Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(zirziliux @ 2012 11 07, 13:07)
Nu pabandysiu su tomis ausytemis penktadieni nuvelti. Tai jei nepavyks nutaikyti dydzio, desiu i dziovykle. Paziuresiu, kas gausis smile.gif

O su ausytem galima velti is karsinio?

ne
Atsakyti
Šelma, šaunus straipsnis ir pati tu šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2012 11 07, 07:07)
Nu pabandysiu su tomis ausytemis penktadieni nuvelti. Tai jei nepavyks nutaikyti dydzio, desiu i dziovykle. Paziuresiu, kas gausis smile.gif

O su ausytem galima velti is karsinio?

QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 07)
ne

pala pala.. o kodel ne? raganele ar tu ne karsini naudoji?
Atsakyti
Gražūs darbeliai, bet gražiausia savo darbais mūsų Šelma wub.gif wub.gif wub.gif
Paskaičiau straipsnį ir taip džiugu širdyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 08 lapkričio 2012 - 07:51
QUOTE(srauni_upe @ 2012 11 07, 23:38)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 08, 01:04)
pala pala.. o kodel ne? raganele ar tu ne karsini naudoji?

ne ką tu! Ten reikia itin teisingom proporcijom susimaišyt 37% merino sluoksnos 16 mic, 29% kašmyro vilnos ir 34% džiuto pluošto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 06, 16:00)
Matau skaitantį pažįstamą nick'ą temoje  smile.gif Gal galima pakartosiu prašymą - jei naudojate mano sukurtų darbų išvaizdą, t.y. semiatės iš jų idėjų, prašau prie analogiško savo rankdarbio pardavimo skelbimų įdėti nuorodą į idėjos šaltinį - t. y. mano blogą ar parduotuvę. Kitu atveju kurkite savo idėjas arba skaitykite mano blogo "apie", kur įvardinta profesija, kuria, jei prireiks, pasinaudosiu. Ačiū  smile.gif

osenkos sablonai . crocs kurpalius visa paslaptis nzne ka jus ivardinot savu( gal liaudiskus motyvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2012 11 08, 10:43)
osenkos sablonai . crocs kurpalius visa paslaptis nzne ka jus ivardinot savu( gal liaudiskus motyvus  g.gif

taip, aš juos išradau, istoriografinių-biocheminių analizų metodu 4u.gif

Na žinot, kaip Kusmickaitė išveisė juodus drugelius biggrin.gif irgi reikėjo daug metodų 4u.gif
Papildyta:
Ok mergaitės, matyt laikas man baigt čia blevyzgot, kam bus įdomu kaip nuvelt kroksus, prirašyta čia daug. SM temos nedingsta, visos istorijos ir pasidalinimai patarimais, kam jie atrodo vertingi, surandami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 08 lapkričio 2012 - 11:13
QUOTE(raganele @ 2012 11 08, 12:08)
taip, aš juos išradau, istoriografinių-biocheminių analizų metodu 4u.gif

Na žinot, kaip Kusmickaitė išveisė juodus drugelius biggrin.gif irgi reikėjo daug metodų 4u.gif

Galejot taip smaiksciai parasyt ankstesniame poste, buciau net nepastebejus jusu "suzvaigzdejimo "
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 11 08, 02:18)
ne ką tu! Ten reikia itin teisingom proporcijom susimaišyt 37% merino sluoksnos 16 mic, 29% kašmyro vilnos ir 34% džiuto pluošto  4u.gif

swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganele ir Šelma, nors pareklamavot cia savo blog'us neprastai, bet bent jau as ir iki siol megdavau i juos ilist pasisempt geru emociju ir paganyt akis po veltinukus blush2.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste-G: 08 lapkričio 2012 - 18:20
Sveikos merginos, esu iš tų kurios dažniau skaito nei rašo blush2.gif Vėlimu žaviuosi seniai, tik pati bandyti ilgai nedrįsau. Pirmas dublis buvo prieš metus, nuvėliau dukterėčiai tapkutes (tuomet man atrodė, kad visai neblogai, dabar suprantu jog ir perplonos, ir nepakankamai suveltos buvo) buvo sunku, o be to dar tuomet laukiausi nestuke.gif tai ir baigėsi mano pažintis su vilna... Galvojau mažiukas paaugs gal tada... O visai neseniai atvažiavo dukterėčia su pernykštėmis tapkutėmis, kuriose jau prasitrynusi prie piršto skylė ir paprašė užadyti lotuliukas.gif Paaiškinau mažylei (jai greit sueis treji, bet nepagal metus protinga), kad tapkučių užadyti nepavyks, reikia mesti lauk, o ji pasičiupo ir neleido išmesti bei nusivežė pas močiutę ir paliko jai saugoti lotuliukas.gif Taigi nusprendžiau nuvelti jai naujas tapkutes. Pasidariau bandiminius vėlimus, pasiskaičiau vilnos susitraukimo procetą, pasidariau šabloną ir nuvėliau .... deja, karšinys susitraukė beveik 40 doh.gif procentų, o pagal paskaičiavimą turėjo tik 33. Turiu permažas tapkutes. Šiandien vėl nuvėliau tik didesnes, bet nusprendžiau padaryti vietoj ovalinio iškirpimo - horizontalų ir vėl, o varge, tapkės gavosi reikiamo ilgio, bet nepaprastai plačios (gal tiksliau per kelti labai laisvos). Ko tik nedariau, galiausiai supykus įmečiau į skalbimo mašiną, ir ką - ogi nieko, niekas nepasikeitė schmoll.gif O darbar klausimas: ką padariau netaip, o gal kažką reikėtų keisti šablone? Tik nesakykit, kad rerikia daugiau skaityti, nes per tuos metus peržiūrėjau daug pamokėlių bei perskaičiau daugybė temų forumuose.
Atsakyti