QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:08)
Na as dekupazuoju kaip mane yra ismoke, maciau kad yra daug dekupazavimo budu draugems kai parodziau, visoms labai patiko visi darbeliai
Man kaip tik nepatiko tos rudos ir juodos dezutes, kur beveik nieko nesimato, nei sendinimo, nei paveiksliuko, viskas tiktai juoda-ruda. O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.
Man kaip tik nepatiko tos rudos ir juodos dezutes, kur beveik nieko nesimato, nei sendinimo, nei paveiksliuko, viskas tiktai juoda-ruda. O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.
ir kelios iš jų užsimanė, kad ir joms padarytumėt tokį patį ar panašų? nes geriausias darbo įvertinimas, kai sako ir aš tokio noriu.
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:50)
bet man graziausi yra mano darbeliai
o čia jau totalus narcicizmas, patarčiau kreiptis pagalbos ir beje, jeigu Jums gražiausi tik Jūsų darbai tai geriau į juos tik ir težiūrėti, o ne lysti į "nedraugiškus" forumus.
beje ar ką nors girdėjote apie spalvų derinimą, apie kompoziciją? ar Jūsų žodyne tokių žodžių nėra. Padarykite tokį patį ar bent panašų rėmelį kaip su tomis braškėmis ir tada jau galėsite sakyti, kad ir pati tokį galiu padaryti. kalbėti lengviau nei daryti.
Sobieska, man Jūsų darbai tai įkvėpimo šaltinis ir siekiamybė. Kokybe visada išsiskiria Džiugos darbai.