Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 11, 21:32)

taigi rodausi ir as su savo papuosaline

Nu gi labai idomi gavosi smile.gif
Viskas graziai suderinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Abi papuosalines super grazios 4u.gif
Atsakyti
oij aciu uz ivertinima, smagu girdet, kad patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 11, 21:30)
Labai grazu bent jau man biggrin.gif . Tik nesuprantu,kaip jus visos padarote tuos paseseliavimus? Kiek bandau,vis ne tas gaunasi man. Gal cia kokia spec.technologija g.gif  g.gif  g.gif ? Ant kokios spalvos pagrindo klijuotos rozes? ir ar ranka klijuota ar tiesiog prilyginta lygintuvu?

tuos paseseliavimus isgaunu tapsnodama kempinele, rozes klijuotos ant raudonos spalvos pagrindo, ranka.. bet kita dezele pabandziau ligintuvu klijuot ir man labai patiko, daug lengviau... tai ateiti didelius motyvus tikriausiai lygintuvu ir klijuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ! Daznai uzeinu pasiziureti Jusu nuostabiu darbu. Visos vertos 4u.gif ! Nuojokems linkiu kantrybes, kruopstumo, kasdieninio tobulejimo ir viskas bus thumbup.gif .
QUOTE(VasareV @ 2012 11 11, 09:07)
Čia mano šviežia papuošalinė. Paprasta kaip 2X2

Viskas cia gerai. Nieko netruksta. Lakuokit matiniu laku.
QUOTE(Mamule13 @ 2012 11 11, 17:32)
......... pati esu pradziamoksle dekupaze, bet jau jus man merginos kritikos negailekit, kiekvienas komentaras skirtas mano darbams, man pats geriausias budas tobuleti  mirksiukas.gif
taigi rodausi ir as su savo papuosaline

Man taip pat patinka kritika smile.gif . Nors dekupazu uzsiimu kelis metus, bet vis dar mokynuosi. Ne visada viskas iseina, kaip norisi smile.gif, tenka ir perdaryti verysad.gif .
Del dezeles. Atlikta kruopsciai, bet tas dvikomponentis ant virselio visai nesiziuri g.gif . Jo butu uzteke ant sonu. Cia tik mano nuomone, gal kitos mano kitaip.
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 11 11, 22:39)
Sveikos  4u.gif ! Daznai uzeinu pasiziureti Jusu nuostabiu darbu. Visos vertos  4u.gif ! Nuojokems linkiu kantrybes, kruopstumo, kasdieninio tobulejimo ir viskas bus  thumbup.gif .

Del dezeles. Atlikta kruopsciai, bet tas dvikomponentis ant virselio visai nesiziuri g.gif . Jo butu uzteke ant sonu. Cia tik mano nuomone, gal kitos mano kitaip.

labai aciu uz nuomone, man buvo iskiles toks klausimas ar ir virseli sendint ar tik sonus... na ir mano nuomone, reikejo ir virseli biggrin.gif nezinau bet mano skoniui taip graziau... smile.gif
va tikrai butu idomu ir kitu nuomones siuo klausimu, is anksto dekoju.... 4u.gif
Atsakyti
Na rodausi su savo dezute. Zinau, kad nuotrauka ne itin kokybiska ir truksta fotografavimo igudziu, bet vistiek rodau blush2.gif Is kitu pusiu nefotografauvau,nes aplink visa dezutes apacia eina tas pats ornamentas. Tiesa, dar desiu aplink dangti sidabrine atlasine juostele su kaspiniuku,tada bus viskas.
Kritika priimu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinulyte: 12 lapkričio 2012 - 15:17
QUOTE(Dinulyte @ 2012 11 12, 17:11)
Na rodausi su savo dezute.

Grazu, kokybiska, tik as apsiribociau angelais tik virsuje, tu soniniu nedeciau, tik ornamenta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 12, 17:08)
Grazu, kokybiska, tik as apsiribociau angelais tik virsuje, tu soniniu nedeciau, tik ornamenta. 4u.gif

Pritariu ax.gif man siek tiek to orameto galejo uzeiti ant dangtelio, kampe kaip ir uzeina , bet pacioje jau linijoje dangcio nieko nera, tai va ten dar buciau pratesusi.

Plesytas motyvas ar vientisas ir dazyta? Pati dvi daiktadezes darysiu is sio stiliaus serveteliu, tai idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 12, 18:17)
Pritariu  ax.gif man siek tiek to orameto galejo uzeiti ant dangtelio, kampe kaip ir uzeina , bet pacioje jau linijoje dangcio nieko nera, tai va ten dar buciau pratesusi.

Plesytas motyvas ar vientisas ir dazyta? Pati dvi daiktadezes darysiu is sio stiliaus serveteliu, tai idomu pasidare  biggrin.gif

Motyvas kirptas,kai esu be patiries,tai gailejausi kad kirpau. Realiai matosi kirpimo krasteliai ir niekaip nesugebu graziai uzmaskuoti. Sekanti karta tik plesysiu. Gyveni - mokaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Butu toks ne kuklus pasymelis profisionaliu dekupazuotoju ax.gif ,jei galima aisku, ar nesunku butu kuriai pafilmuoti,kaip teisingai ir be rauksliu priklijuoti motyva ranka? Manau daug kam butu i nauda pasimokinti. Tobulekime kartu 4u.gif
Atsakyti
Diniulyte gal pades pamokele
VasareV papuosaline labai daili, kazkokia kitokia nei visi tavo darbai ax.gif
Mamule13 idomi dezute, bet as pritariu vilmamatai, kad uztektu skilinejimo tik sonuose.
Atsakyti
VasareV, daili papuošalinė 4u.gif Ant viršaus klijavau atspausdintą paveiksliuką?
Pastebiu, kad beicuoti darbus tapo populiaru biggrin.gif

Mamule13, kaip pradedančiai, darbas thumbup.gif Man tik ta bužuterija truputį trukdo pamatyti dežutės visumą, fotografuojant jos nedėčiau ant dėžutės viršaus.

Dinulyte, gražu 4u.gif Tik aš bučiau nenaudojusi angelų ant dėžutės šono. Gera idėja su orinamentais, jie labai puošia dėžutės viršų thumbup.gif
Atsakyti