nauja temele, pabandymas ispiramos tapkes
Ačiū, Žolia , už namukus
Saulyte, gražios
Saulyte, gražios
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 31, 15:46)
nauja temele, pabandymas ispiramos tapkes
oi saulyte, kai gerai gavosi
o tu siuvai abu sluoksnius ar nukirpai virsutini? kad ta kanta taip graziai gavai? as jau bijau ir bandyti, o paskutinio "kurinio"
nesiuvau, tik nukirpau viršutinį, su adata dailinau o poto pritryniau, labai smagios ispiramos, reikės dar daryti, Žolia paukščiai , ZIIT nebijok, bandyk ačiū Mole, buvo mano parodėlė kultūros namuose, mes buvom kelios, su mezginiais, siūvinėjimu križiuku ir gintarais
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 01, 11:16)
nesiuvau, tik nukirpau viršutinį, su adata dailinau o poto pritryniau, labai smagios ispiramos, reikės dar daryti, Žolia paukščiai , ZIIT nebijok, bandyk ačiū Mole, buvo mano parodėlė kultūros namuose, mes buvom kelios, su mezginiais, siūvinėjimu križiuku ir gintarais
Oi, Saulyte, ko nepasakei anksčiau? Reikėjo į atidarymą pakviest
Žolia, pauksčiai įdomūs
o as dideli darba padariau cia pas mano drauges anuku uzderejo ka as jums pasakysiu... maziams velti daug sunkiau nei dideliiems man tie visi jusu mazuciukai is fantastisko pasaulio bet as net gelytes pabadziau
o sitas, tai ikvepta selmos pabandziau vis galvojau, kaip gaila, kad klumpiu sablone neis dvigubo sluoksnio panaudoti, o paskui pas selma pamaciau, kad galima tik kazkaip keistai man ta vidine nelabai norejo veltis nors irgi bulgariska, tik plonesne- 22 mikr ir kociojau ja isvertusi daug
o sitas, tai ikvepta selmos pabandziau vis galvojau, kaip gaila, kad klumpiu sablone neis dvigubo sluoksnio panaudoti, o paskui pas selma pamaciau, kad galima tik kazkaip keistai man ta vidine nelabai norejo veltis nors irgi bulgariska, tik plonesne- 22 mikr ir kociojau ja isvertusi daug
Laba ryta visoms velejoms
Noriu paklausti kur man gauti padu veltiniams ?
pas batsiuvius labai negrazios tos gumos
QUOTE(Molė @ 2012 11 01, 22:41)
Oi, Saulyte, ko nepasakei anksčiau? Reikėjo į atidarymą pakviest
Žolia, pauksčiai įdomūs
Žolia, pauksčiai įdomūs
Mole kad kažkaip nedrąsiai aš , tai per daug niekaim nesakiau, buvo paskelbta facebook ir viskas ir skelbimas pas mus,
QUOTE(geguziuke @ 2012 11 02, 09:15)
Laba ryta visoms velejoms
Mane taip pat domintu