Sveikos merginos, esu iš tų kurios dažniau skaito nei rašo
Vėlimu žaviuosi seniai, tik pati bandyti ilgai nedrįsau. Pirmas dublis buvo prieš metus, nuvėliau dukterėčiai tapkutes (tuomet man atrodė, kad visai neblogai, dabar suprantu jog ir perplonos, ir nepakankamai suveltos buvo) buvo sunku, o be to dar tuomet laukiausi
tai ir baigėsi mano pažintis su vilna... Galvojau mažiukas paaugs gal tada... O visai neseniai atvažiavo dukterėčia su pernykštėmis tapkutėmis, kuriose jau prasitrynusi prie piršto skylė ir paprašė užadyti
Paaiškinau mažylei (jai greit sueis treji, bet nepagal metus protinga), kad tapkučių užadyti nepavyks, reikia mesti lauk, o ji pasičiupo ir neleido išmesti bei nusivežė pas močiutę ir paliko jai saugoti
Taigi nusprendžiau nuvelti jai naujas tapkutes. Pasidariau bandiminius vėlimus, pasiskaičiau vilnos susitraukimo procetą, pasidariau šabloną ir nuvėliau .... deja, karšinys susitraukė beveik 40
procentų, o pagal paskaičiavimą turėjo tik 33. Turiu permažas tapkutes. Šiandien vėl nuvėliau tik didesnes, bet nusprendžiau padaryti vietoj ovalinio iškirpimo - horizontalų ir vėl, o varge, tapkės gavosi reikiamo ilgio, bet nepaprastai plačios (gal tiksliau per kelti labai laisvos). Ko tik nedariau, galiausiai supykus įmečiau į skalbimo mašiną, ir ką - ogi nieko, niekas nepasikeitė
O darbar klausimas: ką padariau netaip, o gal kažką reikėtų keisti šablone? Tik nesakykit, kad rerikia daugiau skaityti, nes per tuos metus peržiūrėjau daug pamokėlių bei perskaičiau daugybė temų forumuose.