka prirase lotuliukas.gif
Raganele, tokia kuplute, smulkute, o ,kad duoda nakaciai visom lotuliukas.gif reiks begti jau- bijot imu lotuliukas.gif
o jeigu rimtai- tai tu teisi....200 proc. ir kas labiausiai nervina, kai parasai panasiai kaip tu- ir sulauki laisku (atviru, uzsleptu), mol o ka jau tu cia naujo isradai, kad negalima taip kaip tu -siuvineti, dekoruoti...blyn, slykstukes TOS, kurios nepasivargina netgi gelikiu savaip sudelioti... tingiu ieskoti (o ir ne slepeciu temoj rodyt), kaip buvo nukopijuotas mano rankines dekoras- typ top gelikiu grupeles, net spalvinis derinys, vilnos prefelto likuciai ivelti ir pns....baltaruses profily FB atsitiktinai uztikau, nors ji net ne drauguose... zinoma, nesuturejau parasiusi zinute su panasiu tekstu "kad labai idomus, grazus Jusu rankines dekoras"....gavau atsakyma rus.k. " ironija supratau..."... ar dar galima ka pridurti??? Pasak raganeles, galejo "pasivarginti" nors saltini ikvepimo nurodyti...
Save raminu tik tuo, kad pagalvoju, jog Dievulis jas ir taip nuskriaude-pagailejo fantazijos...tai gal net ir nepykti? g.gif

ot tai gromata lovoj guledama parasiau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2012 11 13, 08:13)
Labas rytas, vos jus radau wink.gif
va, merginos, tik ka grizau is Slovakijos...tai rinte radau !!!!!  :lotuliukas tarp Oravos pilies eksponatu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir toliau baciukai-handmade wink.gif

wub.gif O bačiukų-handmadukų foto nėr iš arčiau? bigsmile.gif aš galvojau, kad tokių trumpų vėlimas tik šiais laikais atsirado ax.gif Nu tik apie ilgus veltinius senoliai kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 13, 19:06)
wub.gif  O  bačiukų-handmadukų foto nėr iš arčiau? bigsmile.gif  aš galvojau, kad tokių trumpų vėlimas tik šiais laikais atsirado ax.gif  Nu  tik apie ilgus veltinius  senoliai kalba g.gif

zollia, cia ne veltiniai...prisispaudus prie stiklo ziurejau- kazkokie tekstiliniai-medziaginiai ir siuvineti...
user posted image
Atsakyti
Tokie ne rankų darbo atrodo. g.gif Siuvinėjimas tai rankų matosi. O tai jie buvo gal kaip siuvinėjimo pavyzdys padėti smile.gif Bet vistiek įdomu tokias senienas apžiūrėt, o dar pačiupinėt jei leistų bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Pasirodau su vaikiskais. Si karta dekora pribadziau ir priveliau. Drugelis is galvos, nuo nieko nenusiziurejau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisiuka: 13 lapkričio 2012 - 22:50
Kisiuka, kokie šaunuoliai gavosi 4u.gif Greit mokaisi thumbup.gif Tik aš dar būčiau viršų aplyginusi ir aptrynusi, bet visumoj - teisingi ir gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 11 14, 08:52)
Kisiuka, kokie šaunuoliai gavosi 4u.gif  Greit  mokaisi thumbup.gif  Tik aš dar būčiau viršų aplyginusi  ir aptrynusi, bet visumoj - teisingi ir gražūs smile.gif

Aciu, Žollia mirksiukas.gif Padariau juos drauges anukytei 2 metuku. Daviau pasimatuot ir pasakyt kiek nukirpt. Bet nebeatnese atgal. Sake nebenusiauna bigsmile.gif Ir padus patys prisisius. O tokie auliukai labai patogu sake, kad nekrenta nuo kojos.
Atsakyti