Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2012 11 10, 16:40)
Pridursiu... Remelis nera visiskai baltas, jis beicuotas baltu beicu taigi matosi medzio struktura ir prikliuoti motyvus reikia taip kad nesimatytu kirpimo, vadinasi kiekviena useli ir kojele reikia atskirai iskirpti, su raidelemis tas pats... smile.gif Paskui gaug daug daug kartu lakuoti, kad nesimatytu kad servetele buvo iskirpta o neplesyta... Ir t.t.
O kodel toks mano pasirinkimas, paaiskinsiu laaabai paprastai... Mano mazyles kambaryje balti beiciuoti baldai, tai spalva derinau prie ju, o braskes yra ant lovateses, tai braskes ant remelio priderinti prie jos... Tu braskiu uzsipirkau ateiciai, kad liktu kitiems remeliams ir tada jos kambaryje mano manymu bus idilija  lotuliukas.gif
Del pagyru pasakysiu dar taip... Pagirsi negrazu darba, zmogus manys kad viskas perfect, pasakysi, kad darbas negrazus - gali izeisti ir atmusti jam nora kazka daryti, todel as paprasciausiai nieko nerasau jeigu darbas man nepatinka, jeigu jis padarytas kokybiskai ir originaliai, bet ne mano skonio, as pasakysiu, kad kuopstus, dailus darbelis ir tiek. Jusu atveju, nematau nei kokybes, nei grozio, nei darbo pateikimo absoliuciai nieko.... O kas liecia draugiu nuomone tai man ji nelabai svarbi, nes mano drauges mano jog as dekupazo deive, nors pati zinau, kad man iki sobieskos, ar Sieloneses lygio kaip vezliui iki Kanados!  drinks_cheers.gif

Pritariu tau, bet man graziausi yra mano darbeliai, o po tokiu komentaru tikrai gali praeiti noras kazka daryti, bet apskritai as nelinkusi sakyti tas negrazus ir t.t., megstu labiau pagirti, paskatinti kazka daryti..., bet nuo siol manau reikes buti kritiskesnei kitu atzvilgiu ir drasiai sakyti kas man nepatinka, ne mano skonio.., be to, pastebejau kad sis forumas ne itin draugiskas...
Atsakyti
Saule26...labiausiai patiko lėkštė... ir..toks visai gan naudingas patarimas-jei susidarė raukšlelės, nebijok švelniai jas patrinti su glastpopieriu ir tada pusiau sausu šepetėliu atitinkamos spalvos per jas prabraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 17:50)
Pritariu tau, bet man graziausi yra mano darbeliai, o po tokiu komentaru tikrai gali praeiti noras kazka daryti, bet apskritai as nelinkusi sakyti tas negrazus ir t.t., megstu labiau pagirti, paskatinti kazka daryti..., bet nuo siol manau reikes buti kritiskesnei kitu atzvilgiu ir drasiai sakyti kas man nepatinka, ne mano skonio.., be to, pastebejau kad sis forumas ne itin draugiskas...

Jus visiskai nieko nesupratote is to ka as Jums norejau pasakyti... Darykite, bandykite, kliskyte, rodykite ir kai sulauksite spontanisko, o neisprasyto pagirimo tada ir suprasite jog esate teisingame kelyje! drinks_cheers.gif Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 10, 17:05)

Man nepatinka, per daug rudos spalvos
Atsakyti
lotuliukas.gif tikriausiai gražiau butu jei vairas butu zydras su gelytem o virvele dengianti sujungima butu zaliai su kokiais taskiukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepykit nesusilaikiau blush2.gif daugiau taip nedarysiu biggrin.gif

burbulai nuostabus jau kitoj temoj jeis pasigrozejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 17:13)
Man nepatinka, per daug rudos spalvos

Tikrai išklausysiu pasiūlymą, kaip padaryti gražiau, juk aš vis dar mokausi 4u.gif

Ir dar...šioj temoj nuotraukos NECITUOJAMOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 lapkričio 2012 - 16:28
QUOTE(sobieska @ 2012 11 10, 17:27)
Tikrai išklausysiu pasiūlymą, kaip padaryti gražiau, juk aš vis dar mokausi 4u.gif

Ir dar...šioj temoj nuotraukos NECITUOJAMOS

Yra daug grazesniu spalvu nei ruda
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 17:31)
Yra daug grazesniu spalvu nei ruda

Manuoju atveju kokias reikėjo dėti...rožinė, violetinė, salotinė pagal jus būtų pats tas, ania...nu tuo atveju čia mūsų skoniai žiauriai prasilenkia...sėkmės tolimesnėj jūsų kūryboj, beje...gal galit pasakyti, kas jus mokė dekupažo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 16:50)
... bet man graziausi yra mano darbeliai...

doh.gif nusisaut...
jei taip bijote kritikos, tai rodykite savo darbus tik draugems, tik kazi ar visada ju issakytos pagyros bus nuosirdzios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c_ataner: 10 lapkričio 2012 - 16:34
QUOTE(sobieska @ 2012 11 10, 17:34)
Manuoju atveju kokias reikėjo dėti...rožinė, violetinė, salotinė pagal jus būtų pats tas, ania...nu tuo atveju čia mūsų skoniai žiauriai prasilenkia...sėkmės tolimesnėj jūsų kūryboj, beje...gal galit pasakyti, kas jus mokė dekupažo ax.gif

Butu juk tikusi ir tamsiai zalia ar tamsiai raudona.
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 17:36)
Butu juk tikusi ir tamsiai zalia ar tamsiai raudona.

O je zaw doh.gif ...patikėkit manim-nebūtų tikę...ryški spalva būtų nuotraukas užgožusi...nuotraukų pati spalva turi būti blogiausiu atveju vienodo kolorito, geriausiu-ji ryškesnė

AnAngel, (tik dabar perskaičiau postą, mat pribėgau prie kompo švęsdama savo skorpionuko gimtadienį) kilometrus tikrai ženkliai reiktų sumažinti biggrin.gif
Atsakyti