Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif nauja temele, pabandymas ispiramos tapkes ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Žolia ,4u.gif už namukus
Saulyte, gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 31 spalio 2012 - 22:06
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 31, 15:46)
bigsmile.gif  nauja temele, pabandymas ispiramos tapkes  ax.gif

oi saulyte, kai gerai gavosi thumbup.gif thumbup.gif
o tu siuvai abu sluoksnius ar nukirpai virsutini? kad ta kanta taip graziai gavai? as jau bijau ir bandyti, o paskutinio "kurinio" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 10 31, 21:46)
bigsmile.gif  nauja temele, pabandymas ispiramos tapkes  ax.gif

Pabandymas geras 4u.gif O vidų tu dar esi su adata privėlusi?

Mano paukščiai smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 01 lapkričio 2012 - 06:56
nesiuvau, tik nukirpau viršutinį, su adata dailinau o poto pritryniau, labai smagios ispiramos, reikės dar daryti, Žolia paukščiai thumbup.gif , ZIIT nebijok, bandyk mirksiukas.gif ačiū Mole, buvo mano parodėlė kultūros namuose, mes buvom kelios, su mezginiais, siūvinėjimu križiuku ir gintarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 11 01, 11:16)
nesiuvau, tik nukirpau viršutinį, su adata dailinau o poto pritryniau, labai smagios ispiramos, reikės dar daryti, Žolia paukščiai  thumbup.gif , ZIIT  nebijok, bandyk  mirksiukas.gif ačiū Mole, buvo mano parodėlė kultūros namuose, mes buvom kelios, su mezginiais, siūvinėjimu križiuku ir gintarais  ax.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif Oi, Saulyte, ko nepasakei anksčiau? Reikėjo į atidarymą pakviest blush2.gif
Žolia, pauksčiai įdomūs thumbup.gif
Atsakyti
o as dideli darba padariau doh.gif cia pas mano drauges anuku uzderejo biggrin.gif ka as jums pasakysiu... maziams velti daug sunkiau nei dideliiems rolleyes.gif man tie visi jusu mazuciukai is fantastisko pasaulio lotuliukas.gif bet as net gelytes pabadziau rolleyes.gif tongue.gif
user posted image
o sitas, tai ikvepta selmos pabandziau biggrin.gif vis galvojau, kaip gaila, kad klumpiu sablone neis dvigubo sluoksnio panaudoti, o paskui pas selma pamaciau, kad galima biggrin.gif tik kazkaip keistai man ta vidine nelabai norejo veltis g.gif nors irgi bulgariska, tik plonesne- 22 mikr ir kociojau ja isvertusi daug g.gif rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Laba ryta visoms velejoms 4u.gif
Noriu paklausti kur man gauti padu veltiniams ?
pas batsiuvius labai negrazios tos gumos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 02 lapkričio 2012 - 09:16
QUOTE(Molė @ 2012 11 01, 22:41)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Oi, Saulyte, ko nepasakei anksčiau? Reikėjo į atidarymą pakviest blush2.gif
Žolia, pauksčiai įdomūs thumbup.gif

Mole kad kažkaip nedrąsiai aš blush2.gif , tai per daug niekaim nesakiau, buvo paskelbta facebook ir viskas ir skelbimas pas mus,
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2012 11 02, 09:15)
Laba ryta visoms  velejoms 4u.gif
Noriu paklausti kur man gauti padu veltiniams ?
pas batsiuvius labai negrazios tos gumos ax.gif

Mane taip pat domintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2012 11 02, 12:19)
Mane taip pat domintu 4u.gif

Ir mane taip pat 4u.gif
Atsakyti