Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

iki šiol tyliai stebiu temą, pati dekupažuoti mokausi, bet nėra kada padoriai nufotografuoti darbų, o rodyti nuotraukas kur daiktas nufotkintas virtuvėj ant spintutės nu ne tas juk....bet šiandien jau nesusilaikysiu nepakomentavusi
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:08)
Na as dekupazuoju kaip mane yra ismoke, maciau kad yra daug dekupazavimo budu smile.gif draugems kai parodziau, visoms labai patiko visi darbeliai smile.gif

Man kaip tik nepatiko tos rudos ir juodos dezutes, kur beveik nieko nesimato, nei sendinimo, nei paveiksliuko, viskas tiktai juoda-ruda. O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.

ir kelios iš jų užsimanė, kad ir joms padarytumėt tokį patį ar panašų? nes geriausias darbo įvertinimas, kai sako ir aš tokio noriu.

QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:50)
bet man graziausi yra mano darbeliai

o čia jau totalus narcicizmas, patarčiau kreiptis pagalbos ir beje, jeigu Jums gražiausi tik Jūsų darbai tai geriau į juos tik ir težiūrėti, o ne lysti į "nedraugiškus" forumus.

beje ar ką nors girdėjote apie spalvų derinimą, apie kompoziciją? ar Jūsų žodyne tokių žodžių nėra. Padarykite tokį patį ar bent panašų rėmelį kaip su tomis braškėmis ir tada jau galėsite sakyti, kad ir pati tokį galiu padaryti. kalbėti lengviau nei daryti.

Sobieska, man Jūsų darbai tai įkvėpimo šaltinis ir siekiamybė. Kokybe visada išsiskiria Džiugos darbai.
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 11 10, 17:50)
iki šiol tyliai stebiu temą, pati dekupažuoti mokausi, bet nėra kada padoriai nufotografuoti darbų,

...fotografavimas savo laiką tikrai pasiima...sutinku šiuo atveju 100 proc.

Ačiū zydrem, malonu sapnelyte, žinau kas dar taip galvojo rolleyes.gif , dabar turiu galimybę stebėti jos darbelius čia ir atrasti juose dalelę savęs smile.gif ...dabar lauksiu sapnelytės darbų thumbup.gif ...net labai
Atsakyti
Oi aciu uz zodi ir man 4u.gif ne visi darbai tobuli kokybes prasmes, bet kiekviena kart stengiuos maximaliai isspaust, jei kurioje vieteleje turiu prikibti, kartais laiko trukumas sumaiso, sazine grauzia atiduodant, nors vyras tai juokias is tokiu mano netobulumu. smile.gif

Gerai ant burbulu uzvare cool.gif Drasos biski reikia tureti.

Neketinu draskytis, nes per daug gera nuotaikele namie. Sobieska - superiniai, net neanalizuoju skonio atitikimo, cia uzsakymas- auksciausia kokybe ir visiskai ispildyta kompozicija, jau tos plytos, tai gyvenime net nebandyciau doh.gif As tokiu nesugebeciau padaryti... saunuole labai grazu, man kita puse, kur nera foto, tai toks interjero akcentas net galetu buti, jei ne po viena kabetu. wub.gif

Tikrai yra ko pasimokyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 10, 18:45)

AnAngel, (tik dabar perskaičiau postą, mat pribėgau prie kompo švęsdama savo skorpionuko gimtadienį) kilometrus tikrai ženkliai reiktų sumažinti biggrin.gif

Ar ne?! g.gif Aciu blush2.gif

Burbulai tobuli! Pritrenke... Sutinku su Dziuga, ta sienele nereali! wub.gif wub.gif
P.S. Su Gimtadieniu mirksiukas.gif

Saule, jeigu Jums Jusu darbai patys paciausi, o mes cia nieko neismanancios piktos bobelkos, tai kodel Jums taip svarbu, kad mes Jus pagirtume?! Priestaraujate pati sau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 10 lapkričio 2012 - 17:47
QUOTE(sobieska @ 2012 11 10, 16:59)
...dabar lauksiu sapnelytės darbų  thumbup.gif ...net labai

ax.gif jausiuosi įpareigota kažką parodyt, tik reikia bent kiek su fotoaparatu susidraugaut ir vaikus kam nors pradžiai bent kokiai savaitei paskolint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnelyte: 10 lapkričio 2012 - 21:03
Labai grazus *Burbuliukai*
ypac tas kuriame imitacija kaip plytu kokiu .. nerealiai grazu ... wub.gif
Atsakyti
sobieska, VasareV, ačiū 4u.gif

AnAngel, dėkoju už komplimentą 4u.gif

sobieska, labai originalūs burbulai thumbup.gif Sienai dekoruoti naudojai trafaretą?
Atsakyti
kažkaip peržiūrinėjau dar kartą darbelius Saulės ir mb pamatęs sakė, kad tas rėmelis matyt skirtas tėčiui rūsų laikais milicijoj dirbusiam, bo spalvos tai jau baisiai tinkamos-geltona ir mėlyna...tai visgi gal mes čia jus nelabai supratom lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 16:50)
be to, pastebejau kad sis forumas ne itin draugiskas...

QUOTE(Saule26 @ 2012 10 31, 17:23)
Parduodu dekupazo remelius ,dezutes. Cia daugiau. Kaina 20-40 lt.
http://public.fotki....ta24/dekupazas/

Kadangi jus savo dekupazo darbeliais prekiaujate, o nuorodas i "parduotuve" sumetete i kelias ASMENINES rankdarbiu temas (BK, akwariumos, Sieloneses), tai testi diskusija apie jusu darbelius, o tuo labiau forumo etika, neverta....
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 11 11, 09:52)
Kadangi jus savo dekupazo darbeliais prekiaujate, o nuorodas i "parduotuve" sumetete i kelias ASMENINES rankdarbiu temas (BK, akwariumos, Sieloneses), tai testi diskusija apie jusu darbelius, o tuo labiau forumo etika, neverta....

Ten per klaida idejau darbelius, o forumas tikrai nedraugiskas, jau neketinu cia buti isvis.
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 11, 09:32)
Ten per klaida idejau darbelius, o forumas tikrai nedraugiskas, jau neketinu cia buti isvis.

as priemones rankdarbiams viena merginai siuliau atsiusti per el.p. nuskanuota knyga apie dekupazo pradziamoksli ,jei ir dar keliolikai nusiunciau biggrin.gif nezinau ar jus praset ar ne ,bet tikrai reiketu jums paskaitineti kazkokia tai knyga mirksiukas.gif as nepiktai 4u.gif bet kruopstumo pas jus grynas 0 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 11 11, 10:52)

Siaubas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 11, 11:32)
jau neketinu cia buti isvis.

Zinokit mes tikrai nepasiilgsime Jusu... 4u.gif
Atsakyti