O man patiko visi darbai, be isimties. O labiausiai ta sviesi serveteline SAUNUOLE esate. Pirmiausia, kas krenta i akis - kruopstumas. Labai, labai, labai
Nenuvertinkite saves ir namanykite, kad cia visos tokios jau dideles profes. Na bent jau as tokia nesu
O man patiko visi darbai, be isimties. O labiausiai ta sviesi serveteline SAUNUOLE esate. Pirmiausia, kas krenta i akis - kruopstumas. Labai, labai, labai
Nenuvertinkite saves ir namanykite, kad cia visos tokios jau dideles profes. Na bent jau as tokia nesu
Sakot, krenta i akis kruopstumas ...
Bet, kad jūsu visu cia, darbai nerealiai kruopstus, atrodo, kad fabrike padaryti
Vakarais, atsisedu prie kompo ir spoksau, spoksau , jetus galvoju, nu kaip zmogaus ranka gali taip padaryti... Tai ir as stengiuosi
Aciu visoms uz sepeciu pagyrimus . Nesupykite tos, kurioms neparasau kad ju darbeliai grazus. Cia negraziu man nera ir visu laaaabai grazus. Tai karts nuo karto skiriu visoms be isimties
Dovana 11-metei mergaitei, kurios namų interjeras klasikinis
Dėžutė - Rudėnio fėja
Tiek daug darbų, giriu visas merginas, gražūs darbai
Dekoruoti daiktai, originalios dovanos Sekmės apibrėžimas: mylėti ir būti mylimam, išsaugoti dvasinę ir fizinę sveikatą, būti pakankamai turtingu, kad galėtum rinktis ir turėti pakankamai laiko, kad galėtum visu tuo džiaugtis. /I. Tobin/