Cia mano darbeliai
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 14:34)
Cia mano darbeliai
Labai mažos foto Pats pateikimas labai buitiškas
AnAngel - idėja su rėmeliu nereali!
Sielonešės darbai pritrenkia kaip visada.
Džiuga, gerulis bebras. Pas mus jų gyvena, bet dar nesusidūriau
Idedu didesnes foto, kazkaip pastebejau kad jus tik viena kitos giriate darbelius, o mano nelabai patinka
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:00)
Idedu didesnes foto, kazkaip pastebejau kad jus tik viena kitos giriate darbelius, o mano nelabai patinka
Dubenėlis man patiko Čia pas mus būna ir "pjautynių" ir ne visada net aišku dėl ko
Man patinka pastelinės ir dažniausiai tamsios spalvos, todėl ryškias man komentuoti sudėtinga. Jei apie pačią techniką... Matosi pasiraukšlėjimai servėtėlės, ar čia mane akys apgauna?
O šiaip, skonyje draugų nėra, tobulybei ribų taip pat Dauguma mūsų čia vis dar tobulėjam, augam... O kaip augti be kritikos, nežinant savų klaidų?
QUOTE(VasareV @ 2012 11 10, 15:40)
AnAngel - idėja su rėmeliu nereali!
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 16:00)
As giriu tik tuos darbelius kurie man is tikruju patinka, kurie mano skonio ir t.t. Jusu darbeliai tikrai ne mano skonio, ju pateikimas tikrai yra buitiskas ir Jums tikrai yra kur tobuleti nes ir as matau serveteles paraukslejimus, man asmeniskai per daug sendinimo, ne visur jis tinka, remelyje roze netolygiai iskirpta ir t.t.... Jus tik pradejote dekupazuoti, kai padirbesite, patobulesite ir paaugsite mes irgi pradesime Jusu darbelius girti...
QUOTE(VasareV @ 2012 11 10, 15:54)
Dubenėlis man patiko Čia pas mus būna ir "pjautynių" ir ne visada net aišku dėl ko
Man patinka pastelinės ir dažniausiai tamsios spalvos, todėl ryškias man komentuoti sudėtinga. Jei apie pačią techniką... Matosi pasiraukšlėjimai servėtėlės, ar čia mane akys apgauna?
O šiaip, skonyje draugų nėra, tobulybei ribų taip pat Dauguma mūsų čia vis dar tobulėjam, augam... O kaip augti be kritikos, nežinant savų klaidų?
O man kaip tik patinka ryskios spalvos, nemegstu juodu, rudu atspalviu
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 17:04)
O man kaip tik patinka ryskios spalvos, nemegstu juodu, rudu atspalviu
Cia jau skonio reikalas, as asmeniskai nieko pries ryskias spalvas neturiu, o kai kam jos nepatinka... Kaip Vasare ir parase skonyje draugu nera
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 10, 15:59)
Aciu
Papildyta:
As giriu tik tuos darbelius kurie man is tikruju patinka, kurie mano skonio ir t.t. Jusu darbeliai tikrai ne mano skonio, ju pateikimas tikrai yra buitiskas ir Jums tikrai yra kur tobuleti nes ir as matau serveteles paraukslejimus, man asmeniskai per daug sendinimo, ne visur jis tinka, remelyje roze netolygiai iskirpta ir t.t.... Jus tik pradejote dekupazuoti, kai padirbesite, patobulesite ir paaugsite mes irgi pradesime Jusu darbelius girti...
Papildyta:
Na as dekupazuoju kaip mane yra ismoke, maciau kad yra daug dekupazavimo budu draugems kai parodziau, visoms labai patiko visi darbeliai
Man kaip tik nepatiko tos rudos ir juodos dezutes, kur beveik nieko nesimato, nei sendinimo, nei paveiksliuko, viskas tiktai juoda-ruda. O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 16:08)
Na as dekupazuoju kaip mane yra ismoke, maciau kad yra daug dekupazavimo budu draugems kai parodziau, visoms labai patiko visi darbeliai
Man kaip tik nepatiko tos rudos ir juodos dezutes, kur beveik nieko nesimato, nei sendinimo, nei paveiksliuko, viskas tiktai juoda-ruda. O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.
Jusu darbams stipriai truksta kokybes, siurais teptas vienkomponentis, tikrai vaizda gadina, po motyvais jo neturetu matytis, ar bent jau tiek daug. Serveteliu rauksles net ir tokio dydzio - nusvitrinamos be vargo kempinele, po to tik palakuot reikia ir vaizdas butu geresnis. Tobuleti tikrai yra kur, jei uztenka tiek, kiek mokate - nesistebekite kad jusu dabeliai nebus pagirti.
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 11 10, 16:14)
Jusu darbams stipriai truksta kokybes, siurais teptas vienkomponentis, tikrai vaizda gadina, po motyvais jo neturetu matytis, ar bent jau tiek daug. Serveteliu rauksles net ir tokio dydzio - nusvitrinamos be vargo kempinele, po to tik palakuot reikia ir vaizdas butu geresnis. Tobuleti tikrai yra kur, jei uztenka tiek, kiek mokate - nesistebekite kad jusu dabeliai nebus pagirti.
Tai niekas ir negime mokedamas, kiekvienas turi savo skoni ir stiliu
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 09, 17:08)
QUOTE(Saule26 @ 2012 11 10, 15:08)
O balti remeliai su braskemis atrodo paprasti, paimti ir tiktai paveiksliukai priklijuoti, atrodo kad ir pati taip pasidaryciau.
cia jus apie sita kalbate
o jus pabandykite panasu i ji padaryti ir parodyti cia be demiu ,graziai iškirtom priklijuotom braskem ir t.t
drugeliai su usais , boružes su kojelėm
QUOTE(zydrem @ 2012 11 10, 17:27)
cia jus apie sita kalbate
o jus pabandykite panasu i ji padaryti ir parodyti cia be demiu ,graziai iškirtom priklijuotom braskem ir t.t
drugeliai su usais , boružes su kojelėm
Pridursiu... Remelis nera visiskai baltas, jis beicuotas baltu beicu taigi matosi medzio struktura ir prikliuoti motyvus reikia taip kad nesimatytu kirpimo, vadinasi kiekviena useli ir kojele reikia atskirai iskirpti, su raidelemis tas pats... Paskui gaug daug daug kartu lakuoti, kad nesimatytu kad servetele buvo iskirpta o neplesyta... Ir t.t.
O kodel toks mano pasirinkimas, paaiskinsiu laaabai paprastai... Mano mazyles kambaryje balti beiciuoti baldai, tai spalva derinau prie ju, o braskes yra ant lovateses, tai braskes ant remelio priderinti prie jos... Tu braskiu uzsipirkau ateiciai, kad liktu kitiems remeliams ir tada jos kambaryje mano manymu bus idilija
Del pagyru pasakysiu dar taip... Pagirsi negrazu darba, zmogus manys kad viskas perfect, pasakysi, kad darbas negrazus - gali izeisti ir atmusti jam nora kazka daryti, todel as paprasciausiai nieko nerasau jeigu darbas man nepatinka, jeigu jis padarytas kokybiskai ir originaliai, bet ne mano skonio, as pasakysiu, kad kuopstus, dailus darbelis ir tiek. Jusu atveju, nematau nei kokybes, nei grozio, nei darbo pateikimo absoliuciai nieko.... O kas liecia draugiu nuomone tai man ji nelabai svarbi, nes mano drauges mano jog as dekupazo deive, nors pati zinau, kad man iki sobieskos, ar Sieloneses lygio kaip vezliui iki Kanados!